ربیعزاده در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، در رابطه با برگزاری اردوی جهادی این دانشگاه گفت: گروه جهادی «منتظران آفتاب» فعالیت خود را از ۲۹ مردادماه در روستاهای هنده و قرغن از توابع شهرستان گلپایگان آغاز کردهاند.
وی افزود: در این اردو حدود ۵۰ دانشجوی جهادگر به مدت ۱۵ روز در روستاهای هنده و قرغن به فعالیت میپردازند.
مسئول واحد خواهران بسج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در رابطه با فعالیتهای این اردو گفت: کارگروههای فرهنگی، آموزشی، بهداشتی و عمرانی در این اردو فعالیت میکنند.
ربیعزاده ادامه داد: کارگروه آموزشی اردو، آموزشهایی در زمینههای هنری برای زنان روستایی در نظر دارد و برگزاری کلاسهای نقاشی، قرآن، کاردستی، کامپیوتر، کلاسهای کمک درسی نیز برای نوجوانان روستا تدارک دیده شده است.
وی در رابطه با فعالیت کارگروه بهداشتی بیان داشت: گروه جهادی منتظران آفتاب برای دومین سال در روستاهای هنده و قرغن حضور دارد و در سال گذشته تا حدی خانوادههایی که مشکل و بیماریهای خاص داشتند و یا نیاز به معرفی به کمیته امداد داشتند، شناسایی شدند.
مسئول واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ادامه داد: برخی از روستاییان به دلیل هزینههای بالای درمان نمیتوانستند به پزشک مراجعه کنند، که این خانوادهها در اردوی سال گذشته شناسایی شدند و به پزشک و کلینیکهای درمانی ارجاع داده شدند، امسال نیز کارگروه بهداشتی، میزان تحقق این مسئله را پیگیری میکند.
ربیع زاده خاطرنشان کرد: برگزاری کلاسهای آموزشی و بهداشتی از جمله آموزش کمکهای اولیه، اطلاع رسانی در زمینه بیماریهای شایع روستا و مسائل بهداشتی از دیگر اقدامات کارگروه بهداشتی اردو است.
وی با اشاره به وضعیت فرهنگی روستاها گفت: خوشبختانه روستاهای هنده و قرغن مسجد دارند؛ اما روحانی ثابت ندارند و با پیگیریهایی که انجام شده است، در ایام ماه مبارک رمضان امام جماعت به این روستاها میآید.
مسئول واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: با توجه به اینکه اهالی روستا در زمان برگزاری اردوهای جهادی از حضور روحانی اردو استقبال میکنند، در تلاش هستیم تا روحانی به طور ثابت در این روستاها حضور داشته باشد.
ربیع زاده با اشاره به وجود اعتیاد ماهوارهای در این روستاها بیان داشت: تلاش میکنیم مبلغین و روحانی حاضر در اردو در این زمینه به جوانان و نوجوانان روستا آموزش و مشاورههای لازم را ارائه دهند، تا اعتیاد ماهوارهای در بین جوانان روستایی شایع نشود.
وی در پایان برگزاری مراسمهای دعا و جشنهای مذهبی را از دیگر برنامههای فرهنگی اردو دانست و گفت: دانشگاه نیز در راستای برگزاری اردو از دانشجویان حمایت کرده است.
ما هم وقتی میریم رو پشت بوم پر بشقابه!!! یه چند وقت دیگه روستا ها هم همین طور میشه.