به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، به نقل از پایگاه خبری رادیو ظهران، الشامی گفت: آنچه در مسقط در حال انجام است مشورت های سیاسی صرف نیست بلکه پاسخگویی به دعوت سازمان ملل برای دیدار هیات انصار الله ورهبران کنگره مردمی با طرف های عربستانی است .
الشامی افزود: در مذاکرات مسقط چندین مسئله در خصوص اوضاع میدانی یمن مورد بررسی قرار گرفت که ربطی به بعد سیاسی آن نداشت .
وی تاکید کرد: آنها ( طرف های عربستانی) می خواستند در بعد سیاسی فعالیت کنند اما دعوت سازمان ملل از گروههای یمنی بر این اساس که مقدمه ای برای برقراری آتش بس باشد صورت گرفت واین مسئله ربطی به بعد سیاسی ندارد.
الشامی افزود: مسئله مربوط به ایجاد ساز وکاری برای برقراری آتش بس است که تاکنون هیچ اطلاعاتی در این خصوص به دست ما نرسیده است.
گفتنی است اسماعیل ولد شیخ احمد فرستاده سازمان ملل به یمن در دیدار با عبد ربه منصورهادی رییس جمهوری مستعفی وفراری این کشور در ریاض، از همکاری مشروط انصار الله با قطعنامه 2216 شورای امنیت خبر داد.
شیخ احمد در این دیدار ضمن اعلام 10 شرط جنبش انصارالله برای موافقت با قطعنامه شورای امنیت گفت: هیات انصار الله در مسقط آمادگی مشروط خود را برای تعامل مثبت با دیگر طرفهای درگیر در بحران یمن و اجرای قطعنامه 2216 اعلام کرد.
ولد شیخ بدون اشاره به 10 شرط انصار الله مهمترین آن را حضور ناظران بین المللی در خاک یمن ذکر کرد .
منصور هادی رییس جمهوری مستعفی یمن در این دیدار گفت: بدون پذیرش قطعنامه 2216 هیچ گفت و گوی یمنی- یمنی را نمی پذیرم.
عربستان با ائتلاف 9 کشور عربی منطقه به جز عمان از ششم فروردین سال جاری حملات گسترده ای علیه فقیرترین کشور عربی منطقه به اجرا گذاشت تا عبد ربه منصور هادی رییس جمهوری مستعفی و فراری این کشور را به حاکمیت بازگرداند و از قدرت گرفتن جنبش مردمی انصارالله که امنیت شهرهای یمن را تامین کرده اند، جلوگیری کند.
عمان بارها برای حل بحران یمن بین گروه های درگیر در این کشور میانجیگری کرده و میزبانی گفت وگوهای یمنی را برعهده گرفته، اما کارشکنی های عربستان مانع به نتیجه رسیدن این میانجیگری ها شده است.