معصومه ابتکار به پاریس رفت
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۸۹۵۲

معصومه ابتکار به پاریس رفت

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برای حضور در نشست تغییرات آب و هوا امروز به پاریس سفر کرد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه در مقام ریاست برگزاری بیست و یکمین اجلاس متعاهدین کنوانسیون؛ در سطح وزرای محیط زیست کشورهای عضو کنوانسیون برای  حصول نتیجه متوازن و متعادل قبل از تدوین توافقنامه جدید در دسامبر 2015 در خصوص تغییرات آب و هوایی، اقدام به برگزاری نشست‌های هماهنگی- مشورتی کرده است.

 

در این اجلاس 60 هیأت از کشورهای مختلف جهان شرکت کردند که 40 هیأت آن در سطح وزرا و مابقی در سطح روسای محیط زیست کشورها هستند.

 

بر اساس این گزارش؛ جمهوری اسلامی ایران نیز در این نشست به نمایندگی از کشورهای منطقه و یکی از اعضای گروه مذاکراتی کشورهای همفکر که متشکل از 28 کشور در حال توسعه نظیر هند، چین عربستان و آرژانتین است در این اجلاس مشارکت دارد.

 

گفتنی است؛ لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه در سفر خود به ایران از معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست رسما برای شرکت در نشست وزرای محیط زیست و تغییرات آب وهوا مه در 15 و 16 شهریور در پاریس فرانسه برگزار م ی‌گردد دعوت کرده بود.

 

این نشست دارای دو کار  گروه تخصصی در سطح وزرا خواهد بود که سوی موضوعات سازگاری با تغییرات آب و هوایی، منابع مالی، توسعه و انتقال فن آوری، ظرفیت سازی و شفافیت در عملکرد تمرکز دارند.

 

در حاشیه این نشست معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت م حیط زیست با برخی از وزرای خارجه و محیط زیست کشورها دیدار خواهد داشت.

 

این اجلاس دیروز آغاز شده و امروز (دوشنبه) ساعت 18 خاتمه می‌یابد.

نظرات شما
محمدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۳
شما که خوب بلدی راه حل های عجیب غریب بدی دیگه کنفرانس رفتنت واسه چیه
1
1
دوست
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۴
فقط به من بگویید خانم ابتکار برای رفتن به فرانسه پر درآوردند و رفتند و یا اینکه با هواپیما رفتند؟! خدا به داد محیط زیست جهانی برسه!!! با این وضعیت باید به فکر زندگی در کره ماه بود.
1
1
پربازدیدترین آخرین اخبار