آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۰۱۸۱

تلویزیون سوئیس از طرح اروپا برای تسخیر بازار ایران خبر داد

در حالی‌که فعالان اقتصادی نسبت به تبدیل شدن ایران به بازارهای مصرفی خارجی هشدار می‌دهند تلویزیون سوئیس اعتراف کرد که کشورش آماده حمله به بازار کشورمان است.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ پس از توافق وین، برخی از فعالان اقتصادی خوشبین به نتایج توافق از تبدیل شدن ایران به بازار کالاهای خارجی ابراز نگرانی می‌کردند. این نگرانی در سخنان مقامات دولتی از جمله معاون اول رئیس‌جمهور هم وجود داشت و دارد.

 

در همین حال تلویزیون سوئیس به زمینه‌سازی برای ورود کالاهای این کشور به ایران برآمد. این رسانه گزارش داد: شرکت‌های سوئیسی از فرط خوشحالی، دست‌های خود را به هم می‌مالند. تلویزیون سوئیس با اشاره به توان بالای تجار ایرانی  که کشورشان در عرضه مواد خام، غنی است اعلام کرد: شرکت‌های سوئیسی قصد رجعت به بازار ایران را دارند. در ایران نه تنها کالاهای مصرفی بلکه کالاهای صنعتی سوئیس هم پرطرفدارند.

 

اگرچه هنوز معلوم نیست توافق و تبعات آن به سمت رفع تحریم‌ها برود و رفت و آمد خارجی‌ها به ایران از ملاقات و جلوی دوربین‌ها حاضر شدن فراتر نرفته، اما کشورهای درجه دو اروپا که با مشکلات اقتصادی فراوانی مواجه هستند بازار 80 میلیونی ایران را برای صدور کالاهای خود هدف گرفته‌اند.

 

ایران پایگاه واردات نشود

 

دبیر انجمن صنایع نساجی کشور از دولت خواست تا ایران را به پایگاه واردات خارجی‌ها تبدیل نکند.

 

حبیب‌الله انصاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار داشت: ما باید شرایط را به گونه‌ای فراهم نکنیم که افرادی که از گذشته منتظر به وجود آمدن این فضا بودند ایران را پایگاهی برای واردات‌شان کنند.

 

وی با بیان اینکه کشورهای خارجی نباید ایران را یک بازار بالقوه برای صادرات محصولات خود بدانند، گفت: در این زمینه باید برنامه‌ریزی شده و دولت با هماهنگی‌هایی که در بدنه خود به وجود می‌آورد این زمینه را ایجاد کند که شرکت‌های خارجی با صنایع ما در ایران سرمایه‌گذاری مشترکی انجام دهند.

 

دبیر انجمن صنایع نساجی ایران با اشاره به نیاز صنایع خانگی به سرمایه‌گذاری مشترک با خارجی‌ها اظهار کرد: یکی از مسائل عمده صنعت ما افزایش وسعت دید به آخرین تکنولوژی روز دنیا و مزیت‌هایی است که ایجاد شده است.

 

به گفته انصاری امروز ایران از نظر مواد اولیه اساسی مثل فولاد، مس، آلومینیوم و مواد پتروشیمی وضعیت خوبی دارد و در زمینه‌ قطعه‌سازی نیز به جز موتور یخچال و برخی قطعات الکترونیک، قطعات لوازم خانگی با کیفیت خوبی در کشور تولید می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سیدحسین سیدحسینی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۲
توافق هسته ای هدیه الهی است برای انتقام ملت مستضعف از گرانفروشان مافیایی که طی چند سال گذشته با سوء استفاده عرصه زندگی را بر مردم تنگ کردند.
قرآن کریم در سوره المومنون آیه 110 میفرماید : و امروز جزای صبر بر سخریه بندگان خوب خود را خواهم داد.
مردمی که در پای صندوق های رای و راهیپیمایی های انقلابی شرکت گسترده و حضور فعالی داشتند چرا باید معیشت و هزینه زندگی خودشان را صرف تحریم ظالمانه ای کنند که تنها عده ای مانند کارخانه داران و شرکت های داخلی بزرگ با منفعت طلبی تاوان این تحریم های ظالمانه را از مردم مستضعف پس بگیرند؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار