محسن پریشان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، اظهار داشت: از ۲۰ مردادماه به مدت ۱۲ روز ۵۰ نفر از دانشجویان دانشگاه های تربت جام جهت خدمت رسانی و محرومیت زدایی به روستاهای محروم اعزام می شوند.
وی بیان داشت: این جهادگران متشکل از ۲۵ خواهر و ۲۵برادر هستند که چهار روستا را تحت پوشش قرار می دهند.
مسئول دفتر بسیج دانشجویی تربت جام تصریح کرد: خواهران در برگزاری کلاس های آموزشی نظیر تجوید قرآن کریم و کلاسهای فنی و حرفه ای جهت کارآفرینی برای بانوان روستا فعالیت میکنند و برادران نیز به اقدامات عمرانی و آموزش کشاورزی صحیح و ترویج سبک آبیاری و نوع آبخیزداری جهت صرفه جویی در مصرف آب میپردازند.
این فعال جهادگر، مشکل کمبود آب کشاورزی را معضل بسیاری از روستاهای شهرستان تربت جام عنوان کرد و گفت: ۱۲ روستای صالح آباد با مشکل کمبود آب کشاورزی مواجه هستند؛ بنابراین درصددیم تا با آموزش آبیاری قطره ای این مشکل تا حدودی رفع شود.
وی با اشاره به اینکه روستائیان از همان سبک قدیمی خود برای آبیاری استفاده میکنند، ابراز داشت: برای اینکه فرهنگ آبیاری به سبک قطره ای در بین کشاورزان روستا نهادینه شود قرار است از مجموعه طلاب و نیز معاونت فرهنگی بسیج در قالب کار آموزشی در این راستا و نیز شیوه صحیح کشاورزی استفاده کنیم.
پریشان به مشکل کمبود آب شرب در دو روستای « قشه توت» و «درخت بید» از توابع صالح آباد اشاره کرد و افزود: طبق گفته اهالی این دو روستا قرار بر این بود که از طریق فرمانداری و بخشداری به این مشکل رسیدگی شود؛ اما هنوز پس از گذشت دو سال هیچ پیگیری صورت نپذیرفته است.
مسئول دفتر بسیج دانشجویی تربت جام خاطرنشان کرد: طی مکاتباتی که مسئول شرکت آب و فاضلاب شهرستان داشته ایم، هزینه تامین آب شرب روستا میلیاردی است.
وی در پایان از تشکیل جلسه ستاد اردوهای جهادی به ریاست فرمانداری شهرستان جهت حمایت دستگاه ها و نهادها از اردوهای جهادی خبر داد.