آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۲۶۰۶
با حضور سامان گلریز:

جشنواره و مسابقه آشپزی کارکنان واحد علوم و تحقیقات برگزار می‌شود

جشنواره و مسابقه آشپزی با هدف تشویق و ترویج به پخت غذای ایرانی و مصرف غذای سالم ، در راستای تشویق و ایجاد انگیزه و همچنین بالابردن روحیه مشارکت در کار جمعی کارکنان واحد علوم و تحقیقات، روز یکشنبه ۲۵ مرداد ماه جاری از ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه صبح برگزار می شود .
جشنواره و مسابقه آشپزی کارکنان واحد علوم و تحقیقات برگزار می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»،جشنواره و مسابقه آشپزی کارکنان که با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات برگزار خواهد شد  19 تیم (2 تا 4 نفره ) متشکل از کارکنان و اعضای خانواده هایشان ثبت نام کرده و به رقابت با یکدیگر می پردازند . 

 

در این جشنواره که همزمان با جشن میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر در حسینیه مسجد امام علی (ع) برگزار خواهد شد ،شرکت کنندگان به معرفی و ارائه غذای ایرانی پیشنهادی خود می پردازند . در کنار غذای اصلی،استفاده از پیش غذا، دسر، نوشیدنی، مصلح و همچنین سفره آرایی و استفاده از لوگوی واحد علوم و تحقیقات در تزئین سفره و غذا از امتیاز برخوردار می باشد.

 

 لازم به ذکر است دو تن از اساتید دانشکده های صنایع غذایی و علوم پزشکی نیز بر روند سلامت غذا نظارت خواهند داشت . همچنین آقای سامان گلریز از اساتید بین المللی آشپزی داوری این مسابقه را بر عهده دارند . در پایان این مسابقات به 3 تیم اول که بالاترین امتیاز را کسب کرده اند جوایز نفیسی اهدا خواهد شد .

 

در حاشیه این مراسم برای ترویج فرهنگ استفاده از غذای اصیل ایرانی طبخ آبگوشت بصورت نمونه در حین مراسم صورت می پذیرد .

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار