گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»؛ در بخش اول مصاحبه تفصیلی حجت الاسلام سید محمد باقر عبادی در خصوص مستقل بودن وی در مجلس و احزاب برای حل مشکلات مردم برنامه ندارند و ضد انقلابی ها جهت حذف انقلابی های نظام از جناح ها و گروهها خود را آویزان می کنند مطالبی مطرح شد.
بخش دوم مصاحبه تفصیلی «خبرگزاری دانشجو» با حجت السلام سید محمد باقر عبادی بدین شرح است:
نمایندگان هیچ وام بلاعوضی نگرفته اند
**** آیا مجلس تا کنون به نماینده ها وام بلاعوض پرداخت کرده است؟
خیر!
*** صد میلیون وام بلا عوضی که اوایل مجلس نهم در میان نمایندگان مطرح شده بود و حتی در این خصوص یرخی از نماینده های مجلس در صحن تذکراتی را مطرح کردند چه وامی بوده است؟
به هیچ وجه وام بلاعوض مطرح نبوده اگر وامی هم بوده باز پرداخت داشته است آن هم برای رهن خانه و دیگر موارد، چراکه نماینده ای که برای اولین بار پا در مجلس می گذارد پولی ندارد و این وام پولی بوده تا نمایندگان برای خود خانه و یا آپارتمانی را اجاره کنند و به جرات می گویم در مجلس وامی به نام وام بلاعوض وجود ندارد.
برگزاری دائم مجلس به صلاح کشور نیست
**** چرا این همه تعطیلات مجلس زیاد است؟
بنابر آیین نامه مجلس، مجلس فقط یک ماه تعطیل است و این تعطیلی نیز درجهت تعطیلات تابستانه است و تعطیلات رسمی جای خودش را دارد.
تعطیلات مجلس مجموع یک ماه یعنی چهار هفته است که این یک ماه را هیئت رئیسه می تواند به دو قسمت دو هفته ای تقسیم کند که دو هفته در آغازین روزهای تابستان و دیگری در آخر تابستان تا مجلس از بررسی و تدوین لوایح و طرح ها عقب نماند.
نماینده های مجلس همچون دیگر کارمندان از مرخصی نیز استفاده می کنند و برگزاری صحن علنی در بزنگاه ها می تواند موثر باشد.
نسبت به مجلس تعصبی ندارم چراک ه برنامه ها را من تعیین نمی کنم اما معتقدم انتقادات بر مجلس در خصوص تعطیلات وارد نیست.
شائبه دیگری نیز در خصوص تعیلات مجلس وارد است که بیان می کنند سه هفته مجلس جلسه علنی دارد یک هفته را تعطیل می کنند در حالی که در این یک هفته مجلس تعطیل نیست و من حاضرم یک خبرنگار یک هفته با من در این تعطیلات به حوزه انتخابیه بیاید تا ببیند می تواند تا آخر هفته دوام بیاورد یا خیر، بسیار که تصور می کنند در این یک هفته تعطیلی مجلس به نمایندگان خوش می گذرد اما سختر از جلسه های علنی مجلس است، در این یک هفته نمایندگان با مردم هستند و مثلا فردی که ورشکست شده و اکنون 200 میلیون مقروض است فکر می کند من با یک اشاره می توانم قرض او را پرداخت یا بدهیش را تقسیط کنم.
مرخصی شخصی نمایندگان صرف دیدار با وزرا میشود
در کل به صلاح کشور نیست که هر روز مجلس جلسه علنی برگزار کند و روزهای پنج شنبه و جمعه هم که اکثر سازمان ها و نهادها در تهران تعطیل هستند و تنها روز شنبه و دوشنبه باقی می ماند که نماینده ها در این دو روز به مشکلات و مسائل حوزه انتخابیه خود رسیدگی می کنند.
اگر هر روز نماینده ها در صحن قانونگذاری حضور داشته باشند نمایندگان با وزرا چه زمانی باید دیدار کنند.
مردم از نماینده تنها یک موضوع را نمی خواهند تنعا قانون گذاری کار نماینده نیست بلکه هزار کار دیگر است که امروز بر عهده نماینده گذارده شده است مثلا من به عنوان یک نماینده کارم فقط قانونگذاری نیست هزار تا بحث دیگر هم در میان است و شاید باور نکنید اکثر مرخصی ها را برای دیدار با وزرا گرفته ام چراکه وزیری روز سه شنبه وقت دارد و این روز مصادف با صحن علنی است لذا مجبورم از مرخصی شخصی برای دیدار با وزرا و حل مشکلات مردم استفاده کنم و یا این که وزیری می خواهد برای بازدید از حوزه انتخابیه به بیرجند سفر کند مجبور هستم من نیز همراه او بروم و در زمان برگزاری جلسه علنی من از مرخصی شخصی خود برای همراهی وزیر بهره می گیرم جالب اینجا است که به همراه وزیر به حوزه انتخابیه رفتن جزء مأموریت مجلس محسوب نمی شود.
برجام باید پس جمع بندی نهادها به مجلس ارائه شود
این موضوعات واقعیت هایی است یک نماینده با آن مواجه است دیگر شائبه ای که امروز مطرح است این است که در زمان بررسی برجام مجلس نباید تعطیل باشد در حالی که من معتقد هستم برجام باید در نهادهای دیگر تصویب و جمع بندی شود سپس نوبت مجلس است که بیان کند برجام لازم است در مجلس تصویب یا رد شود.
مجلس تعطیل باشد بررسی برجام تعطیل نمی شود
معتقدم بحث امنیت یک بحث سلیقه ای نیست که اگر مجلس تعطیل باشد برجام بررسی نمی شود این بحث بیشتر بحث های سیاسی است و من در تلاشم تا از این بحث ها بر حذر باشم.
اتهام زنی رسانه ها در هیچ نهادی بررسی نمی شود
معتقدم شاید برخی از رسانه ها با رئیس مجلس مشکل دارند لذا در این خصوص شروع به اتهام زنی می کنند امروز شاهد این هستیم که رسانه های کشورمان عادت غلطی فرهنگ اتهام زنی را ترویج کرده اند و هر چند وقت یک اتهاماتی از این گونه در رسانه های خود مطرح می کنند و امروزه فرهنگ اتهام زنی در رسانه های ما پررنگ تر از گذشته شده است و تقریبا روزی نیست که یک سری اتهامات در رسانه ها مطرح نباشد مثلا در بحث پول های کثیف که وزیر کشور مطرح کرد و بعد نزدیک دو سه ماه روی این گفته رحمانی فضلی موج رسانه ای ایجاد شد و در نهایت وزیر کشور مطرح کردند که من این حرف را نزدم کسی نیز بررسی نکرد که این حرف از زبان چه کسی بود و چه رسانه ای این موضوع را رواج داد و یا اتهاماتی که امروزه بر وزرای سابق و فعلی مطرح می شود و هیچ متولی اتهامات وارده به برخی مسئولان سابق و فعلی را بررسی نمی کند.
دولتها درجهت اثبات خود دولت های قبل رانفی می کنند
**** به نظر علت عدم برسی چنین اتهامات وارده در رسانه ها چیست؟
علتش این است که تازه دولت عوض شده دولت جدید به جای این که مشغول کار و برطرف کردن مشکلات مردم باشد و مشغول اثبات خود برای اثبات خود مشغول نفی دیگران می شود.
دوسال زمان کافی برای اثبات دولت ها بشمار نمی رود
*** آیا برای اثبات کردن خود دو سال زمان کافی نبود؟
نه برای مسئولان دولت جدید که بر سر کار می آیند کافی نیست در دوره احمدی نژاد هم همین طور بود هر روز یک چیزایی می نویسند، حتی کلی گویی می کنند که بار حقوقی هم نداشته باشد یک سوزنی در کاهدان پیدا کنید شما که می گویید، باید اثبات کنید متاسفانه علتش این است که دولت عوض شده در آینده هم خواهید دید دولت عوض شود همین کار انجام می شود لذا رسانه ها باید بجای ترویج فرهنگ اتهام زنی مردم را هوشیار کند تا در بازی برخی ها گرفتار نشوند و مسئولان امر نیز لازم است تا این بازی ها را تحت نظر قرار دهند و با بدترین روش با این رسانه ها مقابله کند چه بسا ممکن است این اتهامات وارده حساب شده باشد و رسانه های مخالف نظام آنقدر سکه قلابی در بازار وارد می کنند که دیگر اگر سکه ای اصل در بازار وجود داشته باشد هیچ فردی سکه اصل را قبول نکند.
رسانه ها نباید جولانگاه بازی های سیاسی شود
مشکلی که امروز کشور با آن مواجه است این است که رانت ها، مفاسد، بی قانونی ها، آسیب جدی زده است، لذا چه نیازی است که مواردی که صحت ندارد را بیاریم و در رسانه ها مطرح کنیم.
در اتهام زنی به دستگاهها دو اتفاق رخ می دهد یکی آن که ممکن است اتهام صحت داشته باشد اما آنقدر موضوع اتهام در جامعه بیان می گردد مسأله لوث میشود دوم این که اگر هم مردم همه باور کنند قطعنا جامعه جهانی مطرح خواهند کرد که این مردمان عجب مملکتی دارند که همه چیزش بهم ریخته است.
بیرجند 40 هزار دانشجو دارد/ خراسان جنوبی صادر کننده معلم به استان های همجوار است
***چرا کمیسیون آموزش را برای فعالیت نمایندگی خودتان انتخاب کرده اید؟
از آنجایی که عضو هیئت علمی دانشگاه هستم و بخاطر این که بیرجند یک شهرفرهنگی در کل استان نزدیک به 50 هزار دانشجو وجود دارد که 40 هزار نفر این دانشجویان در بیرجند ساکن هستند و به جرأت می توانم بگویم که از هر 5 نفر که در استان ما زندگی می کنند یک نفر دانشجو است آمار بسیار بالاست و دلیل دیگر این است که استان ما آموزش و پرورشی بسیار دارد و این میزان به اندزه ای است که به دیگر شهرستان ها و استان های خراسان و بلوچستان و حتی سمنان معلم و مربی و دبیر صادر می کند و من دیدم که درحوزه انتخابیه با این اقشار و مشکلاتشان بیشتر برخورد خواهم کرد لذا کمیسیون آموزش و پرورش را برای فعالیت نمایندگی خود انتخاب کردم چراکه شاخص های نیروی انسانی حتی از اصفهان بالاتر است.
سرآنه اقتصادی استان خراسان جنوبی پایین است/بیرجند شلوغ ترین مساجد را در خود جای داده است
بیرجند یک شهری است که از جهت اقتصادی وضعیت خوبی ندارد جزو استان هایی هستیم که درآمد سرانه اش پایین است جزو استان های ته جدول هستیم ولی از جهت شاخص های علمی و فرهنگی استان ما نظیر ندارد مخصوص شهر بیرجند مرکز استان از جهت فرهنگ دینی جزو شلوغ ترین مساجد کشور در استان محسوب می شود و اکثریت قشر نیروی انسانی بیرجند را جوانان تشکیل می دهند.
استان خراسان جنوبی با افغانستان، بلوچستان همجوار است قسمت جنوبیش قسمت شرقش کویر لوت است که خود این موضوع می تواند ایجاد ناامنی کند ولی سال هاست که امن ترین استان کشور بشمار می رویم و این هم بخاطر نیروی انسانی خوب و مودب است در بیرجند چاقوکشی و دعوا مشاهده نمی شود مردم فرهیخته و مودبی دارند بسیاری از چهره های ماندگار ایران ایران در استان خراسان جنوبی زندگی و رشد یافته اند همچون پروفسور گنجی پدر علم روانشناسی، شکوهی، پدر علم تعلیم و تربیت، پروفسور معتمدنژاد پدر علم ارتباطات و بلالی اینا ازجمله چهره های ماندگار کشور محسوب می شوند.
کمیسیون امنیت ملی آچار فرانسه کمیسیون های مجلس است
*** به نظر شما تاثیرگذارترین کمیسیون در مجلس کدام کمیسیون است؟
باید دید تاثیرگذارترین در چه زمینه ای تعریف میشود و از آنجایی که کشور ایران ابعاد مختلفی دارد لذا نمی شود گفت کدام کمیسیون از تأثیر گذارترین کمیسیون های مجلس می باشد.
*** شاهد هستیم هر دوره نماینده های مجلس برای عضویت در کمیسیون امنیت و ملی عضو می شوند علت چیست؟
کمیسیون امنیت ملی حالتی دارد که تنها موضوع سفرها نیست بالاخره همه کمیسیون ها سفر دارند به نظرم هر مسئله ای در کشور رخ می دهد در کمیسیون امنیت در قالب بحث امنیتی اعضا می توانند موضوع را پیگیری می کنند.
*** نظر شما این است که کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از تأثیر گذارترین کمیسیون ها در مجلس است؟
نه اینگونه نیست اما کمیسیون امنیت ملی همچون آچار فرانسه است به دلیل این که هر موضوعی را می توان در قالب امنیتی مطرح کرد و این کمیسیون نیز موضوعات روز را بررسی کند مثلا موضوع بیکاری که یک موضوع اجتماعی است اما می توان درقالب امنیت مطرح کرد.
نگاهم به سفرهای خارجی مجلس منفی بود
**** ارزیابی شما در خصوص سفرهای خارجی نمایندگان چیست؟
در همان روزهای اولی که به مجلس آمده بودم نگاه منفی به سفرهای خارجی داشتم حتی تصمیم گرفته بودم که سفرهای خارجی را نروم اما بعد یکی از بزرگانی که در مجلس او بسیار انسان متینی هستند به من گفتند این کار را انجام ندهم چرا که سفرهای خارجی بسیار مفید است هم برای خود نماینده از لحاظ فکری و کار زیرا اگر برنامه ریزی ها درست پایه گذاری شده باشد می توان از سفرهای خارجی تجربیات مفیدی بدست آورد.
از برنامه سفرهای خارجی مجلس مطلع نیستم/ سفرهای غیرضروری خارجی در مجلس وجود دارد
*** آیا از نحوه برنامه ریزی های سفرهای خارجی مطلع هستید؟
من از همه سفرها خبر ندارم چه می شود ولی واقعا اگر سفرهای برنامهریزی شده باشد می تواند تاثیرگذار باشند حتی می تواند بر روی کار کمیسیون هم تاثیر داشته باشد به طور مثال وقتی گزارشی بررسی می کنید دانشگاه های کشورهای مختلف را دیده باشید می توانید از نگاه دیگری موضوعات را بررسی و عنوان کرد و سوالات را با نگاه متفاوتی از وزرا پرسید.
متاسفانه ما سفرهای غیرضروری به خارج در مجلس داریم که این موضوع نیز مثل همان سکه های قلابی و اصل در بازار است که که نمی دانیم کدام اصل و کدام جعلی است.
از نظر من همه کمیسیون ها در مجلس برای کشور تأثیر گذار هستند.
اصلاح طلبان در انتخابات مجلس چراغ خاموش فعالیت می کنند
**** تحلیل شما از صف آرایی انتخابات در جناح بندی ها و ائتلاف ها مجلس چیست؟
اطلاعاتی که من دارم اصولگراها تا الان بسیار خوب در جهت وحدت پیش رفته اند در همگرایی و به نظر من وحدت در جریان اصولگرا نه تنها یک ضرورت بلکه یک نیاز اصلی است و اصولگراها برای پیروزی در انتخابات مجلس چاره ای جز وحدت ندارند و امروزه اقدامات خوبی برای وحدت همگرایی صورت و شکل گرفته است.
در طرف مقابل اصولگرایان اصلاح طلبان نیز به وحدت دست خواهند و برای رسیدن به وحدت در حال انجام اقداماتی در کشور هستند اما یک مقدار چراغ خاموش فعالیت می کنند و در بسیاری از مناطق حرکت ها و فعالیت هایشان اصلا مشخص نیست.
روحانی به دنبال حضور معتدلین در مجلس است
معتقدم و احساسم این است که شخص رئیس جمهور علاقه دارد به نوعی معتدلین از هر دو جناح در مجلس راه یابند زیاد معتقد نیست که تنها یک جناح سیاسی تمام کرسی های مجلس را در اختیار خود بگیرد چراکه خود روحانی نیز می داند اگر مجلس تنها از یک جناح باشند نماینده ها همدیگر را بالانس نخواهند کرد و اگر مجلسی بوجود آید که جناح ها همدیگر را بالانس نکنند اداره کردن مجلس بسیار سخت است.
دولت ها از مجلسی ها خوششان نمیآید
همواره دولت ها به طور کل از مجلس خوششان نمی آید چه مجلس همگرا باشد چه نباشد علتش هم این است که مجلس کار اصلیش نظارت است و برای نظارت خود وزرا را به مجلس فرا می خواند و وزرا باید دائم به نمایندگان پاسخ دهند و هیچ کس از این حالت خوش نمیآید ولی احساس من این است که رفتار دولت و شخص روحانی علاقه ای دارد که معتدلین هر دو جناح در دور دهم در مجلس حضور یابند.
علاقه رئیس جمهور تأثیری در ایجاد ائتلاف گروهها ندارد
****احتمال می دهید که خواست و علاقه رئیس جمهور روی ائتلاف انتخاباتی تاثیر بگذارد و معتدلین از هر دو جناح با هم در جهت ورود به مجلس ائتلاف کنند؟
بعید می دانم چراکه فاصله میان این دو گروه بسیار زیاد است هر کدام از این گروهها هزینه های سیاسی زیادی را باید برای قرار گرفتن در یک لیست پرداخت کنند.
ناطق نوری در لیس اصلاح طلبان قرار نمی گیرد
**** این روزها بحث هایی در خصوص برخی چهرهها (ناطق نوری) برای حضور در انتخابات مجلس وجود دارد که برخی از این چهره ها _ناطق نوری در لیست اصلاح طلبان قرار خواهد گرفت، ارزیابی شما چیست؟
در حال حاضر بعید می دانم ! اگر ناطق بخواد برود هزینه بسیار سیاسی برای او خواهد داشت و هرگز در لیست اصلاح طلبان قرار نخواهد گرفت.
در عالم سیاست وقوع احتمالات بسیار است
****آیا احتمال دارد ناطق نوری به عنوان رئیس مجلس در انتخابات آینده در مجلس حضور یابد؟
احتمال هر چیزی در عالم سیاست وجود دارد
لاریجانی و ناطق نوری بسیار با هم ملاقات کرده اند
****آیا آقای علی لاریجانی رئیس مجلس در خصوص حضور ناطق نوری دیدارهایی با وی داشته است؟
دیدارهای لاریجانی با ناطق بسیار است و احساسم این است این دو به هم بسیار نزدیک هستند و همواره احتمالات وجود دارد منتهی حقیقت مطلب این است که تا انتخابات برگزار نشود هیچ موضوعی قابل پیش بینی نیست و از آنجایی که سرنوشت انتخابات را مردم تعیین می کنند لذا باید صبر کرد و دید مردم چه موضوعی را رقم می زنند.
تیم احمدی نژاد در انتخابات جدا لیست می دهند/ به صلاح اصولگرایان نیست در خصوص احمدی نژاد ورود کنند
***** به نظر شما با توجه به اینکه اصولگراها تجربه شکست تلخ انتخابات ریاست جمهوری را داشتند و با رای50 درصدی شکست را پذیرا شدند به نظر شما امکان اینکه جریان احمدی نژاد هم جزو ائتلاف اصولگراها قرار بگیرد وجود دارد این ائتلاف چند دردصد است؟
اطلاعاتی که من دارم آنها جدا برای حضور در انتخابات مجلس فعالیت می کنند و طبیعتا اصولگرایان در مورد احمدی نژاد با احتیاط رفتار می کنند و سعی میکنند از این کار خود را برحذر کنند چرا که اگر این کار را بکنند میان آنها شکاف ایجاد خواهد شد و در حال حاضر محل بحث اصولگرایان نیست و این بحث ها، بحثهای انحرافی است آقای احمدی نژاد در حال حاضر ریاست جمهوریتش به اتمام رسیده و فعلا از جهت سیاسی هیچ سمتی ندارد که ما بخواهیم در مورد آن بحث کنیم که چه می خواهد بشود و نشود برای اصولگراها وحدت مطرح است و احمدی نژاد با آن ویژگی ها و سوابقی که داشت رئیس جمهور بوده و با خیلی ها مشکل پیدا کرده بحث وی به هر طریقی در میان اصولگرایان مطرح بشود تنها به اختلافات دامن خواهد زد و جناح رقیب بسیار از این اختلاف خوشحال خواهد شد که در بین اصولگراها این چنین بحث هایی مطرح و اختلاف پیش آید امروز اصولرگرایان نیازی به این بحث ها ندارند و اگر بحثی وجود داشته باشد به موقع و براساس عقل و خرد جمعی بررسی خواهند کرد و فعلا تیم احمدی نژاد جدا به فعالیت های انتخاباتی می پردازد.
آیا تلاش هایی صورت نگرفته تا این طیف بر زیر چتر اصولگرایی قرار گیرد؟
(با کمی تأمل و مکث) اطلاعی دراین زمینه ندارم.
آقای انصاری به دنبال تولد مجلسی همسو با دولت است
**** در حال حاضر شاهد هستیم که انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور اظهاراتی مطرح کردند مبنی براینکه سوالات و تذکرات و استیضاح هایی که از سوی نمایندگان مطرح می شود باعث فشار روحی بر وزرا می شود چه قدر این اظهارات صحت دارد؟ و سوالات و تذکرات نمایندگان بر وزرا فشار روحی وارد می کند؟
سوال و پاسخگویی برای هر کس باشد فشار روحی دارد و کسی که وزیر می شود نمی تواند پاسخگو نباشد، نمی شود کسی در نظام مسئولیتی داشته باشد و به مردم و نمایندگان در جهت اقدام و برنامه های خود پاسخگو نباشد معتقدم چنین بحث هایی، بحث و بازی سیاسی است و این بحثی که انصاری مطرح کردند بازی است به نوعی هدفشان این است که بفهمانند دولت می خواهد کار کند مجلس نمی گذارد این روش را دولت های قبل نیز به کار می گرفتند و این حرفها برای این است که نزدیک به انتخابات مجلس، مجلسی متولد شود که به دولت نزدیک باشد همان دولت هایی که از نظر سیاسی نزدیک و همگرا با دولت بودند اما در نهایت چالش های جدی با دولت ها داشتند نمونه اش همین مجلسی که داریم با دولت اصولگرایان قبلی چه قدر چالش داشت آنقدری که با دولت احمدی نژاد چالش داشت با دولت روحانی ندارد بنابراین روش، روش درستی نیست برای اینکه دولت بخواهد دوستان خودش را در انتخابات بیاورد و بر روی کرسی های مجلس بنشاند.
سوال کردن از جایگاه نظارتی مجلس است و وزرا هم طبق قانون لازم است تا به سوالات نمایندگان پاسخ دهد. دولت مثل پیمانکار است و مجلس مثل کارفرما و هموراه این کارفرما است که موارد لازم را برای انجام کار مصوب می کند و پیمان کار اجرا کننده فرامین کارفرما است.
آقای انصاری! پز دادن بدون درد معنا ندارد/ آقای انصاری! بهتر نیست مجلس را تعطیل کنیم تا دولت حکومت داری کند؟
من از آقای انصاری سوالی را می پرسم که سوالات، استیضاح و تذکر را از مجلس به دلیل این که آسیب روحی به وزرا وراد می شود و حتی آمد و رفت های وزرا را نیز حذف شود از مجلسی که امام ره فرمودند در رأس قرار دارد چه چیزی میماند؟
مگر ما می خواهیم تنها در جامعه جهانی پز بدهیم که نظامی با مردم سالاری دینی داریم و دارای سه تا قوه هستیم. اگر به دنبال پز دادن هستیم باید دردش را نیز تحمل کنیم قطعا وزرا نیز باید تحمل خود را در قبال این همه فشارها بالا برند. و وزرا این را نباید فراموش کند که درد تنها برای آنها نیست بلکه برای همه مردم درد دارند چراکه به مشکلات آنان بدرستی بررسی نمی شود و به منافعشان بی اعتنایی میشود.
من به نوبه خود به خدمت انصاری معاون پارلمانی ریاست جمهوری عرض می کنم مجلسی که استیضاح، سوال نکند و تذکر ندهد بهتر است در مجلس را بست و تعطیل کرد و شما بروید حکومت داری کنید.
انصاری تاریخچه دولت ها را مطالعه کند/ مجلسی بدون سوال استیضاح و تذکر بوجود نخواهد آمد
آقای انصاری اقتضای مجلس این است و برای نمایندگان فرقی نمیکند که مجلس همسو با دولت باشد یا نباشد و سوال، تذکر و استیضاح در هر مجلسی وجود دارد و بهتر است آقای انصاری نگاهی به تاریخچه دولت ها بیندازد و وزرا هم بدانند که اگر به دنبال مجلسی هستند که در آن نه استیضاح مطرح و نه سوال و نه تذکر وجود داشته باشد از رویاهایی که برای خود بافته اند بیرون بیایند زیراکه چنین مجلسی اصلا بوجود نخواهد آمد و وزرا باید به مجلس رفت و آمد کنند و به سوالات نمایندگان که سوال مردم است پاسخگو باشند.
ادامه دارد .....................
بخش اول مصاحبه را در اینجا بخوانید