آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۳۱۶۳

پدیده کارتن خوابی در ایران برآمده از جرم است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اعلام ورود دستگاه قضا به موضوع کارتن خوابی گفت: این پدیده اجتماعی در کشور برآمده از جرم بویژه جرم های مرتبط با مواد مخدر است.

محمدباقر الفت معاون قوه قضاییه گفت: کارتن خوابی در ایران برآمده از جرم است، درحالیکه در بسیاری از کشورها ممکن است کارتن خوابی و آوارگی در خیابان نتیجه فقر باشد.


وی خاطرنشان کرد: 98 درصد شکل گیری بی خانمانی و کارتن خوابی به جرایم مربوط به مواد مخدر بازمی گردد و به همین منظور دستگاه قضایی بصورت جدی به این قضیه ورود کرده است.


الفت گفت: اکنون در دادستانی و در معاونت پیشگیری، با همکاری بقیه دستگاه ها مانند شهرداری و سازمان بهزیستی، برای جرم پایه یعنی مواد مخدر و نیز در رابطه با پدیده کارتن خوابی برنامه داریم که در حال اجرای آن هستیم.


علیرضا جزینی قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر پیشتر از وجود 15 هزار کارتن خواب معتاد در شهر تهران خبر داده بود.


به گفته وی، مکانی با ظرفیت 6800 نفر برای نگهداری معتادان کارتن خواب در تهران فراهم شده که تاکنون 2500 نفر از این فضا استفاده می کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار