محمود واعظی در افتتاح پروژههای شرکت ارتباط زیرساخت به مناسبت هفته دولت اظهار داشت: مشکل اول وزارت ارتباطات جبران عقب افتادگیهایی است که در نتیجه بیتوجهی دولت قبل به موضوع ICT ایجاد شده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: همچنان که در رتبه جهانی شاخصهای ICT در جایگاه صدم قرار داریم ،در رتبه منطقه نیز جایگاه خوبی نداریم.
وی گفت: دومین مشکل وزارت ICT که نمیتوان از آن به عنوان مشکل یاد کرد مطالبات مردم است.
واعظی ادامه داد: مطالبات مردم خیلی بیشتر از توان ما است همچنان که مصرف دیتا در یک سال گذشته در سه اپراتور تلفن همراه از 100 ترابایت به 700 ترابایت رسیده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش دیگری از اظهارات خود تاکید کرد که با جدیدیت به دنبال ایجاد شبکه ملی اطلاعات هستیم و راهاندازی این شبکه یکی از ضروریات است.
وی گفت: در سال جاری دولت موافقت کرد بخشی از درآمدزایی وزارت ارتباطات که همیشه برای استفاده در بخشهای دیگر هزینه میشد برای سرمایهگذاری در حوزه ICT مصرف شود، این قدم بسیار بزرگی برای توسعه ارتباطات در کشور بوده است.
به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ واعظی همچنین با اشاره به اینکه موضوع دولت الکترونیک و به تعبیر بهتر دولت همراه از سوی وزارت ارتباطات دنبال میشود،گفت: اپراتورها بستر لازم را فراهم میکنند و با امکانات جدید ایجاد شده میتوان تمام امور را از طریق تلفن همراه انجام داد.
وی ادامه داد: دولت همراه دارای دو معنی است،نخست استفاده از تلفن همراه و دوم اینکه دولت باید همراه مردم باشد.
واعظی در ادامه تاکید کرد: تا زمانی که مطمئن نشوم تمام روستاها و مناطق مرزی ایران تلفن و اینترنت دارند پول تلفن همراه ندارند که بدهند، به این زودیها فعلاً رسیدن به مرحله تلفن همراه برای روستاها را نمیبینم اما اپراتورها خمس شان را بپردازند و در مناطق روستایی نیز پوشش ایجاد کنند.
وی در بخش دیگر سخنان خود تاکید کرد: ایران به دو ماهواره ملی یکی برای اهداف مخابراتی و پخش و دیگری سنجش از راه دور نیاز دارد که ماهواره سنجش از راه دور میتواند نیازمندیهای ما را مدیریت داخلی و ایستگاه زمینی متعلق به خودمان را فراهم کند.
واعظی همچنین تاکید کرد: یک نقطه مداری که پیش از این به نام ایران ثبت شده بود اما ماهوارهای در آن قرار نگرفته بود اکنون با هماهنگی اتحادیه جهانی مخابرات برای ایران باقی خواهد ماند و نقطه دیگری نیز ایران به صورت مشترک با عربست استفاده میکنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره اظهار نظر اخیر خود مبنی بر رویارویی سایبری ایران و کشورهای دشمن توضیح داد وزارت ارتباطات مشخصا به این حیطه وارد نمیشود اما دستگاههایی در ایران وجود دارند که اگر کشوری برخورد خصمانه کند پاسخ روشن بدهد.
وی در ادامه تاکید کرد: تا دو ماه قبل مسیریابی آدرسهای اینترنتی در خارج از ایران انجام میشد که اکنون به ایران منتقل شده و به این معنا که آدرسگیری داخل ایران انجام میشود.
واعظی ادامه داد: زیرساخت شبکه ملی اطلاعات تا پایان سال اجرا میشود و برای محتوای شبکه نیز همواره در حال رایزنی با دستگاهها هستیم.
کاملا درسته و این یعنی تمامی اطلاعات کشور از دست ایالات متحده آمریکا به دستمان می رسد و اگر این خیانت نیست حتما خدمت است!!
کدام ابلهی است که نداند هر کشوری که مسئولین مخابراتیش به اندازه سرسوزنی شعور و عقل و درایت داشته باشند قبل از هر چیز از خروج اطلاعات از داخل کشورشان جلوگیری می کنند و سپس به گسترش خطوط خارجی می پردازند در حالیکه این دولت نمی خواهد تا ارتباطاط داخلی را از اینترنت خارج کشور جدا کند تا....
همه کشور زیر نظر ایالات متحده آمریکاست!!
آیا این هم از تعهدات دولت فعلی است؟
امنیت اسرائیل از تعهدات این دولت بوده است که محقق شده ، به آشوب کشیدن دانشگاه ها و افت علمی کشور از درخواستهای غرب بوده که توسط این دولت انجام گرفته ،تغییر نگاه در وزارت اطلاعات و دادن آزاد