به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، به همت معاونت فرهنگی دانشجویی و کارشناسان امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و به مناسبت هفته خوابگاه ها یک دوره مسابقه آشپزی در میان دانشجویان خوابگاه دختران طالقانی و مفتح برگزار شد.
مدیر فرهنگی دانشگاه در حاشیه این مسابقه گفت: متاسفانه بسیاری از دانشجویان به دلیل مشغله درسی و دوری از خانواده به مصرف هرگونه مواد غذایی روی می آورند که در این میان استفاده از غذاها فست فود در میان دانشجویان رواج زیادی پیدا کرده است؛ بنابراین توجه به تغذیه سالم و با ارزش غذایی بالا در زمان تحصیل و بالاخص فصل امتحانات باید از سوی دانشجویان مورد توجه قرار گیرد.
بهمن الماسی تصریح کرد: هدف از برگزاری این دوره از مسابقات ترویج استفاده از غذای اصیل و سالن ایرانی به ترغیب دانشجویان به کار جمعی و ایجاد نشاط و سرگرمی در میان دانشجویان خوابگاه بوده است.
مدیر فرهنگی دانشگاه، ملاک ارزیابی در انتخاب بهترین غذای طبخ شده را طعم غذا ، کیفیت و پخت مناسب غذا و نیز تزئین غذای مورد نظر عنوان کرد و اظهار داشت: با رای داوران حاضر و نمایندگان دانشجویان در دو نوع غذای طبخ شده توسط دانشجویان ده گروه از بین بیست گروه شرکت کننده در خوابگاههای طالقانی و مفتح به عنوان آشپز برتر انتخاب شده و جوایز نقدی به آنها اهدا شد.