آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۸۵۹۰
بیادی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» مطرح کرد:

ایدئولوژی استقلال‌طلبانه‌ ایران تهدیدی برای استکبار جهانی

دبیر کل جمعیت آبادگران جوان گفت: کشورهایی همچون جمهوری اسلامی ایران به دلیل ایدئولوژی استقلال‌طلبانه‌شان همواره مورد هجوم دشمن قرار گرفته و نوعی تهدید برای استکبار جهانی تلقی می‌شوند.

حسن بیادی دبیر کل جمعیت آبادگران جوان در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، پیرامون راه‌های جلوگیری از نفوذ دشمن در کشور، اظهار داشت: یکی از اصولی‌ترین مسائل کشورداری حفظ امنیت در هر کشور است.

 

وی ادامه داد: به ویژه کشورهایی همچون جمهوری اسلامی ایران که از یک ایدئولوژی خاص پیروی می‌کنند و به هیچ ابرقدرتی وابستگی نداشته‌ همواره به دنبال تامین امنیت و منافع خود با این ایدوئولوژی هستند.

 

بیادی با بیان اینکه ایران با مد نظر قرار دادن این ایدئولوژی، شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را سر می‌دهد، تصریح کرد: کشورهایی همچون جمهوری اسلامی ایران به دلیل ایدئولوژی استقلال‌طلبانه‌شان همواره مورد هجوم دشمن قرار گرفته و نوعی تهدید برای استکبار جهانی تلقی می‌شوند.

 

دبیر کل جمعیت آبادگران جوان با اشاره به ۸ سال جنگ تحمیلی علیه کشورمان، افزود: دشمن پس از جنگ تحمیلی عراق علیه ایران به این مهم رسید که تهدیدها و توطئه‌هایشان هیچ‌گاه نمی‌تواند در داخل کشورمان نفوذ پیدا کند از این رو جمهوری اسلامی ایران همواره برای آمریکا و هم‌پیمانانش در منطقه نوعی تهدید قلمداد می‌شود.

 

بیادی تاکید کرد: از این رو ایران باید به دنبال تقویت و توسعه بنیه دفاعی‌اش در قبال تهدیدات دشمن برآید تا اجازه هرگونه راه نفوذ دشمن علیه کشورمان بسته شود.

 

دبیر کل جمعیت آبادگران جوان در پایان خاطرنشان کرد: در تاریخ این امر به جهانیان ثابت شده است که تفکر شیعه همواره صلح‌طلب است و هیچ‌گاه از تفکر هجومی برخوردار نبوده، بلکه همواره در تلاش برای دفاع از منافع و حقوق خود در هنگام مواجه با تهدیدات برآمده است، چنانکه حتی جمهوری اسلامی که برگرفته از یک حکومت شیعی است هیچ‌گاه مشتاق جنگ با دیگر کشورها نبوده و تنها در زمانی که تهدیدی را علیه خود ببیند به دفاع از آن در مقابل آن دفاع می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار