به گزارش گروه دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»،جشنواره و مسابقه آشپزی کارکنان که با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات برگزار خواهد شد 19 تیم (2 تا 4 نفره ) متشکل از کارکنان و اعضای خانواده هایشان ثبت نام کرده و به رقابت با یکدیگر می پردازند .
در این جشنواره که همزمان با جشن میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر در حسینیه مسجد امام علی (ع) برگزار خواهد شد ،شرکت کنندگان به معرفی و ارائه غذای ایرانی پیشنهادی خود می پردازند . در کنار غذای اصلی،استفاده از پیش غذا، دسر، نوشیدنی، مصلح و همچنین سفره آرایی و استفاده از لوگوی واحد علوم و تحقیقات در تزئین سفره و غذا از امتیاز برخوردار می باشد.
لازم به ذکر است دو تن از اساتید دانشکده های صنایع غذایی و علوم پزشکی نیز بر روند سلامت غذا نظارت خواهند داشت . همچنین آقای سامان گلریز از اساتید بین المللی آشپزی داوری این مسابقه را بر عهده دارند . در پایان این مسابقات به 3 تیم اول که بالاترین امتیاز را کسب کرده اند جوایز نفیسی اهدا خواهد شد .
در حاشیه این مراسم برای ترویج فرهنگ استفاده از غذای اصیل ایرانی طبخ آبگوشت بصورت نمونه در حین مراسم صورت می پذیرد .