امیر حسین رفعتی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، در خصوص بازگشایی سفارت انگلیس در تهران گفت: در سال 90 در مجلس ماده واحده ای تصویب شد که بر اساس آن وزارت امورخارجه موظف شد، در چارچوب حفظ منافع ملی و دفاع از حقوق ملت بزرگ ایران ظرف دوهفته، روابط سیاسی را با دولت انگلیس به سطح کاردار تنزل دهد و روابط اقتصادی و بازرگانی را نیز به حداقل ممکن برساند.
وی با بیان اینکه طی چهار سال گذشته تغییری در سیاست خصمانه انگلستان علیه کشورمان مشاهده نشده است، افزود: دولت انگلیس نقش کلیدی را در تحریم های بانکی علیه کشورمان داشت و آغازکننده این تحریم ها بود که میلیاردها دلار به اقتصاد کشور ضرر زد.
این فعال دانشجویی دانشگاه بیرجند تصریح کرد: همچنین خباثت های دیگری از جمله همکاری اطلاعاتی و امنیتی با رژیم صهیونیستی در ترور دانشمندان هسته ای درست بعد از فرمان مستقیم جان ساورز، رئیس mi6 و اعمال تحریم در حوزه نفت کش ها در کارنامه ننگین سیاست های استعمار پیر بر علیه ملت ایران مشاهده می شود.
رفعتی با اشاره به اینکه راه اندازی این سفارت کاری غیرقانونی بود، تصریح کرد: نقش فعال سفارت انگلیس در فتنه 88 و حضور میدانی کارکنان سفارت در تجمعات خیابانی و ارتباط گیری با خواص جامعه و تحریک آنها در حوادث پس از انتخابات و ادامه این خباثت ها تا سال 90 باعث اخراج سفیر این کشور از ایران شد؛ اما حالا می بینیم که هفت ماه مانده به انتخابات حساس مجلس شورای اسلامی، بار دیگر پای روباه پیر به کشورمان باز شده است.
وی همچنین تصریح کرد: با توجه به اظهارات اخیر فیلیپ هاموند، وزیر امورخارجه انگلیس که پس از توافق هسته ای در مصاحبهای با روزنامه سعودی «الشرق الاوسط» بیان کرد می توان فهمید که حضور انگلیس خبیث در کشور به نفع چه جریانی خواهد بود. هاموند در این مصاحبه اعتراف می کند: «... ما باید درباره ایران واقعنگر باشیم. این کشور نظامی با هم یک صدا نیست، صداهای مختلفی از آن شنیده میشود، افراطیها و اصلاحطلبان. ما باید امیدوار باشیم، اصلاحطلبانی که میخواهند ایران نقش مثبتتری در دنیا ایفا کنند، کار را به نفع خود تمام کنند که البته این کار یک شبه اتفاق نمیافتد.»
این فعال دانشجویی در پایان با توجه به این اظهارات صریح وزیر امورخارجه انگلیس خبیث، گفت: می توان نتیجه گرفت که هدف اصلی استعمار انگلیس از حضور در ایران، دخالت در سیاست داخلی و روی کار آوردن جناح اصلاح طلب است، تا از طریق تاثیرگذاری بر سیاست داخلی، سیاست خارجی ایران را هم تحت الشعاع قرار دهند.