به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» عصر امروز تفاهم نامه همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق کارآفرین امید در محل صندوق کارآفرین امید منعقد شد.
دلیری معاون معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در این مراسم گفت: یکی از مسائل اصلی کشور بحث اشتغال است چرا که ما با درصد زیادی از بیکاران فارغ التحصیل از دانشگاه ها مواجه هستیم دانشگاه هایی هستند که مدرک صادر می کنند و برای جوانان ایجاد توقع برای اشتغال در کاری هم شان با خودشان می کنند.
وی به سفرهای استانی ستاری اشاره کرد و گفت: در سفرهای استانی آمارهای روسای دانشگاه ها از تعداد فارغ التحصیلان نجومی است و این افراد بیشتر به دنبال اشتغال در دستگاه های دولتی هستند ما باید تحصیلات آموزش یا هدفمند کنیم و در آموزش عالی آموزش را به طرف فعالیت های تجربی سوق بدهیم تا دانشجو پس از فارغ التحصیلی با کسب تجربه وارد کار شود.
معاون معاونت علمی ریاست جمهوری در ادامه به تاسیس مراکز شتاب دهی و نوآوری در دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: ورود دانشجویان به این مرکز با یک دوره استارتاپ ویکند می باشد که در این دوره سه روزه دانشجویان ایده های خود را مطرح می کنند و ایده برتر برای تولید نمونه انتخاب می شود این امر باعث می شود مسیر کسب و کاردانشجویان به سمت ایده برتر باشد.
وی تاکید کرد: یکی از راه های کسب و کار فارغ التحصیلان همین روش است و بیش از 50 استارتاپ ویکند در استان ها برگزار شده است.
دلیری با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: تاکید ایشان براین است که تمام فضای کسب و کار کشور باید براساس تکنولوژی و دانش باشد و قطعا نهادهای علمی هم باید از تولید دانش بنیان حمایت کنند در حال حاضر مذکرات مختلفی با بانک ها و نهادها داشته ایم بعضی از مجموعه ها مانند صندوق کارآفرین امید با ما همکاری کردند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: امروز تفاهم نامه ای امضا می شود که می خواهیم 40 میلیارد تومان منابع مالی برای طرح های کوچک تا سقف 1 میلیارد ریال و تا سقف 4 درصد با این صندوق داشته باشیم.
در ادامه نوراللهی مدیر عامل صندوق کارآفرین امید وظیفه این صندوق و نهادها دانست تا از طرح های کوچک حمایت کنند و این تفاهم نامه را در راستای همکاری برای مجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانست.