کد خبر:۴۱۴۲۱۸

برگزاری مسابقه آشپزی در خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

به همت معاونت فرهنگی دانشجویی و کارشناسان امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و به مناسبت هفته خوابگاه‌ها یک دوره مسابقه آشپزی در میان دانشجویان خوابگاه دختران طالقانی و مفتح برگزار شد.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، به همت معاونت فرهنگی دانشجویی و کارشناسان امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و به مناسبت هفته خوابگاه ها یک دوره مسابقه آشپزی در میان دانشجویان خوابگاه دختران طالقانی و مفتح برگزار شد. 


 

مدیر فرهنگی دانشگاه در حاشیه این مسابقه گفت: متاسفانه بسیاری از دانشجویان به دلیل مشغله درسی و دوری از خانواده به مصرف هرگونه مواد غذایی روی می آورند که در این میان استفاده از غذاها فست فود در میان دانشجویان رواج زیادی پیدا کرده است؛ بنابراین توجه به تغذیه سالم و با ارزش غذایی بالا در زمان تحصیل و بالاخص فصل امتحانات باید از سوی دانشجویان مورد توجه قرار گیرد.


 

بهمن الماسی تصریح کرد: هدف از برگزاری این دوره از مسابقات ترویج استفاده از غذای اصیل و سالن ایرانی به ترغیب دانشجویان به کار جمعی و ایجاد نشاط و سرگرمی در میان دانشجویان خوابگاه بوده است.


 

مدیر فرهنگی دانشگاه، ملاک ارزیابی در انتخاب بهترین غذای طبخ شده را طعم غذا ، کیفیت و پخت مناسب غذا و نیز تزئین غذای مورد نظر عنوان کرد و اظهار داشت: با رای داوران حاضر و نمایندگان دانشجویان در دو نوع غذای طبخ شده توسط دانشجویان ده گروه از بین بیست گروه شرکت کننده در خوابگاههای طالقانی و مفتح به عنوان آشپز برتر انتخاب شده و جوایز نقدی به آنها اهدا شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار