آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۰۳۹۱
رئیس جمهور:

نمی‌گذارم یک عده افراطی به امید ملت ضربه وارد کنند

رئیس جمهور گفت: آنهایی که روی کلمات این توافق پرافتخار ایراد می‌گذارند، من بعدها درمورد «برجام» صحبت می‌کنم و نمی‌گذارم یک عده افراطی به امید ملت ضربه وارد کنند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دنشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر شنبه در دیدار با مدیران اتحادیه های تعاونی ها و تلاشگران نمونه عرصه تعاون سراسر کشور، با بیان اینکه حضور در جمع کارآفرینان بخش تعاون و اعلام آمادگی این بخش برای حضور فعال‌تر در دوران پسا تحریم برای دولتمردان و ملت بزرگ ایران خبری غرورآفرین در راستای حرکت سریع‌تر در مسیر توسعه کشور است، گفت: کشور ما باوجود نقاط مثبت ارزشمند، فرهنگ والا و ملت فرهیخته، ایثارگر و با ایمان، متأسفانه در دهه‌های اخیر با نقایصی در بخش اقتصاد روبه‌رو بوده است.

 

رییس جمهور مبتنی بودن اقتصاد کشور بر پایه نفت و بر مبنای میزان استخراج و چگونگی فروش نفت در بازارهای جهانی را به عنوان اولین نقص در اقتصاد کشور برشمرد و با اشاره به اینکه سال‌های سال برنامه‌های کشور بر این اساس تنظیم شده است، اظهار داشت: حقوق کارمندان، تنظیم برنامه‌ریزی‌های اقتصادی پنج یا هفت ساله و برنامه‌ریزی برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی و زیرساخت، بر مبنای تعداد و قیمت فروش بشکه‌ نفت در بازار جهانی بوده است.

 

روحانی ادامه داد: هنوز هم در بودجه‌ریزی سالانه بخش عمده‌ای براین پایه است که سال آینده نفت به چه میزان و به چند دلار در بازارهای جهانی عرضه شده و قیمت دلار چقدر محاسبه می‌شود و این یکی از پایه‌های بزرگ تنظیم بودجه در کشور است.

 

رییس جمهور با بیان اینکه سال گذشته به دلایل متعدد سهم درآمدهای نفتی در بودجه‌ریزی به 33 درصد رسید و با این حال هنوز تامین یک سوم بودجه کشور به عهده نفت است،‌گفت: اقتصاد ایران، اقتصاد تک‌محصولی و نفتی بوده که هنوز هم به طور کامل از آن رهایی نیافته است.

 

روحانی افزود: هنگامی که یک اقتصاد مبتنی بر نفت شود، به معنای آن است که این اقتصاد برون‌زا است چرا که قیمت این نفت را بازار تعیین می‌کند و ما شاهد بودیم که در دوران تحریم در زمینه نفت کشورهای زورمند در دو مرحله با دولت و ملت ما به مقابله پرداختند؛ اول اینکه به ما تحمیل کردند که روزانه تنها یک میلیون بشکه نفت می‌توانیم صادر کنیم که این نه تنها فشار اقتصادی به شمار می‌‌رفت بلکه ضربه‌ای بر عزت و غرور ملی ما بود.

 

رییس جمهور با بیان اینکه اگر کشوری بر اضافه مصرف خود نفت تولید کند و نتواند آن را بفروشد، ناچار است تولید خود را کاهش دهد و بعضی از چاه‌های خود را ببندد، تصریح کرد: امروز که بعد از تحریم می‌خواهیم چاه‌های نفت را باز کنیم باید هزینه‌های سنگینی را برای انجام این کار بپردازیم که البته این مشکل مربوط به دولت است  و برای حل آن برنامه‌ریزی کرده است.

 

روحانی با اشاره به نوسان های بهای جهانی نفت، تصریح کرد: در این ایام برخی از کشورهای بزرگ در زمینه تولید نفت که وابسته به قدرت‌ها هستند برای فشار به ایران و اخیراً فشار به روسیه تصمیم گرفتند تا قیمت نفت را از 110 دلار به 40 دلار کاهش دهند.

 

رییس جمهور با بیان اینکه در دوران تحریم نمی‌توانستیم از درآمد حاصل از فروش نفت که در بانک‌های جهانی ذخیره می‌شد، استفاده  کنیم، افزود: درست است که مقاومت ملت ما قابل تحسین و تواضع است، اما باید بداند که جهان استکبار بر عزت، آزادی، تجارت و فروش منابعی که مورد نیاز او بوده زنجیر بسته و مانع از حرکت پایه‌های اقتصادی ایران عزیز شده است.

 

روحانی تأکید کرد: برجام به معنای شکستن همه این زنجیرهاست و آنهایی که روی کلمات این توافق پرافتخار که در آینده در خصوص جزئیات آن سخن خواهم گفت، نظر دارند، بدانند که نخواهم گذاشت عده ای افراطی بخواهند به امید این ملت ضربه بزنند.

 

رییس جمهور با بیان اینکه امروز ایران در پسا تحریم اعلام می‌کند که به چه میزان نفت تولید خواهد کرد و در کدام بازار به فروش خواهد رساند و منابع آن را در کجا ذخیره کرده و چگونه مصرف می‌کند، اظهار داشت: ملت ما ملتی بزرگ در طول تاریخ بوده که متأسفانه برخی از حرکت‌های غیردقیق و ناصحیح دُر گرانبها و الماس گرانبهایی را از روی اشتباهات و عدم دقت در مسیری قرار داده که چراغ بینایی در آن وجود ندارد و این الماس گرانبها به چاه افتاد. تلاش دولت این بود که با اراده و همت ایران و با هدایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی این الماس را از چاه خارج کند و امروز دنیا درخشش این الماس را به وضوح می‌بیند و ملت ایران به آن افتخار می‌کند.

 

روحانی با اشاره به ضرورت استفاده از شرایطی که امروز در آن قرار داریم، تصریح کرد: هیچ‌کس در طول تاریخ نمی‌تواند بگوید آنچه قهرمانان ملی ما در دو سال مذاکره در برابر 6 قدرت جهانی با تلاش، استقامت و مبارزه خود به دست آوردند، منطبق با عظمت و عزت ملت ایران نیست.

 

رییس جمهور گفت: امروز تمام دنیا به جز یک رژیم نامشروع و عده‌ای افراطی در آمریکا نسبت به این توافق به عنوان یک حرکت در مسیر صلح و آرامش جهانی سر تواضع فرود آوردند.

 

روحانی با بیان اینکه آنچه دولت می‌بایست با کمک مردم انجام می‌داد، برطرف کردن تحریم‌های غلط، ظالمانه و ضدحقوق بشری برای بازکردن فضای حرکت و توسعه در کشور بود، خاطر نشان کرد: هر سه بخش اقتصاد دولتی، تعاونی و خصوصی برای ما ارزشمند است.

 

وی گفت: اقتصاد دولتی که متأسفانه در سال‌های گذشته بخش عمده‌ای از اقتصاد کشور را به دوش داشته، باید قدم به قدم کوچک شده و سهم بخش دولتی در اقتصاد به دو بخش تعاونی و خصوصی واگذار شود، البته بخش‌های مختلف دولتی هنگامی که می‌خواهیم بخشی از اقتصادشان را به مردم واگذار کنیم، تحمل نکرده و برایشان سخت است و در این مسیر بهانه‌های مختلف می‌آورد، اما باید همه بخش‌های دولتی خودشان را برای انجام این کار مهم آماده کنند.

 

روحانی با بیان اینکه اقتصاد دولتی کارآیی لازم نداشته و نمی‌تواند تحول بزرگ در کشور ایجاد کند، اظهارداشت: اقتصاد تعاونی و خصوصی همواره در تلاش بوده و تعطیل بردار نیست و این اقتصاد است که می‌تواند کشور را احیا و تحول بزرگ ایجاد کند.

 

رییس جمهور با بیان اینکه امروز اقتصاد تعاونی و خصوصی خود را برای رقابت نه تنها در داخل و اقتصاد‌های منطقه بلکه برای رقابت با اقتصاد جهانی آماده می‌کند،‌ تصریح کرد: اقتصاد تعاونی و خصوصی می‌داند که اگر  تولیداتش بتواند با محصولات خارجی رقابت کند از تمامی نقاط جهان مشتری خواهد داشت.

 

روحانی،  کار، تلاش، فعالیت و فداکاری را موسیقی دلنواز برای کارآفرینان تلاشگر و جهاد در راه خدا دانست و افزود: همانگونه که ایستادگی برای دفاع از سرزمین، جهاد بشمار می‌رود، تلاش برای خانواده و جامعه هم جهاد است.

 

رییس جمهور از تعاونی‌ها به عنوان مسیری که در آن ثروت در یک نقطه جمع نشده و موجب فقرزدایی می‌شود، یاد کرد و گفت: تعاونی جایی است که اقتصاد عادلانه را برای یک جمع به ارمغان می‌آورد.

 

روحانی با بیان اینکه انتظار این بود که در سال‌های پس از انقلاب نقش تعاونی‌ها پررنگ‌تر و بیشتر باشد، اظهار داشت: باید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی این موضوع را مورد آسیب‌شناسی قرار داده که در کجا تعاونی‌ها موفق و در چه مرحله‌ای موفق نبودند تا بتوانیم موجبات توسعه و کمک به تعاونی‌ها را فراهم کنیم.

 

رییس جمهور با بیان اینکه یکی از هنرمندی‌های فعالیت‌های تعاونی این است که می‌تواند از کنج روستا تا کوچه‌های شهر و درون خانه‌ها حضور داشته باشد، بر ضرورت ایجاد اشتغال برای بانوان کشور تأکید کرد و افزود: نباید تصور کرد که کار و اشتغال تنها ویژه مردان است، چرا که کار کردن موجب نشاط و غرور می‌شود و امروز بانوان ایرانی می‌خواهند تا در این غرور آفرینی و افتخار شریک و سهیم باشند، چرا که اگر محصولی با نام ایران تولید شده و در بازار جهانی حضور یابد، مطمئناً احساس غرور و افتخار را به ارمغان خواهد آورد.

 

روحانی با تأکید بر اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید سند تعاون کشور را به زودی تهیه و برای تصویب به دولت ارایه کند، گفت: اقتصاد، برنامه و بودجه و بانکداری بودجه ما باید به بخش تعاونی نگاه داشته باشد، چرا که امروز تعاونی‌ها در بسیاری از بخش‌ها از جمله کشاورزی و خدمات، حضوری فعالانه دارند.

 

رییس جمهور تصریح کرد: امروز در شرایط پسا تحریم همه باید به صحنه بیاییم و امیدواریم تعاونی‌ها نقش سازنده و ارزشمند خود را برای ساختن ایرانی آباد و آزاد ایفا کنند.

 

پیش از سخنان رییس جمهوری، علی ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در سخنانی ضمن ارایه گزارشی از فعالیت‌ها و اقدامات این وزارتخانه در جهت توسعه تعاونی‌ها در کشور، بر ارزشمندی تعاونی‌ها در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی علاوه بر نقش آنها در عرصه اقتصادی تأکید و اظهار امیدواری کرد تا بخش تعاون بتواند در فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی کشور نیز فعالانه حضور داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۳
این توافق شده هولوکاست هرکی راجع بهش حرف بزنه خفه اش می کنند
10
0
زکیه مدل۷۸
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۸
حاچسن ،نبینم روزيو که کفگیر صفاتی که به منتقدان میدی بخوره ته دیگ...همین شماهايين که ملتو دو دسته ميکنين و مرز بنديا رو شکل ميدين...حالا خوبه حضرت آقا چند وقت پیش گفتن ک به این کسایی ک نگین افراطی....اول از همه برای خودم متاسفم،واااااااقعا که....معلومه که خوب از روشنگريا حرص ميخوري
7
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۹
آقای روحانی سخنرانی اخیر امام خامنه ای رو نشنیده؟! من دعوت میکنم هر کسی نشنیده بره بخونه ببینه در مورد کسانی که جوانان انقلابی و حزب اللهی رو افراطی میخونن چی فرمودن!
دیگه کارشون از رفتارهای خزنده عبور کرده علنا مخالفت میکنن! خدا رو شکر. خدا رسوا میکنه
لطفا سانسور نکنید خودش گفته من که نگفتم!
7
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۰
استفاده دقیقا از کلمه "افراطی" بعد از سخنان مقام معظم رهبری یعنی که یعنی !
17
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۶
یک ساعت صحبت به انگلیسی تمام خواسته ی این ملت شریف است
17
0
زهی خیال باطل!
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۲
اگر تیم قهرمان هسته ای بر روی هر "واو" و "ویرگول" برجام ایستادگی کرده اند پس چرا وقتی حرف از بررسی کلمه به کلمه ی متن برجام به میان می آید،آقای عراقچی اصرار بر یگ نگاه کلی به کلیت برجام دارند؟ضمنا جناب روحانی!دهانتان را پر نکنید از "ملت"،"ملت".همین ملت بر دهان منافقان هزار چهره خواهد زد.خادم مردم شهید رجایی بود با آن ساده زیستی اش،نه شما سروران اشرافیت!نه شماهایی که همه ی تدبیر و امیدتان در یک عبارت خلاصه میشود :"لبخند نفاق آمیز +نوکریِ کدخدا".
14
1
سید مهدی حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۸
عده ای در کشور جوانان حزب اللهی را افراطی خطاب میکنند. این کار درست نیست . این جوانان اولین کسانی هستند که در مشکلات حاضر میشوند.
22
1
هادی ج
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۲
چرا به منقدینت توهین میکنی؟؟نمیدونم زمان امضای ترکمنچای هم فتحعلی شاه به منتقدای توافق اینطور توهین میکرده!
11
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۰
یعنی هنوز فرمایش رهبری درمورد بحث افراط تمام نشده عمدا مثل خطوط قرمز اینو هم رد کردند

خدایا همه ی بیماران رو شفا بده
10
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۲
خود گویی و خود خندی! عجب مرد هنرمندی!
8
1
shojaei
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۹
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...رئیس جمهوره ما داریم! خب صاف وصادق بگو به کیا میگی افراطی البته اکه چیزی ازصداقت میدونی........الان خوشالی بملت امید واهی دادی؟؟خسته شدم ازت رییس جمهور خسته شدم میفهمی؟حالم بهم خورد اینقددروغ تحویلمون دادی و ملتو...فرض کردی و هرفحش وبدوبیراهی به زبونت اومدبماگفتی. راجع به برجام جونتم بجای مانوردادنای مسخره
حرفی داری همی الان بزن چرا بعدها؟؟؟

12
1
فاطمه
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۵
آقای رئیس جمهور شما که مثلا هی حرف از پیروی از سخنان آقا می زنین لا اقل به یکیش که عمل کنین
آقا اخیرا فرمودن اینقدر کلمه افراطی رو به کار نبرین همین به اصطلاح افراطیون همیشه به داد کشور و نظام رسیدن مگرنه اگه به مثلا معتدلین بود تاحالا کشور به فنا داده شده بود
9
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۶
شما که بخش خصوصی اینقدر برات مهمه چرا دو باشگاه دولتی را با اینکه مشتری داشت واگذار نکردی!!!؟؟؟؟انتخابات در راهه وپول این بخش به کار میاد نه؟؟؟!!!حالم از این آدم منافق و مزور بهم میخوره.کی بشه این دوسال تموم بشه دیگه تو رسانه نبینمش!
8
1
نیما
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۹
امیدی که به جای اینکه به داخل کشور و دست خودی ها باشه به غرب و آمریکا بسته شده باشه همون بهتر که ناامید شه. آقای حقوقدان حواست به صحبت هات باشه حتی اگه به روی خودت هم نیاری خوب میدونی که امام خامنه ای هم توی سخنرانی اخیرشون به برجام شما ایرد گرفتند و حتی موردی رو هم ذکر کردند و اینو بدون اجازه ی ایشون دست شما نیست که اجازه بدین یا نه
10
1
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۷
من یک سوال دارم:
یک برای همیشه به من بگید این افراطی ها کی ها اند؟
10
1
شاهکرمی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۰
البته این امیدی هست که در اینده ای نه چندان دور به نا امیدی تبدیل می شود
10
1
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۴
اقتصاد ما سالیان سال است که تک محصولی است و آیا دوران تصدی شما از دوران جنگ که همزمان در چند جبهه کشور مشکل داشت بدتر است ولی سبد کالا ی مردم خیلی بهتر بود وحتی قدرت کمک کردن به جبهه ها را داشتند این صدای ملت است
7
1
امین
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۶
از کی تا حالا نمایندگان مردم عزیز ایران در مجلس شورای اسلامی شدن افراطی آقای رئیس جمهور!!!!!
کی این توهین های شما میخواد تموم بشه؟؟؟؟؟
14
1
فرهاد
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۹
یعنی میگی مثل خودت و افراد خانواده ات -و خانواده رفسنجانی امید مان به بریتانیا یا کدخدا باشد .راستی جدیدا شنیده می شودچون ظریف انگلیسی حرف می زند ادم با سوادیست-
10
1
صادق
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۱:۳۸
بابا امید!!! بابا تدبیر!!! بابا ترکمانچای!!! بابا دیپلمات!!! بابا حقوقدان!!! دهن ملت رو آسفالت کردی ول کن هم نیستی
16
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۲:۴۱
امام خامنه ای (مدظله العالی) : بعضی ها اینقدر جوانان حزب اللهی را به اسم افراطی نکوبند !!!
16
2
یک افراطی!
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۶
پسا تحریم!!
15
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۹
متاسفانه اصلا ادبیات مناسبی حتی در جمله بندیهایشان نداردند
18
1
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۹
محض اطلاع، این شمایین که با وعده و وعیدهای دروغ، امید ملت رو نابود کردید. واقعا چرا بعضیها از تاریخ عبرت نمیگیرن و از خدا نمیترسن؟؟؟!!!!
14
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۲
ببین کی از امید حرف میزنه.. عمو ضربه فنیمون کردی رفت . در ضمن حواستون باشه خدای نکرده به رهبرم توهین نکنید ها وگرنه نیست ونابود میشین. فرقی نمیکنه آمریکا باشه یا اسرائیل یا هر بی ارزش دیگری.
فقط به پولدارا فشار اومد وگرنه فقرا که همیشه فشار سرشون بوده.حواستون باشه ممکنه یروزی خود حضرت آقا هم منتقد شما بشناااااااااااااااااااااااااااااااا
15
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۸
هیچ‌کس در طول تاریخ نمی‌تواند بگوید آنچه قهرمانان ملی ما در دو سال مذاکره در برابر 6 قدرت جهانی با تلاش، استقامت و مبارزه خود به دست آوردند، منطبق با عظمت و عزت ملت ایران نیست عجله نکنین تاریخ نشان خواهد داد که بر سر حق مسلم مردم چه آمده است
13
2
سید حسین فضل الهی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۰
جوجه رو آخر پاییز می شمارند
بهتره اول جزئیات دقیق برجام را برای ملت بازگو کنید تا بعدا در مورد امید و این حرفای قشنگ قشنگ صحبت کنیم
حتماً یه ریگی تو کفشتون هست که از ارسال برجام به مجلس خبری نیست
31
2
فرزاد
Japan
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۶
کسی که به دلسوزان این مملکت بگه افراطی 4سالم زیادشه الان باید برش داشت
29
2
il,xk
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۶
رهبر انقلاب: سلطنت پهلوی مخالفان را به افراطی و معتدل تقسیم می کرد/ همین سیاست را از چند سال بعد از پیروزی انقلاب، در خارج شروع کردند که تا امروز هم ادامه دارد/ بدانید این همان تدبیر خباثت‌آمیز است
20
2
يبليب
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۲
توافق پرافتخار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
34
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۲
متاسفم برای کسانی که خودشون رو عقل کل میدونن ................ همونایی که سپاه آماده رو بردن تسلیم عبیدالله کردن ! و امام رو به کشتن دادن و بعد یاد خونخواهی افتادن ...... متاسفم که از تاریخ درس نمیگیریم ...................
25
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۷
لابد میخواد مثل بقیه حرفاش بگه منظور این توافق این نبود و این بود فقط یک احمق میتونه حرف های دو پهلو روحانی و لاریجانی را باور کند
26
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۲
نمیدونم چطوری تو چشم رهبری نگاه میکنن ؟؟؟؟
20
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۳
رییس جمهور گفت: امروز تمام دنیا به جز یک رژیم نامشروع و عده‌ای افراطی در آمریکا نسبت به این توافق به عنوان یک حرکت در مسیر صلح و آرامش جهانی سر تواضع فرود آوردند.
روحانی تأکید کرد: برجام به معنای شکستن همه این زنجیرهاست و آنهایی که روی کلمات این توافق پرافتخار که در آینده در خصوص جزئیات آن سخن خواهم گفت، نظر دارند، بدانند که نخواهم گذاشت عده ای افراطی بخواهند به امید این ملت ضربه بزنند.

جناب رئییس محترم جمهور در پاسخ به قسمت اول به شما سخنی از امام عارفان را یادآور می شوم:(با این مضمون) هرگام امریکا از شما تعریف کرد بدانید کارتان اشکال دارد قطعاً این سر تواضع به خاطر این است که به خیال خود توانستند ایران را از ادامه مسیر بازدارند و قطعاً آن افراطیهای امریکا مخالفند چون به این میزان قانع نیستند
15
1
نرگس از استراليا
Australia
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۶
اين ديگه كي ؟؟؟؟؟؟؟واقعا ادم ميمونه چي بگه فقط مواظب باش حدقل چهار سال به اخر برسوني واقعا مخالفت با رهبري كه چه جوري ميشه يكي توضيح بده.؟
خدايا خودت به رهبر صبر بده ولي ما همون انقلابي و مذهبي هستيم براي جون دادن براي اسلام و رهبر عزيزمان تا اخر ايستاديم و از همه خانواده و مال و جان خود را تا حد افراطي ميديم يا حق
23
2
صادق
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۰
خدا به رهبر صبر بده...
5
0
اندر حکایت ظریف و روحانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۶
الحمدلله آقای روحانی و اعوان و انصارش از قدیم می شناختیم. البته نیاز به موشکافی زیادی هم نداشت چون به قول یکی از اساتید حوزوی مون، یکی از ملاک های بصیرت عقبه یک نماینده است. عقبه آقای روحانی هم آقای رفسنجانی و کارگزاران و اصلاح طلبان ورشکسته بودن. پس به راحتی به ایشون رای ندادم. اما وقتی به پست فطرتی آقای ظریف پی بردم که از طریق دکتر سلام اعلام شد که آقای ظریف در طی تماسی که کری با او داشته از ورود و تحویل بسته های غذایی و دارویی کاروان نجات ایران به مردم مظلوم یمن جلوگیری کرده. این یعنی بیعت و دست دوستی با قاتلان امام حسین(ع)، این یعنی بیعت با شمر لعنتی. این برجام با سکانداری آقای روحانی و ظریف سرانجام ناکامی مثل کاروان نجات خواهد داشت مگر اینکه در این مقطع مجلس به آمریکا تودهنی بزنه.
10
0
پربازدیدترین آخرین اخبار