کد خبر:۴۴۱۶۶۷

عشوه و رشوه پیرامون قوه قضاییه افزایش یافته است

معاون فرهنگی قوه قضاییه گفت: در شرایط فعلی عشوه و رشوه پیرامون قوه قضاییه افزایش پیدا کرده ، بر همین اساس یکی از رویکردهای اصلی معاونت فرهنگی قوه قضاییه سلامت قضایی کارکنان است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین هادی صادقی روز چهارشنبه در گردهمایی معاونان فرهنگی دادگستری های سراسر کشور افزود: نشاط و شادابی و احترام به ارباب رجوع از رویکردهایی است که در شرایط فعلی به صورت ویژه دنبال می شود.


وی اظهار کرد: کار معاونت فرهنگی قوه قضاییه پوستر و پلاکارد نیست بلکه رویکرد اصلی این معاونت اثر بخشی مفاهیم دینی در قسمت های مختلف دادگستری است.


معاون فرهنگی قوه قضاییه گفت: قوه قضاییه خود را نسبت به اتفاقات مختلفی که در جامعه می افتد مسئول می داند و در این میان اگر کسی در حاشیه شهر و در بطن مشکلات فرهنگی و اجتماعی رشد پیدا می کند قطعا مشکلاتی در این زمینه وجود داشته و تمامی کارکنان و قضات نسبت به این موضوعات مسئول هستند.


وی خاطر نشان کرد: فرهنگ دستگیری از ضعفا باید به عنوان یک راهبرد اصلی شناخته شود، زیرا برخی اوقات افرادی که توان حرف زدن ندارند به قوه قضاییه مراجعه می کنند و با یک سخن تند از قاضی دست و پایشان را گم می کنند و نمی توانند از خودشان دفاع کنند.


معاون فرهنگی قوه قضاییه گفت: مجموعه اداری مالی نیز باید با هزینه کرد به موقع در حوزه فرهنگی زمینه لازم را برای ایستادگی قضات در مقابل رشوه خواری فراهم کنند.


معاون فرهنگی قوه قضاییه گفت : بسیاری از قوانینی که در کشور اجرایی می شوند یا رویکرد فرهنگی ندارند و یا بعضا دارای رویکردهای ضد فرهنگی هستند، بر این اساس باید بازنگری کلی در برخی از قوانین صورت گیرد.


صادقی افزود: اجرای سیاست ها و برنامه های ابلاغی در موضوع فرهنگ عمومی، اقدامات فرهنگی و تبلیغی لازم به منظور ارتقا شأن و منزلت قضا و قاضی و معرفی قوه قضاییه در جامعه؛ راه اندازی و اداره مرکز مشاوره خانواده و مددکاری حقوقی؛ بررسی و شناسایی وضعیت عمومی فرهنگ حقوقی و قضایی در استان و انعکاس آن به معاونت فرهنگی قوه قضاییه؛ ترویج فرهنگ صلح وسازش، مراجعه به شوراهای حل اختلاف و استفاده از وکیل قسمتی از رویکردهای اصلی معاونت فرهنگی قوه قضاییه است.


وی با اشاره به اینکه باید مبانی دینی و فعالیتهای فرهنگی برای اثر بخشی در جامعه ترویج پیدا کند، خاطر نشان کرد: نظارت بر فعالیتهای فرهنگی در قوه قضاییه از رویکردهایی است که در شرایط فعلی به صورت جدی دنبال می شود.


معاون فرهنگی قوه قضاییه گفت: متاسفانه براساس آمار بررسی شده از زمانی که مردم با مسائل حقوقی بیش از گذشته آشنا شده اند بیشتر به جدال روی آورده اند و پرونده هایی که در این زمینه تشکیل شده رو به افزایش است.


وی با اشاره به اینکه تصویر جامعه نسبت به قوه قضاییه معیوب است، اظهار کرد: هرچند نسبت به قوه قضاییه انتقاداتی وارد است اما شرایط به این شکل هم که عنوان می شود نیست.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار