گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»: بحث حلال بودن رزق و روزی و لقمه های حرامی که بر سر سفره خانواده آورده می شود چیزی است که آیات و روایات وسیره بزرگان و عرفا وعلما همه بدون استثنا بر آن تأکید دارند و در نقش حتمی آن بر روح و روان آدمی صحه گذاشته اند. سیری در اوراق مملو از عبرت تاریخ نیز مؤید این مطلب است.
چه بسا لقمه های حرام بر سر یک سفره نسلی را به تباهی ومسیرهای درستی را در تاریخ به انحراف کشانده است و جالب اینکه همه نیزبه این مطلب واقف بوده و از لقمه حرام پرهیز می کنند.
اما نمیدانم ما را چه شده که نسبت به آوردن لقمه های حرام بر سر سفره اندیشه و افکار و روح خانواده ها و جامعه بی تفاوت و ناآگاهیم؟!
متأسفانه امروزه با گسترش استفاده از شبکه های ماهواره ای که دستاورد دنیای غرب برای به انحطاط کشاندن جامعه مسلمانان است، خواسته یا ناخواسته بشقاب هایی را بر پشت بام خانه ها گذاشته ایم که مملو از لقمه های تردید، انحطاط فکری، ابتذال، خشونت، خیانت، جنایت و تجاوز است و بی مهابا خود و خانواده هایمان را بر سر این سفره ها می نشانیم.
لقمه هایی که دستاورد مدرنیته غرب است و جامعه صاحب لقمه را امروز در منجلاب فساد و تباهی فرو برده است جامعه ای که نیمی از دختران نوجوان زیر ۱۷سال آن، تجربه رابطه جنسی نامشروع را داشته و هر سال نزدیک به یک میلیون دختر نوجوان زیر ۲۰ سال آن باردار می شوند.
جامعه ای که ره آورد آن رشد همجنس گرایی و تشکیل خانواده های همجنس، شیوع ازدواج های ممنوعه همچون ازدواج با محارم و ازدواج با حیوانات، افزایش خانواده های تک والدینی، افزایش خشونت در خانواده ها خصوصا علیه زنان و کودکان و ده ها مورد دیگر است.
حال به نظر شما این سفره ارزش نشستن دارد؟ آیا این سفره با این لقمه های مسموم و حرام در شأن مردم مسلمان، دیندار و غیرتمند ما هست؟
پس بیایید حریم و حرمت خانواده را با لقمه های حرام از بین نبریم و با ذکر و یاد خدا، تلاوت قرآن، اهمیت به نماز و دیگر واجبات، نسلی پاک و سرنوشت ساز را تحویل جامعه دهیم.
احمد اورنگ- مسئول بسیج اساتید ایلام
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.