بهسازي 185 فضاي آموزشي در قالب طرح هجرت 3 در زنجان
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۵۰۵

بهسازي 185 فضاي آموزشي در قالب طرح هجرت 3 در زنجان

رئيس سازمان آموزش و پروش زنجان گفت: امسال فضاي 185 مركز آموزشي در زنجان در قالب طرح هجرت 3 بهسازي و بازسازي شده است.

به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، حسن ندرلو ظهر امروز در مراسم اختتاميه طرح هجرت، 3 تعداد كل دانش‌آموزان و استاد كار مربي فعال در اين طرح را يك هزار و 221 نفر اعلام كرد و اظهار داشت: طرح هجرت 3 در استان زنجان با تلاش 17 هزار و 15 نفر روز اجرا شده است.

وي افزود: در اين طرح 232 نفر استاد كار و مربي در 3 هزار و 757 نفر روز فعاليت كرده‌اند.

رييس سازمان آموزش و پروش استان زنجان تعداد دانش‌آموزان فعال اين طرح را 989 نفر اعلام كرد و بيان داشت: اين تعداد دانش‌آموز در قالب 13 هزار و 258 نفر روز در طرح هجرت 3 فعاليت كردند.

وي اعتبارات هزينه شده در اين طرح را 2 ميليارد و 435 ميليون ريال برآورد كرد و عنوان داشت: اعتبار تخصصي اين طرح از محل تعميرات اساسي مدارس استان تامين شد.

ندرلو ادامه داد: اين طرح در راستاي غني‌سازي اوقات فراغت، آموزش مهارت‌هاي زندگي و تلاش در راستاي سازندگي اجرا شده ‌است.

وي با بيان اينكه 190 هزار و 421 نفر دانش‌آموز در مدارس استان زنجان در حال تحصيل هستند، ابراز داشت: اين تعداد دانش‌آموز در 2 هزار و 280 آموزشگاه و فضاي آموزشي استان مشغول به تحصيل هستند.

رئيس سازمان آموزش و پروش استان زنجان با اشاره به اينكه تعداد كلاس‌هاي درس استان زنجان 8 هزار و 700 كلاس است، تصريح كرد: كل فعاليت‌هاي علمي دانش‌آموزان در 14 منطقه آموزشي قرار دارند.

ندرلو در ادامه سخنان خود اظهار داشت: طرح هجرت مي‌تواند در بالا بردن مهارت دانش‌آموزان موثر باشد.

در سال گذشته با اجراي طرح هجرت در عرصه‌هاي مختلف شاهد اجراي عمليات بهسازي، مرمت و زيبا‌سازي 207 مدرسه در قالب 24 هزار و 213 نفر روز با مشاركت سازمان آموزش و پرورش روز انجام گرفته است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار