کد خبر:۴۳۳۷۰۹
رئیس شورای اسلامی شهر تهران:

ساخت و سازهای غیرمجاز جرم محسوب شود

رئیس شورای اسلامی شهر تهران، گفت: در صورتی که طرحی مبنی بر جرم محسوب شدن ساخت وسازهای غیرمجاز تصویب شود، قوه قضائیه راحت‌تر می‌تواند با متخلفان برخورد کند.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، مهدی چمران در تذکرات پیش از دستور یکصد و هفتاد و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، درباره ساخت و سازهای غیرمجاز، اظهار داشت: باید در شورای شهر طرحی را به تصویب برسانیم که ساخت و سازهای غیرمجاز جرم محسوب شود تا قوه قضائیه راحت‌تر بتواند با آن‌ها برخورد کند.

 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران، گفت: اگر این طرح در شورای شهر به تصویب برسد، آن را به مجلس ارائه می‌دهیم تا قانونی شود.

 

چمران افزود: ساخت و سازهای غیرمجاز باید کاهش یابد و برای محقق شدن آن نیز قوانین خاص خود را داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار