آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۴۷۸۷

رایزنی با کره‌ای‌ها برای تأمین مالی پروژه‌ها/ معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در ایران به کره

وزیر راه و شهرسازی گفت: در جلسه امروز وزرای حمل و نقل ایران و کره بر معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در ایران به کره‌ای‌ها تاکید شد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ عباس آخوندی امروز در حاشیه جلسه دیدار با یو ایل هو، وزیر زمین، زیرساخت و حمل و نقل کره جنوبی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وزارتخانه کره جنوبی از نظر اهداف و عملکرد به وزارت راه و شهرسازی ایران نزدیک است.

 

آخوندی بیان کرد: امروز با وزیر زمین، زیرساخت و حمل و نقل کره در حوزه‌های مختلف ریلی، هوایی و شهرسازی گفت‌وگو کردیم.

 

آخوندی بیان کرد: در حال حاضر با کشور کره رابطه خوبی در زمینه اقتصادی و فناوری داریم؛ بخش‌های تجاری دو کشور همدیگر را می‌شناسند و امکان برقراری همکاری مطلوب وجود دارد.

 

وزیر راه و شهرسازی افزود: در این جلسه پروژه‌های مختلفی را برای سرمایه‌گذاری به کره‌ای‌ها معرفی کردیم؛ هیأت کره‌ای با برخی از نمایندگان شرکت‌های خود به ایران آمدند و امیدواریم بتوانیم از خدمات این شرکت‌ها در تأمین مالی بهره بگیریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار