به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، سید محمد حسین هاشمی معاون فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دبیر اجرایی بنیاد بینالمللی غدیر در این سازمان با اشاره به فعالیتهای فرهنگی و ارتباطات اسلامی در راستای توسعه آموزههای غدیر در حوزه بینالملل اظهار داشت: بستههای فرهنگی و تبلیغی که به زبانهای مختلف ترجمه شدهاند از طریق این سازمان به کشورهای دیگر ارسال میشوند.
وی افزود: متأسفانه بسیاری از محصولات تبلیغی و فرهنگی ترجمه نشدهاند؛ در حالی که همین بستههای فرهنگی میتوانند برای ترویج و تبلیغ آموزههای غدیر در سطح جهان بسیار اثرگذار باشند.
معاون فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بیان اینکه مبحث غدیر به آئین حکومتداری و تمام امور اجتماع مربوط است، تصریح کرد: با توجه به اینکه «امیرالمؤمنین(ع) معیار زندگی و محور وحدت» بهعنوان شعار امسال بنیاد بینالمللی غدیر اعلام شده، لازم است که زمینه آشنایی هرچه بیشتر مردم جهان با آن حضرت فراهم شود تا مفاهیم عمیق و مهم غدیر از جمله مسئله حکومت تبیین شود.
هاشمی با تأکید بر حضور برادران اهل سنت در مراسم و برنامههای اسلامی بهخصوص در جشن غدیر، متذکر شد: باید از ظرفیت اهل سنت نیز در مجالس غدیر استفاده شود؛ چرا که آنها نیز بر حقیقت ماجرای ولایت حضرت امیرالمؤمنین(ع) اذعان دارند و با حضور آنها در جشن غدیر میتوان مفاهیم و معارف این واقعه مهم اسلامی را میان مسلمانان گسترش داد.
وی با اشاره به رکود جنبشهای اسلام سیاسی اظهار داشت: بسیاری از جنبشهای اسلام سیاسی که در کشورهای دیگر مورد حمایت قرار گرفتهاند، دچار شکست شدند؛ به این دلیل که در طی برقراری حکومتی غیر از حکومت اهلبیتی بودند و قصد داشتند در تقابل با نظام مقدس جمهوری اسلامی فعالیت کنند.
خاطرنشان میشود در ادامه اجلاس سراسری مسئولان و دبیران بنیاد بینالمللی غدیر، گزارش کوتاهی از فعالیتهای این بنیاد در سال اخیر ارائه شد.
حسین ظریفمنش مدیرعامل بنیاد بینالمللی غدیر در این نشست ضمن معرفی هیئت امنا و ارائه گزارش کار و دستاوردهای سال اخیر، گفت: در اسفند ماه سال 93 تغییراتی در هیئت امنا ایجاد شد؛ از جمله اینکه آیتالله کاظم صدیقی بهعنوان جانشین دبیرکل بنیاد بینالمللی غدیر منصوب شد.