آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۱۴۸۳

آغاز شناسایی استعدادهای برتر دوره پیش دبستانی

مدیر کل دفتر آموزش پیش دبستانی وزارت آموزش و پرورش گفت: شناسایی و هدایت استعدادهای برتر دوره پیش دبستانی و دبستانی شروع می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، عصر امروز رخساره فضلی درجلسه توجیهی طرح «شهاب» که با حضور وزیر آموزش وپرورش و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور درساختمان شهید رجایی برگزار شد، اظهارکرد: اجرای طرح «شهاب» در راستای تربیت دانش آموزان و به معنای شکوفایی و استعداد است و از این منظر اجرای این طرح منطبق با سیاست های آموزش وپرورش است.

 

مدیر کل دفتر آموزش پیش دبستانی وزارت آموزش وپرورش با بیان اینکه هدایت استعدادهای برتر در دوره ابتدایی دارای مفهومی «عام» است، تصریح کرد: دردوره ابتدایی شناسایی و هدایت استعداد به طور همزمان اتفاق می افتد یعنی معلم هم وظیفه شناسایی استعداد و هم هدایت آن را برعهده دارد و از این رو توجه به دوره ابتدایی درخصوص اجرای طرح «شهاب» بسیار مهم خواهد بود.

 

فضلی خاطرنشان کرد: دوره ابتدایی بستر مناسبی برای شناسایی و هدایت استعدادهای برتر را برای دوره های دیگر تحصیلی فراهم می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار