به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، مسابقه آشپزی دانشجویان ساکن در خوابگاههای دانشگاه آزاد ساری با عنوان «يک روز آشپزی در خوابگاه» عصر امروز در این دانشگاه برگزار شد.
نیازآذری، رئیس دانشگاه آزاد ساری به همراه معاونین و اعضای هیات رئیسه واحد ساری با حضور در خوابگاه از نحوه برگزاری این مسابقات بازدید کردند.
متاسفانه بسياري از دانشجويان به دليل مشغله درسي و دوري از خانواده به مصرف هرگونه مواد غذايي روي مي آورند كه در اين ميان استفاده از غذاهاي فست فودي در ميان دانشجويان رواج زيادي پيدا كرده است؛ بنابراين توجه به تغذيه سالم و با ارزش غذايي بالا در زمان تحصيل و خصوصا فصل امتحانات بايد از سوي دانشجويان مورد توجه قرار گيرد.
هدف از برگزاري اين دوره از مسابقات نیز ترويج استفاده از غذاهاي اصيل و سالم ايراني، ترغيب دانشجويان به كار جمعي و ايجاد نشاط و سرگرمي در ميان دانشجويان خوابگاه عنوان شده است.
معيار ارزيابي اين مسابقه طعم غذا، كيفيت و پخت مناسب غذا و نيز تزيين غذاي مورد نظر بوده است كه با نظر و راي داوران حاضر و نمايندگان دانشجويان به نفرات برتر هدایایی اهدا شد.