آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۵۷۶۵
مرکز آمار ایران خبرداد

کاهش ۱۶ درصدی صادرات کشاورزی در بهار امسال نسبت به سال قبل

صادرات بخش کشاورزی، شکار و جنگلداری در بهار ۱۳۹۴ نسبت به ماه مشابه سال قبل از رشد منفی برخوردار بوده است (منفی ۱۶.۶ درصد) این در حالی است که صادرات این محصولات نسبت به فصل قبلی (زمستان ۱۳۹۳) از رشد منفی ۶۶ درصد برخوردار بوده است.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از مرکز آمار ایران، یافته‌های این مرکز مبنی بر رشد ارزش دلاری تجارت در بخش‌های مختلف اقتصادی (کشاورزی و شکار و جنگلداری، استخراج معدن، شیلات و صنعت) منتشر شد.

 

الف- صادرات بخش کشاورزی، شکار و جنگلداری در بهار 1394 نسبت به ماه مشابه سال قبل از رشد منفی برخوردار بوده است (منفی 16.6 درصد) این در حالی است که صادرات این محصولات نسبت به فصل قبلی (زمستان 1393) از رشد منفی قابل ملاحظه‌ای برخوردار بوده است (منفی 66درصد) واردات در این بخش نیز همچون صادرات رشد منفی را تجربه کرده است اما این واردات در مقایسه با فصلی قبلی رشد قابل ملاحظه‌ای را تجربه کرده است (127درصد).

 

ب- صادرات بخش استخراج معدن در بهار 1394نسبت به ماه مشابه سال قبل از رشد منفی برخوردار بوده است (منفی 43.7 درصد) این در حالی است که صادرات این محصولات در نسبت به فصل قبلی (زمستان 1393) از رشد مثبت قابل توجهی برخوردار بوده است (172 درصد) واردات در این بخش نیز همچون صادرات رشد منفی اما کم (منفی 6) را تجربه کرده است اما این واردات در مقایسه با فصلی قبلی رشد منفی قابل ملاحظه‌ای را طی کرده است (منفی 61 درصد).

 

ج- در بخش شیلات صادرات نسبت به فصل مشابه سال قبل و فصل قبلی به ترتیب منفی 52.5 و منفی 48.2 رشد داشته است. این در حالی است که واردات محصولات بخش شیلات نسبت به فصل سال قبل و فصلی قبلی به ترتیب 37 درصد و 54 درصد رشد را طی کرده است

 

د- در بخش صنعت صادرات نسبت به فصل مشابه سال قبل و فصل قبلی به ترتیب 5 درصد و منفی 40 درصد رشد داشته است این در حالی است برخلاف صادرات، واردات صنعتی نسبت به فصل مشابه سال قبل و فصل قبلی به ترتیب منفی 14 درصد و 22 درصد رشد را پشت‌سر گذاشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار