آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۱۸۶۶
دویچه‌وله

نژاد پرستی ریشه در DNA آمریکایی‌ها دارد

دویچه‌وله نوشت: «مشکلات ناشی از نژادپرستی از آغاز ایجاد ایالات متحده آمریکا با این کشور همراه بوده است و می‌توان گفت در DNA آمریکا ریشه دارد. برای اینکه مسایل مربوط به این موضوع حل شوند باید یک بار صادقانه با آنها برخورد شود.حل این مشکل، بزرگترین وظیفه رئیس‌جمهور آینده آمریکا خواهد بود.»

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، شبکه خبری «دویچه‌وله» در گزارشی نوشت: «قتل مایکل براون (نوجوان سیاه‌پوست آمریکایی) در فرگوسن باعث تغییر در آمریکا شد. با گذشت یک سال از این واقعه و ناآرامی‌ها در فرگوسن که از آن به عنوان کابوسی از نژادپرستی برای آمریکا یاد می‌شود، موضوع نژادپرستی بار دیگر در معرض توجه قرار گرفته است. به عبارتی آنچه سال گذشته در این کشور رخ داد، آمریکا و رئیس‌جمهورش را تحت تاثیر قرار داده است.»

 

دویچه‌وله نوشت: «از سال گذشته تاکنون بحران‌های نژادپرستی در آمریکا نام جدیدی پیدا کرده‌اند و آنها با عنوان فرگوسن یاد می‌شود. ناآرامی‌هایی که فقط این شهر کوچک را تحت تاثیر قرار نداد بلکه به تمامی کشور سرایت کرد. البته پیش از این هم نوجوانان سیاه‌پوست هدف گلوله پلیس قرار می‌گرفتند و مسئله نژادپرستی هم از دیرباز یکی از زخم‌های کهنه آمریکا بود اما تصاویری که از درگیری‌ها میان مردم و نیروهای پلیس منتشر شد نشان داد که خشم بسیاری از مردم برانگیخته شده است اکنون واژه خشونت ناگهان به تهدیدی تبدیل شده است به طوری که آمریکایی‌هایی که پیش از این هم درگیری و ضد و خورد میان پلیس و جوانان سیاه را می‌دیدند، دیگر به پلیس اعتماد ندارند.»

 

این گزارش افزود؛ «مسایل مربوط به نژادپرستی از زمان حوادث فرگوسن تاکنون با خشونت پلیس پیوند پیدا کرده و نشانگر مسایلی است که در کلیولند،چارلستون و بالتیمور قربانیان دیگری گرفته است. اکنون در نیمی از 50 ایالت آمریکا برنامه نصب دوربین بر روی لباس نیروهای پلیس در دستور کار قرار گرفته، همچنین آموزش پلیس و کمیسیونی مستقل برای تحقیق در زمینه (تخلفات) پلیس هم از دیگر مواردی است که پیگیری می‌شود و امیدواری برای بهبود اوضاع را بیشتر کرده است.»

 

در ادامه این گزارش آمده است: «شهر فرگوسن هم پس از این واقعه شاهد تحولاتی بود. نتیجه اولین انتخابات شهرداری بعد از شورش‌ها نشان‌دهنده تغییراتی در این شهر است به طوری که مشارکت دو برابر شد و تعداد نمایندگان سیاه در شورای شهر به سه برابر افزایش یافت. رئیس پلیس و قاضی این شهر هم تغییر کردند. همه این افراد آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار هستند که نماینده جمعیت سیاه پوست خواهند بود.»

 

«با همه اینها فرگوسن این روزها مثل شهری است که به 2 پاره تقسیم شده و پس از درگیری‌های گسترده بی‌اعتمادی میان جمعیت سیاهان و سفیدها افزایش داشته است.پلیس تلاش ‌هایی در این زمینه دارد و اکنون از دوربین‌های شخصی استفاده می‌کند با این حال عملکرد نیروهای پلیس با رفتار عادلانه و پذیرش سیاهان در جامعه فاصله بسیاری دارند.»

 

از حرف تا عمل

«فرگوسن فقط یک کشور را تغییر نداد بلکه نخستین رئیس‌جمهور سیاه‌پوست آمریکا را هم تحت تاثیر قرار داد. اوباما در دومین دوران ریاست‌جمهوری خود با موضوع بحران نژاد پرستی در جامعه سیاهان مواجه شد. به طوری که وی پس از حوادث فرگوسن به وضوح در این مورد موضع‌گیری کرد و از پلیس و دستگاه قضایی انتقاد کرد و به این موضوع اشاره کرد که در آمریکا با سیاه‌پوستان و اتباع آمریکای لاتین به گونه‌ای دیگر برخورد می‌شود.»

 

 دویچه‌وله نوشت: «مشکلات ناشی از نژادپرستی از آغاز ایجاد ایالات متحده آمریکا با این کشور همراه بوده است و می‌توان گفت در DNA آمریکا ریشه دارد. برای اینکه مسایل مربوط به این موضوع حل شوند باید یک بار صادقانه با آنها برخورد شود.حل این مشکل، بزرگترین وظیفه رئیس‌جمهور آینده آمریکا خواهد بود.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار