به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، اگر انسان راه خدا را پيدا کرد و ياد گرفت که چگونه کار را براي خدا انجام دهد، آن وقت ميبيند که اين عشق به کار، چقدر کار را آسان خواهد کرد؛ گاهی مصداق بارز این جمله در اردوهای جهادی رقم میخورد، که خدا در نزدیکی همان روستای کوچک دورافتاده و در قلب یک یک اهالی آن روستا است و دانشجویان میروند تا گره و چینخوردگیهای پیشانی اهالی را که ناشی از سختیها و کمبودها است، اندکی با داروی همدلی التیام دهند.
بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان نیز هشتمین دوره اردوی جهادی خود را تابستان امسال با عنوان «فصل خاکی شدن» برگزار کرد.
در این اردو گروه جهادی فاطمه الزهرا (س) دانشگاه اصفهان برای پنجمین سال متوالی در منطقه بازفت استان چهار محال و بختاری حاضر شد و به محرومیت زدایی از روستاهای گزستان و طبرک در این منطقه پرداخت.
یکی از فعالیتهای عمده هشتمین دوره از طرح هجرت بسیج دانشگاه اصفهان، توسعه مسجد روستای گزستان در منطقه بازفت بود. این گروه جهادی با توجه به استقبال روستاییان از مراسمات مذهبی و ظرفیت کم مسجد صاحب الزمان(عج) این روستا، در سال جاری با کمک اهالی بخش جدید طرح و توسعه مسجد را به انجام رساندند.
ممکنه مسجد و حسینیه و خونه و دیگر نیازهاشون رو برطرف کنیم، اما در رفع نیاز های فکری و عقیدتی معمولا کم داریم.
مثلا در عکس ها هستش که جهادگر ها تنها نماز می خونن و مردم و اهالی محل با اونها نماز نمیخونن. این یعنی هنوز شکاف هست بین این دو. یعنی کار فرهنگی مناسب نشده که یا اونها با مردم نماز جماعت بخونن یا مردم بیان به سمت این جهادگر ها و باهاشون نماز بخونن.
و همین طور که در باقی عکس ها می بینید به جز دو سه تا عکس از اهالی محل کسی باهاشون عکس نگرفته. بجز کلاس درس که باید پر از بچه باشه! نه زمانی که دارن کار می کنن و براشون مسجد یا ... رو می سازن.
سرودخوانی در بین جهادگرها در حین انجام کارهاشون وجود داره؟ خوندن اشعار مذهبی یا نوحه ها یا ادعیه یا قرآن هست؟