آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۷۵۰۳

امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی - پژوهشی میان دو دانشگاه صنعتی امیرکبیر و تفرش

سید احمد معتمدی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و محمد قاسم سحاب، رئیس دانشگاه تفرش تفاهم‌نامه پنج ساله همکاری‌های علمی متقابل به منظور بهره‌مندی طرفین از ظرفیت‌ها و امکانات آموزشی و پژوهشی امضا کردند.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، سید احمد معتمدی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و محمد قاسم سحاب، رئیس دانشگاه تفرش تفاهم نامه پنح ساله همکاری های علمی متقابل به منظور بهره مندی طرفین از ظرفیت ها و امکانات آموزشی و پژوهشی امضا کردند.

 

 
 
طبق این گزارش دو دانشگاه توافق کردند در زمینه گسترش و ارتقای تحصیلات تکمیلی و تسریع حرکت در راه دستیابی به اهداف و چشم اندازهایی مورد نظر وزارت علوم به طور عام و سیاست های دو دانشگاه به طور خاص، برگزاری فرصت های مطالعاتی مشترک، پژوهش های مشترک، برگزاری سمینارها و کنفرانس های مشترک، همچنین برگزاری دوره های مشترک در مقاطع تحصیلات تکمیلی همکاری کنند.
 
 
امکان دسترسی اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی مشترک از امکانات پژوهشی، کتابخانه ای، آزمایشگاهی و امکانات فیزیکی از دیگر موضوعات و زمینه های همکاری دو طرف در این تفاهم نامه عنوان شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار