کد خبر:۴۳۸۴۸۴
علوی:

حراست‌ها دست افراد را قبل از مبتلاشدن بگیرند و راه نجات را مشخص کنند

وزیر اطلاعات کارکنان حراست‌ها را به محاسبه نفس و عملکرد توصیه کرد و گفت: حراست‌ها همانطور که عیب دیگران را می‌گیرند، به عیب و نقد دیگران در مورد خود نیز توجه کنند و اشکالات احتمالی را هم در خود و هم در مجموعه شناسایی و با عیب‌زدایی از بین ببرند.

به‌گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجت‌الاسلام سید محمود علوی وزیر اطلاعات، امروز شنبه در همایش مدیران و رؤسای مراکز حراست‌های کشور که در سالن همایش بانک مرکزی برگزار شد، اظهار داشت: باید مجموعه حراست‌ها با استفاده از ظرافت، هم‌اندیشی و ویژگی‌های خاص خود و با انتقال تجربه حفظ سلامت دستگاه‌ها را فراهم کنند.

 

وی کار حراست‌ها را بسیار حساس دانست و تاکید کرد: کار کردن در حوزه حراستی سخت و خطر پذیر بوده و اگر می خواهیم بر فضای جامعه اسلامی امنیت و آرامش حاکم شود، باید کار را با باور ایمانی و انگیزه خدایی توام نمائیم.

 

حجت‌الاسلام علوی با اشاره به آموزه‌های اسلامی و روایات ائمه معصومین «علیهم السلام» در خصوص حفظ آبرو، کرامت و حیثیت افراد خطاب به حاضرین گفت: باید حراست‌ها دست افراد را قبل از مبتلا شدن بگیرند و راه نجات را برایشان مشخص نمایند تا کرامت و شرافت انسان ها از آلودگی مصون بماند.

 

وی وظیفه حراست‌ها را حفظ و حمایت از کارکنان و مدیران دانست و برخورد نرم را در مرحله اول مقدم بر برخورد سخت عنوان کرد و گفت: باید مدیران و کارکنان مجموعه حراست را مایه آرامش، پویایی و نشاط در محیط کار بدانند.

 

وزیراطلاعات، کارکنان حراست‌ها را به محاسبه نفس و عملکرد توصیه کرد و گفت: مجموعه عملکرد حراست‌ها باید بر ریلی استوار شود و همانطور که عیب دیگران را می‌گیرند، به عیب و نقد دیگران در مورد خود نیز توجه کنند و اشکالات احتمالی را هم در خود و هم در مجموعه شناسایی و با عیب زدایی آنها را از بین ببرند.

 

حجت‌الاسلام علوی در پایان با اشاره به تحریم‌ها، اظهار داشت: باید در پسا تحریم امنیت به ویژه در حوزه سرمایه‌گذاری بیشتر حفظ شود و قدرت تصمیم‌گیری مردم و مسئولین بالا برود تا بتوانند بر مشکلات فائق آیند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار