به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» سردار سرتیپ دوم پاسدار ناصر شعبانی معاون عملیات قرارگاه ثارالله (ع) تهران و سخنگوی رزمایش اقتدار ثارالله در رابطه با اهداف این رزمایش گفت: این رزمایش امنیتی توسط یگان های قرارگاه ثارالله متشکل از ۲۳۰ گردان از گردان های امام علی (ع)، امام حسین (ع)، عاشورا، الزهرا(س) و به خصوص بیت المقدس برگزار میشود.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در سفر به مشهد مقدس مبنی بر وجود امنیت بینظیر در کشور گفت: ما برای اینکه مردم عزیزمان در یک آرامش روانی از قابلیت های بسیج مطلع شوند، رزمایشی با هدف حفظ انسجام نیروهای بسیج برگزار میکنیم.
معاون عملیات قرارگاه ثارالله (ع) تهران در ادامه گفت: واحدهای مردم پایه مفهومش این است که آنها باید در کنار شغل و کاری که دارند، در یک شرایط خاص در مدت دو ساعت به واحدهای اصلی برسند و تجهیز و ساماندهی شوند و برای عملیاتی که برایشان پیش بینی شده است آماده شوند.
سخنگوی رزمایش اقتدار ثارالله با اشاره به اینکه این رزمایش روز چهارشنبه ۱۱ و پنج شنبه ۱۲ در بوستان ولایت برگزار میشود، خاطرنشان کرد: روز اول رزمایش قریب به ۵۰ هزار بسیجی خواهر و برادر آموزش دیده می آیند و آماده می شوند که فردا صبح در موقعیتی که برایشان پیش بینی شده است آرایش پیدا کنند و فرماندهی کل سپاه و مهمانان دیگر از آنها سان و رژه میبینند.
سردار شعبانی در رابطه با پیام این رزمایش به دشمنان انقلاب اسلامی، گفت: امروز ایران اسلامی از با ثباتترین کشورهای منطقه است، تهدیدات دشمن همیشه وجود دارد و آنها دست از دشمنی با ملت ایران بر نمی دارند. شکل تهدید عوض میشود و ما باید این آمادگی را داشته باشیم که با آن مقابله کنیم.
معاون عملیات قرارگاه ثارالله (ع) تهران با اشاره به اینکه رزمايش نوعي عمليات تمريني است كه بر مبناي طرحهاي عملياتي، دفاعي، امنيتي، امداد و نجات و حركاتي كه ما را نسبت به دشمن در وضعيت بالاتري قرار دهد، برقرار ميشود، تا در شرايط مختلف امادگي خود را حفظ كنيم گفت: يكي از كارهايي كه در اين رزمايش به نمايش گذاشته ميشود موضوع بسيج مردمي با ارتباطات چند لايه امن و نفوذ ناپذير است. در واقع ما شبكه اي داريم كه به صورت راديويي- ديجيتالي و خطوط وي آي پي قابليتي را از خود نشان مي دهد. اين ارتباط امن و مستمر ميتواند شرايطي را داشته باشد كه اگر ما در موقعيت هاي خاص نيروهاي خود را فراخوان داديم، آنها از آمادگي كامل برخوردار باشند. فراخواني به معناي يك حركت تاكتيكي بوده كه تمام نيروهاي مردم پايه ما از هر كار و كسبي و در هر مكاني كه هستند سريعا خود را در پايگاه هاي مقاومت اماده كنند. در اين وضعيت ما بايد پيامي كه به مردم ميرسانيم از چشم و گوش دشمن مخفي باشد.
وی با بیان این اینکه امروز ایران مهد دیپلماسی شده است، افزود: امروز کشور در امر امنیت به یک بازدارندگی رسیده است که دیگران جرات تهدید ما را ندارد، شما مشاهده کردید که علی رغم همه تهدیدهایی که صورت گرفت ، ۱۲۲ شخصیت جهانی برای اجلاس غیر متعهدها به کشور ما آمدند و به سلامت به شهرشان بازگشتند.
سخنگوی رزمایش اقتدار ثارالله افزود: تا آخر سال رزمایشهای دیگری هم داریم، امنیت و ثبات جمهوری اسلامی پیام این رزمایش است.
سردار شعبانی در رابطه با نقش بسیج در تامین امنیت ملی ایران با توجه به جنگ های نیابتی در منطقه گفت: توان دفاعی هر کشوری مشخص است و توان نظامی ارتش و سپاه ما هم مشخص است، اما آن چیزی که برای دشمن مشخص نیست و نمی داند که اگر حماقت کرد چه اتفاقی می افتد توان مردم ما است که برای دشمنان بیم آفرین است و در آن سوی مرزها هم به مرحله ظهور رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: دراین رزمایش برای اولین بار ۳ هزار نفر از گردان های سایبری سپاه تهران که بعضاً از اعضای هیئت علمی هستند، شرکت می کنند و در یک فضای مجازی آمادگی دارند در این زمینه به سوالات مطرح شده پاسخ دهند و این قابلیت در کنار فضای واقعی و حقیقی در نوع خود کم نظیر است.
معاون عملیات قرارگاه ثارالله (ع) تهران در ادامه به تبلیغات و اطلاع رسانی برگزاری این رزمایش اشاره کرد و گفت: ما معتقديم كه امنيت پايدار يعني امنيت مردمي. يعني هركس كه در هركجا هست به عنوان يك ايراني مسئوليت دارد بر امنيت و سرنوشتي كه بر او است آگاه شود. يكي از كارهاي ما در بحث آمادگي هاي مردم اين است كه از طريق ارتباطات نو، به آنان آموزش دهيم. آن هم در مورد نيازمندي هايي كه مردم در مقابله با هر حركت غير منتظره ميتوانند داشته باشند. يكي از اين سيستمهاي آموزشي موبايل است. اين ارتباطات به طور رسمي از شبكه اي كه شما مي بينيد موبايل است دو شبكه ديگر هم هست كه از روز پنج شنبه كه مردم همه مطلع مي شوند خبر آن هم اعلام شود.
وی در خصوص محدوده پیامک های ارسال شده در خصوص اطلاع رسانی رزمایش اظهار داشت: این پیامک ها برای همه مردم ارسال شده است و هدف از آن اين است كه هركس كه از اين طريق با ما ارتباط برقرار كند ما متوجه ميشويم كه علاقمند است و ما از وي ميخواهيم كه به شبكه بيايد. اگر آمد در آينده پيام ها را تنها به همان افرادي كه قابليت و آمادگي برقراري ارتباط را دارند ارسال مي كنيم.
سردار شعبانی درباره تجهیزاتی که در این رزمایش مورد استفاده قرار می گیرد نیز گفت: در این رزمایش ۱۰ فروند جایروپلن، ۲۰ فروند پاراموتور، یک فروند کایت موتور دار، یک فروند بالگرد ام آی ۱۷ که عملیات راپل، پاور تاکسی، هلی برن، بال ریزی، تازش هوایی را انجام می دهند، این ها از قابلیت های یگان بسیج ما است.
وی در پایان تاکید کرد: ۶۵ خلبان این پرندهها از بچه های بسیجی هستند که خودشان با پول خودشان آموزش دیدند و آمادگی دارند در این رزمایش شرکت کنند.