گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو - لطفالله فروزنده؛ انقلاب اسلامی ایران در شرایط کنونی به شدت نظام استکبار را به چالش کشیده است.
گفتمان انقلاب اسلامی در تمام دنیا طرفدارانی دارد و توانسته با خط فکری دینی و انقلابیاش نقشهها و برنامههای نظام استکبار را به چالش بکشاند؛ طبیعی است که این نظام استکباری تمام تلاش و ظرفیت خود را به کار گیرد تا انقلاب اسلامی ایران را از مسیرش متوقف کند و برای براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اقدامات مخربانهای را انجام دهد.
از این رو امروز نظام سلطه پدیده نفوذ را تعریف کرده و با برنامهریزی در پی آن است که در ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی و سیاسی در کشورمان نفوذ کند.
یکی از جریاناتی که نظام سلطه و استکبار برای محقق شدن اهداف واهی و شومش به آن امید بسته است، جریانات لیبرال و خودباختهای بوده که دائما خود را دستاویز اهداف شوم دشمن میکنند.
این جریانات از آن رو که از رویکرد انقلابی برخوردار نیستند و رفتارهایشان با ارزشهای انقلابی در نتاقص است به اقدامات اشرافیگری و سلطنتیشان میپردازند، این جریانات همواره به دنبال تامین منافع و اهداف خصمانه خود و پیشبرد اهداف شومشان در نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.
جریانات دگراندیش با قومسالاری و خویشسالاری در فضای اجرایی و عرصههای مختلف کشور به دنبال کسب قدرت و ثروت هستند، از این رو این جریانات بزرگترین بستری هستند که استکبار جهانی با آنها پیوند خورده و بوسیله آنها در صدد برای ایجاد بستری به منظور پیشبرد پدیده نفوذ در کشور است.
همه ما از تعامل جریان فتنه با افراد دگراندیش و فتنهگری همچون کروبی، موسوی و... در فراهم آوردن یک بستر برای نفوذ در داخل کشور مطلع هستیم، به طور قطع در انتخابات آتی و پیش رو نیز نظام سلطه و استکبار با برنامهای از پیش تعیین شده با استفاده از افراد و طیفهایی که از ضعف ایمان و باور برخوردار هستند حضور خواهد یافت.
این جریانات تلاش میکنند تا با بسترسازی اهداف شوم خود را در ارکان حکومتی کشور از جمله مجلس شورای اسلامی پیش برند.
براین اساس وظیفه جبهه مومن و انقلابی است که این استراتژی را به خوبی تبیین کند و با مدنظر قرار دادن فرمایشات و هشدارهای رهبر معظم انقلاب هوشیاری خود را نسبت به نفوذ نظام سلطه در کشور نشان دهد.
در این ارتباط جبهه مومن و انقلابی کشور چند وظیفه بر عهده دارد؛ نخست آنکه تمام کسانی که دلسوز انقلاب بوده و به آن معتقدند باید بدانند که نظام استکباری دشمن ما محسوب می شود و همواره به دنبال راه نفوذ در کشور می گردد.
این جریان نباید بگذارد عناصری که از خودباختگی برخوردار و به دشمن خوشبین هستند، در ارکان اصلی نظام قرار بگیرند، این افراد هیچگونه صلاحیتی برای ورود به مجلس شورای اسلامی را ندارند و این مسئله باید به صورت واضح و روشن برای همگان شفافسازی شود تا نهادهای مربوطه نیز با حمایت مردم بتوانند اقدامات خود را برای مقابله با این قبیل جریانات و خط فکری به درستی پیش برند.
جریان مومن و انقلابی باید گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب باشد و ایشان را به عنوان دیدهبان، بینا و آگاه دیده و چراغ خطرها و خطوط قرمز را به خوبی بشناسند.
ما باید با تمام وجود از فرمایشات مقام معظم رهبری اطاعت کنیم و در مقابل هر فردی که بخواهد به تضعیف جریان انقلابی بپردازد قدعلم کرده و برخورد کنیم.
تمام همتمان باید این باشد که گفتمان مقام معظم رهبری در کشور حاکم و منویات ایشان نیز دنبال شود؛ از سوی دیگر وظیفه نخبگان کشور است که با اقدامات درست و روشنگریهای بهجا عموم مردم را نسبت به اقدامات دشمن و نظام سلطه آگاه و بصیرتمند کند.
مسئله بعدی وحدت جبهه مومنین با یکدیگر است؛ مومنین باید امروز با کنار گذاشتن اختلاف سلیقهها به همافزایی وحدت و انسجام ملی اقدام کنند.
این جریان باید با وحدت هرچه بیشتر در انتخابات شرکت کند و از مشارکت گستردهای پیرامون این مسئله نیز بهره گیرد.
باید افرادی در انتخابات آتی کشور انتخاب شوند که از بن دندان به گفتمان انقلاب اسلامی که همان گفتمان حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب است به صورت عملی، رفتاری و اعتقادی نیز باور داشته باشند.
نمی شود کسی داعیه خط امام را به سینه بزند اما در عمل به دنبال اشرافیگری باشد؛ نمی شود کسی از جریان انقلاب سخن بگوید اما زمانی که نظام با اطرافیان وی بخاطر تخلفات صورت گرفته برخورد میکند آن را به چالش بکشد.
نمی شود کسی بگوید یار امام هستم اما خلاف نظر ایشان عمل کند و به نظام استکباری خوشبین باشد.
در پایان باید گفت مدنظر قرار دادن وحدت جامعه از نفوذ این خط فکری در کشور جلوگیری می کند و اقدامات لازم برای مقابله با آن را ایجاد می کند