رسول مقیم در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در رابطه با نحوه برگزاری اردوی جهادی دانشگاه آزاد مشهد با اشاره به اینکه نیمه اول شهریور ماه اردوی جهادی این دانشگاه برگزار میشود، گفت: در این اردو حدود ۷۰ جهادگر شرکت خواهند کرد که از این تعداد 20 نفر خانم و مابقی از برادران خواهند بود.
وی ضمن بیان اینکه این اردو ۱۰ تا ۱۵ روز به طول خواهد انجامید، افزود: این اردو در پنج روستای پسخوری، کلاته عبدل، قلعه پختوک، غَرنه و بریلی از بخشهای رضویه مشهد برگزار میشود.
مسئول قرارگاه سازندگی عمار دانشگاه آزاد مشهد با اشاره به این نکته که طی این مدت در سه حوزه عمرانی، فرهنگی و پزشکی خدمت رسانی میکنیم، تصریح کرد: در حوزه عمرانی به ترمیم قنات بریلی، ترمیم دو مسجد و مدرسه و بازسازی شبکه آب رسانی غرنه، در بخش فرهنگی به برگزاری کلاسهای مختلف قرآن و سبک زندگی دینی و در بحث پزشکی به انجام معاینه و اختصاص داروی رایگان به مردم خواهیم پرداخت.
این فعال دانشجویی ادامه داد: یکی دیگر از فعالیتهایی که در این بخش صورت میگیرد برگزاری کلاسهای اقتصاد مقاومتی است؛ به طوری که در این کلاسها روشهای کشت نوین خوراک دام آموزش داده میشود که چنانچه این مسئله به بار بنشیند خوراک ۳۰۰ راس دام از ۲۵ میلیون تومان به چهار تا پنج میلیون تومان کاهش خواهد یافت.
مقیم با اشاره به اینکه حدود پنج سال است که در این منطقه حضور داریم، خاطرنشان کرد: یک گروه شناسایی متشکل از شش نفر را تشکیل دادهایم که این گروه، پیش از برگزاری اردو به مکان مورد نظر رفته و نیازهای مردم را مورد بررسی قرار میدهد.
انجام اقدامات سطحی دردی از دردهای مردم را دوا نخواهد کرد
مسئول قرارگاه سازندگی عمار دانشگاه آزاد مشهد در بخش دیگری از سخنان خود بر مسئله در نظر گرفتن یک چشم انداز در برگزاری اردوهای جهادی تاکید و تصریح کرد: در برگزاری اردوی جهادی باید به مسئله در نظر گرفتن چشم انداز توجه کرد؛ زیرا انجام اقدامات سطحی دردی از دردهای مردم را دوا نخواهد کرد.
وی احداث بند خاکی را یکی از اهداف اردوهای جهادی در این منطقه دانست و گفت: با توجه به اینکه در فصل بهار منطقه به شدت سیل آبی است؛ بنابراین درصددیم در مسیر سیل یک بند خاکی احداث کنیم که چنانچه این امر محقق شود چندین شغل برای مردم منطقه ایجاد خواهد شد.
مقیم در ادامه ضمن گلایه از عدم همکاری مسئولان دانشگاهی و استانی در برگزاری اردوهای جهادی، خاطرنشان کرد: مطابق قانون هر سازمان دولتی باید بخشی از بودجه خود را به بحث محرومیت زدایی اختصاص دهد، این در حالی است که نه مسئولان دانشگاهی و نه مسئولان استان به این مسئله توجهی ندارند.
مسئولان نسبت به محرومیت زدایی بیدغدغه هستند
این فعال دانشجویی با تاکید بر اینکه متاسفانه استانداری و فرمانداری هیچ کمکی به ما نمیکنند، بیان کرد: عملکرد مسئولان در این رابطه نشان از بیدغدغهگی آنان به بحث محرومیت زدایی دارد.
مسئول قرارگاه سازندگی عمار دانشگاه آزاد مشهد بیان داشت: در طول این پنج سالی که اقدام به برگزاری این اردو کردیم دانشگاه تنها یک خودرو آن هم حدود دو تا سه سال پیش برای رفتن به منطقه در اختیار ما قرار داد و دیگر هیچ!!!
وی با تاکید بر این مطلب که مسئولین حتی یک ریال هم به ما کمک نکردند، تصریح کرد: در عید نوروز سال جاری نیز اقدام به برگزاری اردوی جهادی کردیم که در آن نیز نه مسئولان دانشگاه و نه مسئولان استان هیچ یک به ما کمک نکردند و تنها جهادگران وارد عرصه شده و کار را جلو بردند.