آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۲۷۵۱
۴ شهریورماه

بلوک سهام بیمه حافظ در فرابورس ایران فروخته می‌شود

بلوک ۱۹.۵۲ درصدی سهام ‌شرکت‌ بیمه حافظ، ۴ شهریور‌ماه در بازار پایه فرابورس ایران عرضه می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ به نقل از  روابط عمومی فرابورس ایران، بلوک سهام مدیریتی غیرکنترلی شرکت بیمه حافظ به صورت نقد یا نقد و اقساط در بازار پایه فرابورس ایران عرضه می‌شود.

 

این بلوک 19.52 درصدی متعلق به شرکت‌های پتروماد سبز کیش و آروشا پارس کیش بوده که مهدی شکفته برهانی به وکالت از آنها، این میزان سهام را در روز چهارشنبه 4 شهریورماه با قیمت پایه هر سهم 3 هزار و 150 ریال به فروش می‌رساند.

 

قیمت پایه کل بلوک بیمه حافظ، 37 میلیارد و 520 میلیون و 695 هزار و 800 ریال در قالب 11 میلیون و 911 هزار و 332 سهم اعلام شده و کارگزاری تدبیرگر سرمایه عرضه می‌شود.

 

گفتنی است، سپرده لازم برای حضور در این رقابت به میزان یک میلیارد و 125 میلیون و 620 هزار و 874 ریال خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار