به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» محمدنبی حبیبی در نشست خبری که ظهر امروز (یکشنبه 18 مرداد) به مناسبت بزرگداشت روز خبرنگار ضمن تجلیل از مقام خبرنگاری اظهار داشت: با توجه به مناسبت امسال که در برگیرنده دو انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان است حزب موتلفه اسلامی از بیش از یک سال و نیم پیش بحث ها و تبادل نظرهایی را در این خصوص انجام داده است و تمرکز آقای بادامچیان رئیس انتخابات حزب موتلفه اسلامی روی موضوعات انتخاباتی اما در یک سال و نیم پیش تصمیم گرفتیم همه ظرفیت های موتلفه را برای ائتلاف بین اصولگرایان به کار بندیم بنابراین ما برای انتخابات مجلس دهم به عنوان حزب موتلفه نامزد مستقل معرفی نخواهیم کرد.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی افزود: بنابراین تلاش ما بر این جهت آن است که به شورایی با نام هایی مانند همگرایی، ائتلاف اصولگرایان با حضور قاطبه اصولگرایان دست یابیم و در این شورا عقل جمعی اصولگرایان را محوریت اصلی تصمیم گیری های خود قرار دهیم.
وی با تاکید براینکه تصمیم در مورد نامزدها در سراسر کشور با به کارگیری این عقل جمعی عملیاتی خواهد شد گفت: بین کسانی که شناسایی می شود فاکتور اصلی توجه به اصولگرا بودن فرد است و مسئله بعد عضویت در موتلفه است.
حبیبی اضافه کرد: طبیعتا ما به عنوان حزب موتلفه اسلامی علاقه داریم در جمع تصمیم گیران اصولگرایان از موتلفه نیز افرادی وجود داشته باشد اما اگر نامزد اصولگرای موتلفه هم معرفی نشد ما از تصمیم جمعی استقبال خواهیم کرد.
حزب موتلفه اسلامی نامزد مستقل معرفی نخواهد کرد
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به این نکته که موتلفه اسلامی از ابتدای انقلاب ثابت کرده است که پشت سر روحانیت حرکت می کند خاطر نشان کرد: البته تعریف ما از روحانیت روحانیتی نیست که با خط مستقیم انقلاب و خط امام و رهبری زاویه داشته باشد چون در صورت این اتفاق ما نیز با این تعریف به همان نسبت زاویه خواهیم داشت.
وی با اشاره به اینکه ما معتقدیم اگر شورای هماهنگی اصولگرایان با حضور همه اصولگرایان تشکیل شود و پشت سر روحانیت قرار گیرد انتخاب اصولگرایان در مجلس شورای اسلامی قطعی است تصریح کرد: در خصوص مجلس خبرگان اصولگرایان قصد معرفی نامزد ندارد اما جامعتین هر تصمیمی که بگیرند بنای موتلفه نیز پشتیبانی از آن فهرست است.
گره زدن همه امور اقتصادی به موضوع تحریم گره کوری است
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به مسئله تحریم اظهار داشت: گره زدن تمام امور اقتصادی کشور به موضوع تحریم گره کوری است ما برای حل مشکلات اقتصادی کشور نباید تصور کنیم با لغو تحریم ها این مشکلات نیز یک جا حل خواهد شد.
دولت برای تدوین و اجرای اقتصاد مقاومتی همت کند
حبیبی با تاکید بر اینکه این اشتباه برخی دولتمردان است که همه مشکلات را به تحریم وابسته می کنند یادآور شد: به نظر بسیاری از کارشناسان اصیل اثر تحریم بر اقتصاد کشور تنها بین 20 تا 25 درصد است.
وی در ادامه سخنان خود خطاب به دولت یازدهم گفت: در یک جمله دولت برای تدوین و اجرای اقتصاد مقاومتی همت کند. حزب موتلفه اسلامی با مراوده با کشورها کاملا موافق است اصل 44 قانون اساسی همواره تاکید بر این دارد که دولت ناظر و اقتصاد به دست مردم هدایت و رهبری شود که متاسفانه در این خصوص با برخورد ضعیفی از سوی کلیه دولت ها مواجه بوده ایم و در این راستا از دولت یازدهم تقاضا می کنیم تا به سیاست های اصل 44 توجه ویژه ای نشان دهد.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به مسئله هسته ای خاطرنشان کرد: موتلفه اسلامی از ابتدا با مذاکرات موافق بوده است و از تیم مذاکره کننده کشورمان پشتیبانی کرده است در حال حاضر نیز موضع سابق خود را حفظ کرده است و معتقد است تیم مذاکره کننده هسته ای کشور زحمت های زیادی کشیدند اما به طور قطع موتلفه اسلامی قطعنامه اخیر شورای امنیت را به ویژه در خصوص موشک های بالستیک و پروتکل الحاقی قبول ندارد.
حبیبی ادامه داد: پذیرش پروتکل الحاقی هم خلاف مصوبه قبلی مجلس شورای اسلامی است و هم دست دشمن را برای بازدید های سرزده از مراکز نظامی باز می کند.
وی با یادآوری قدرت دفاعی جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: اگر ایران توان دفاعی فعلی را نداشت آمریکا و اروپا در بمباران نظامی کشور ذره ای تردید نمی کردند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی اضافه کرد: اگر ایران این توان را نداشت قطعا طرف مقابل پای میز مذاکره حاضر نمی شد ضمن اینکه ما به عنوان یک حزب معتقدیم تحزب باید در کشور تعمیق شود به طوری که بتوانیم در رقابت با احزاب به دنبال تشکیل مجلس، دولت و شوراهای حزبی باشیم.
حبیبی با بیان اینکه برنامه های موتلفه نیز براساس همین موضوع شکل گرفته است ادامه داد: در این خصوص اگر از حزب موتلفه سوال شود برای اداره کشور و تربیت نیروی انسانی متبحر برنامه ای دارید یا خیر پاسخ ما مثبت است.
وی با تاکید بر اینکه مبانی فکری ما در موتلفه اسلامی همان مبانی سال 42 است اظهار داشت: مبانی ما همان مبانی 52 سال قبل است که با ویرایش شهید بهشتی به صورت اساسنامه درآمد و ما براساس این اساسنامه به دنبال تشکیل جامعه اسلامی هستیم.
موتلفه اسلامی خود را پشتیبان اصولی دولت ها می داند
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه ما انتقاداتی نسبت به عملکرد دولت داریم یادآور شد: اما موتلفه اسلامی خود را پشتیبان اصولی دولت ها می داند البته این به معنی آن نیست که مداح بی چون و چرای دولت هستیم اما منتقد بی چون و چرا نیز نیستیم. موتلفه همواره به کار دولت ها کار دارد و در مواردی که دولت ها کار مثبت انجام دهند پشتیبانی و در مواردی که کار منفی انجام دهند مورد انتقاد قرار خواهند گرفت.