دشتی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، بیان داشت: جهادگران بسیجی دانشگاه آزاد دهلران فعال ترین جهادگران این شهرستان هستند که در قالب دو گروه متشکل از ۷۳ نفر مزین به نام گروه شهید عبدالله سرخی در سه روستای «حاضرمیل»، «تم تم آب» و «گلسیری» از ۲۸ مرداد تا پنجم شهریور مشغول به خدمت هستند.
وی اردوی مذکور را سومین اردوی از سال گذشته تا کنون عنوان کرد و افزود: سال گذشته نیز در روستاهای نامبرد در زمینه های فرهنگی و عمرانی فعالیت داشتیم ؛بنابراین مردیم این روستاها و مشکلاتشان را به خوبی می شناسیم، ضمن اینکه منطقه شرهانی نیز مقصد پیشین گروه شهید سرخی بود.
مسئول بسیج دانشگاه آزاد دهلران عمده فعالیت های جهادگران این دانشگاه را در بعد اقتصاد مقاومتی و فرهنگی اعلام کرد و گفت: آموزش ها در حیطه تزریقات، گل سازی، خیاطی، بافندگی و کلاس های خوداشتغالی هستند؛ همچنین ۲۳ مبلغ دینی از حوزه علمیه خواهران، گروه جهادی شهید سرخی را برای برطرف کردن شبهات دینی- عقیدتی و آموزش احکام به مردم روستانشین همراهی می کنند.
دشتی با بیان اینکه سه روستای نامبرده از روستاهای بزرگ دهلران هستند اما از فقر فرهنگی رنج می برند، تصریح کرد: مردم این مناطق کشاورز و دامدار هستند و دستشان به دهنشان می رسد، تعداد کسانی که در این روستاها فقر مالی دارند چشمگیر نیستند، آنچه که در روستاهای دهلران نمی توان از آن چشم پوشی کرد فقر فرهنگی شدید است؛ به گونه ای که هر تازه واردی که به این روستاها می آید به سرعت متوجه این خلاء می شود.
وی ادامه داد: امسال که وارد این روستاها شدیم به عمق بزرگی این گودال و کوچک مقیاس بودن فعالیت ۱۰ روزه خودمان در سال گذشته پی بردیم، درست است که ماهواره و کامپیوتر ندارند اما در دست بیشتر روستانشینان به ویژه نوجوانان و جوانان تلفن همراه هوشمند مجهز به انواع شبکه های اجتماعی که مملو از منکرات و مستهجنات است دیده می شود، امواج اینترنت پرسرعت و شبکه های دیجیتال تلویزیونی در این مناطق معنا ندارند.
در سایه کم توجهی مسئولان زیربط که روستاها را به باد فراموشی سپرده اند ابزارهای جنگ نرم، ایمان، تقوا و خلوص روستانشینان زا آماج حملات ضدفرهنگی و ضد دینی خود قرار داده اند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد دهلران با تاکید بر این مطلب که بیداد کردن فقر فرهنگی، جهادگران را به ستوه آورده است، گفت: رهبر معظم انقلاب در سال های اخیر به شدت موضوع اهتمام و توجه به حوزه فرهنگی را به دولت و ملت گوشزد کرده اند، مسئولان از کار فرهنگی فقط بنر زدن و قاب کردن سخنان بنیانگذار انقلاب یا رهبر معظم را یاد گرفته اند و لاغیر.
دشتی با بیان اینکه جهادگران گروه شهید سرخی از جیب خود مایه می گذارند تا بتوانند گروه و فعالیت های آن را سرپا نگه دارند، افزود: بنده مدیر یک شرکت هستم؛ با وجود آنکه می توانستم در این ده روز بیش از ۶۰ میلیون تومان درآمد کسب کنم با حضور در این مناطق مغفول مانده از حساب شخصی خود برای پربار کردن توشه آخرتم سرمایه گذاری می کنم، حضور دانشجویان در مناطق محروم برای خودشان نیز برکت دارد؛ زیرا علاوه بر یاد دادن، یاد هم می گیرند؛ بنابراین میدان جهاد دارای رابطه دو سویه و دو سر منفعت است.
وی با تاکید بر این مطلب که نمی توان با ۱۰ روز اطراق کردن در یک منطقه، عدالت اجتماعی و شرایط ایجاد شده در مناطق پیشرفته را به روستاها آورد، گفت: ما از انجام آنچه که از عهده مان برمی آید دریغ نمی کنیم، عرصه اردوهای جهادی به توجه و کار مستمر نیاز دارد، گرمای عشق ما برای خدمت به خلق خدا و جلب رضایت پروردگار حرارت ۶۰ درجه هوای دهلران را از پا درآورد است، ذره ای خسته نمی شویم و بیل و کلنگ سازندگی را از روی دوشمان بر زمین نمی گذاریم.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد دهلران به کمبود منابع مالی و فقدان بودجه اشاره کرد و افزود: هیچ نهاد و ارگانی به جهادگران دهلرانی کمک نمی کند، حتی وسیله ای برای جابجا شدن در اختیارمان قرار نمی دهند، سال گذشته که مسجد یکی از روستاهای این شهرستان را تعمیر و ترمیم کردیم مصالح مورد نیازمان را از دل کوه ها تامین کردیم؛ به عبارت دیگر جهادگران با وجود بی مهری مسئولان بنای خانه خدا را با مصالح طبیعی آباد کردند.
دشتی به درخواست مردم روستاهای «حاضرمیل»، « تم تم آب» و « گلسیری» مبنی بر حضور بیش از حد موعد جهادگران تاکید کرد و بیان داشت: دستمان خالی است اما دلمان را در این روستا جا می گذاریم و می رویم تا بار دیگر با توشه ای پر، برمی گردیم، فعالیت ما امروز در این مناطق علی الظاهر به اتمام می رسد؛ اما هفته آینده می رویم تا با آباد کردن روستای توحید و در کنار دانشجویان جهادگر تهرانی خودمان را بسازیم؛ ضمن اینکه گروه جهادی شهید سرخی را با دعوت از دانشجویان دغدغه مند از سایر دانشگاه های این شهرستان بسط می دهیم.
وی با بیان اینکه روستاییان به دانشجویان بسیجی عشق می ورزند و هنگام وداع در فقدانشان گریه می کنند، خاطرنشان کرد: معلم خیاطی امسال ما، بانویی بود که سال گذشته در کسوت شاگرد در کلاس های خیاطی شرکت می کردو هم اینک صبح به صبح چرخ های خیاطی خود را به محل هایی که برای آموزش تمهید شده است دوره می گرداند، ایشان نیز علاوه بر یادگیری به دیگران یاد می دهند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد دهلران در پاسخ به این پرسش که آرزوی شما چیست، گفت: امیدوارم روزی برسد که سخنان مقام معظم رهبری به جای قاب و نصب شدن بر در و دیوار ادارات و میادین شهر در میدان عمل محقق شوند، به شدت نگران از خود بیگانگی مردم ایلام و ایران از فرهنگی غنی و اصیل خود هستم، به خدا قسم که فقر فرهنگی با بنر و پلاکارد زدن رفع و رجوع نمی شود، مسئولان به جوانان اعتماد کنند. در اردوهای جهادی بهترین نتیجه از دل کمترین امکانات حاصل میشود.
امیدوارم روزی برسد که سخنان مقام معظم رهبری به جای قاب و نصب شدن بر در و دیوار ادارات و میادین شهر در میدان عمل محقق شوند