آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۳۷۴۶
وزیر ورزش و جوانان مطرح کرد

عدم تطبیق نیروهای انسانی تربیت شده در دانشگاه‌ها با نیازهای جامعه

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه باید سندهای تدوین شده از مرحله تئوری و نظری خارج شده و به مرحله عملیاتی و اجرایی برسد، گفت: سند ملی سلامت جوانان در حد تئوری باقی مانده است در حالی که باید راهکارهای عملیاتی در آن ارائه شود و ظرف دو هفته آینده سند سلامت جوانان مجدداً مورد بررسی قرار می‌گیرد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» پنجاه و پنجمین جلسه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان با حضور محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان و معاونان دستگاه‌ها امروز در محل وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

 

در این جلسه قرار بود سند ملی سلامت جوانان به تصویب برسد که محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان با اشاره به لزوم رفع برخی خلأها در این سند گفت: این سند بیشتر رنگ و بوی پزشکی دارد تا مفاهیم اجتماعی، فرهنگی و سیاسی، حق هم همین است جایی که تدوین می‌کند بر اساس سیاست‌های دستگاهی خود سند را می‌نویسد اما باید با نگاهی عمومی‌تر این سند تدوین شود.

 

وی ادامه داد: 18 دستگاه در امور جوانان وظیفه و تکلیف مستقیم دارند و باید حتماً در امور جوانان درگیر شوند و 8 دستگاه دیگر نیز به صورت غیرمستقیم درگیر امور جوانان هستند در صورتی که ضروری است برای حل مشکلات جوانان همه مشارکت کنند.

 

وی با اشاره به ضعف‌های سند ملی سلامت گفت: پنجره‌ای به نام نهادهای مدنی و بخش خصوصی در حوزه جوانان باز شده است که کلاً در این سند مغفول مانده است. NGO های بسیار معتبری در حوزه جوانان و ازدواج وجود دارد که نادیده گرفته شده‌اند در حالی که قابل شناسایی و احصاء هستند.

 

گودرزی ادامه داد: برداشتن یک تکلیف ۱۰۰ درصدی در یک وزارتخانه یعنی رها شدن و اجرا نشدن آن برنامه به عنوان مثال درست است تغذیه یک مسئله ظاهراً بهداشتی، درمانی است اما عادات غذایی بحثی کاملاً فرهنگی است و تغییر این عادت‌ها موضوعی فرهنگی است اما در این سند صد درصد بر عهده وزارت بهداشت گذاشته شده است در حالی که صدا و سیما و متخصصان مسائل اجتماعی می‌توانند در تغییر این عادت‌ها اثرگذار باشند.

 

وزیر ورزش و جوانان افزود: مهمترین نکته و ضعف این است که این سند در حیطه نظر باقی مانده است و قدری از تئوری‌ها خروج نکرده است در حالی که ما چیزی به نام سیاست‌های کلان داریم که باید اجرایی شوند و راهبردهای هر بخش و عملیاتی که مستخرج از آن راهبردها است باید تدوین شود که البته عنصر زمان نیز بر آن مترتب است به نحوی که گفته می‌شود یک برنامه استراتژیک می‌تواند در چه بازه زمانی عملیاتی شود، بین عملیات و استراتژی‌ها فاصله وجود دارد.

 

گودرزی با بیان اینکه تربیت نیروی انسانی در دانشگاه‌ها کاملاً منفک از نیازهای جامعه است، گفت: باید آرمان‌ها و سیاست‌ها در قالب عملیات پیاده شوند و مجدداً بازنگری با حضور نمایندگان بخش‌های مختلف در سند سلامت جوانان صورت گیرد تا هر دستگاهی ملزم به اجرای تکالیف شود چرا که هم اکنون بسیاری از این سندها وجود دارد که هنوز عملیاتی نشده است.

 

در ادامه جلسه بررسی سند ملی سلامت جوانان وزیر ورزش و جوانان با حضور در جمع خبرنگاران گفت: جلسات ستاد ملی ساماندهی امور جوانان هر دو هفته یکبار تشکیل می‌شود و موارد مرتبط با امور جوانان در این جلسات مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد. امروز سند ملی سلامت جوانان از سوی وزارت بهداشت ارائه شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت و قرار شد ظرف دو هفته آینده نظرات دستگاه‌ها وصول شود و سپس در شورای عالی جوانان مطرح شود تا در نهایت تکالیف هر کدام از دستگاه‌ها در مورد سلامت جوانان مشخص شود.

 

وی در خصوص زمان برگزاری شورای عالی جوانان گفت: این جلسه به زودی تشکیل می‌شود اما تشکیل آن مستلزم آماده شدن خوراک لازم برای ارائه در جلسه شورای عالی جوانان است که پس از آماده شدن مفاد این جلسه شورای عالی جوانان با ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار