به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ کاظم پالیزدار با اشاره به سفر هیاتی از سوی ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی به استان فارس، گفت: از شهریور ماه سال گذشته بنا شد ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی بر روی پدیده زمین خواری متمرکز شود و در این راستا، بر اساس گزارش های دریافتی در خصوص زمین خوری، به استانهای مازندران، گیلان، اردبیل و البرز که بیشتر در معرض زمین خواری بوده اند، سفر کردیم تا از نزدیک این پرونده ها را بررسی کرده و تخلفات انجام شده را به ستاد گزارش کنیم.
دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی با تاکید بر اینکه اجازه نمی دهیم مبارزه با فساد و زمین خواری تریبون تبلیغاتی برای عده ای شود، از اختلاف بر سر ۱۱ هزار هکتار زمین در شهر جدید صدرا خبر داد و افزود: هیاتی از سوی این ستاد به استان فارس برای بررسی زمین خواری سفر کرده است.
وی افزود: در سفر این هیات به استان فارس، نمایندگانی از دستگاه های مربوطه از جمله روسای سازمان های امور اراضی و جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور، وزارت راه و شهرسازی، سازمان بازرسی کل کشور و حضور دارند و جلسه ای با حضور استاندار و مشارکت همه مدیران دستگاه های اجرایی استان، رئیس کل دادگستری و دادستان استان برگزار شد و در خصوص گزارش های دریافتی و تحقیقات میدانی خود به جمع بندی رسیده و در خصوص پرونده های کلانی که در استان وجود دارد هماهنگی لازم با دستگاه های اجرایی و مراجع قضایی انجام خواهد شد.
مشاور معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه عمده مشکلاتی که در حوزه زمین خواری وجود دارد ناشی از تعدد و عدم انسجام دستگاه های متولی در امر زمین است که مفسدین اقتصادی از این ضعف ارتباطی دستگاه ها استفاده میکنند، بیان داشت: از جمله مأموریت های ما، هماهنگی بین دستگاه های مختلف است تا مبارزه با فساد موجود در حوزه زمین خواری با قدرت و سرعت بیشتری انجام شود.
پالیزدار افزود: ما سعی کردیم استانهای پُرخطری که بنا به شرایط خاصِ اقلیمی، بیشتر در معرض زمین خواری بوده اند از جمله استانهای شمالی، البرز و اردبیل را در اولویت قرار دهیم و هم اکنون نیز بنا به گزارش های رسیده، سفر به استان فارس را برای بررسی چند پرونده عمده زمین خواری در این استان در دستور کار خود قرار داده ایم.
وی ادامه داد: از جمله پرونده هایی که در استان فارس مطرح بوده، مربوط به شهر جدید صدرا است که حدود ۱۱ هزار هکتار از زمین های این شهر، محل اختلاف بین یک فرد و دولت است. فردی ادعای موقوفه بودن این زمین ها را دارد اما دستگاه های اجرایی شاکی بوده و موضوع به مرجع قضایی ارجاع شده است. انشااله با توجه به تعامل و فضای بسیار خوبی که بین دولت و دستگاه قضایی برقرار است سعی می کنیم این موضوع را با کمک مراجع قضایی زودتر حل و فصل کنیم.
پالیزدار گفت: گزارشاتی که در این سفر تهیه می شود، در اولین جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی قرائت خواهد شد. با توجه به اینکه در این جلسه، نمایندگان قوای سه گانه از جمله معاون اول رئیس قوه قضاییه حضور دارند، اگر نیاز به دستوری برای تسریع در رسیدگی یا هر نوع مساعدت دیگری باشد، از سوی معاون اول قوه قضائیه صادر می شود.
مشاور معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: دولت یازدهم با تعامل و هماهنگی خوبی که با سایر قوا دارد، مصمّم به مبارزه قاطع با جنبه های گوناگون فساد اقتصادی است و اعتقاد دارد به منظور حفظ آرامش جامعه این مبارزه باید با آرامش و هرگونه جار و جنجال سیاسی انجام پذیرد.
پالیزدار ضمن تأکید بر نقش موثر رسانه ها در اطلاع رسانی شایسته و شفاف به افکار عمومی و پیگیری موضوع مبارزه با فساد از اصحاب رسانه خواست مراقب باشند امر مبارزه با فساد و زمین خواری تریبون تبلیغاتی برای افراد جهت تأمین اغراض شخصی نشود.