کد خبر:۴۴۴۳۳۵

برنامه‌های هفته ملی کودکان تشریح شد

مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران از برپایی جشنواره «قامت دوست، شیرین‌تر از عسل» و برپایی جلسات هم‌اندیشی نوجوانان با مسوولان به‌عنوان بخشی از فعالیت‌های موسسه متبوعش یاد کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، رضا قمرزاده - مشاور مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان - در نشست مطبوعاتی که صبح امروز در محل آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شده بود، با اشاره به فرا رسیدن هفته ملی کودکان در ایران از برپایی اختتامیه جشنواره «قامت دوست» که در آن جشنواره‌های بخش‌هایی مانند نقاشی، سفال، خوشنویسی، انیمیشن‌سازی و... ادغام شده‌اند در 21 مهرماه همزمان با ایام هفته ملی کودک خبر داد.

 

وی تصریح کرد: برگزاری جشنواره «شیرین‌تر از عسل» در زمره دیگر فعالیت‌هایی است که ما بنا داریم در همکاری با بنیاد ارزش‌های دفاع مقدس تفاهم‌نامه آن را در این ایام امضا کنیم. براساس این تفاهم‌نامه که با هدف بزرگداشت خاطرات شهیدان به ویژه شهیدان دانش‌آموز امضا خواهد شد، مربیان کانون تا سوم خردادماه مهلت خواهند داشت تا آثار ادبی خود را برای چاپ در قالب مجموعه «شیرین‌تر از عسل» تألیف و در اختیار کانون قرار دهند.

 

بنا به گفته مشاور مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، طرح مربیار از دیگر طرح‌های مرکز استان تهران است که به منظور انتقال آموخته‌های نوجوانان علاقه‌مند بالاتر از 17 سال و انتقال آموخته‌های آن‌ها به نسل‌های آتی و جبران کمبود مربیان در کانون اجرا خواهد شد.

 

قمرزاده تصریح کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تاکنون پذیرای کودکان و نوجوانان تا سن 17 سال بوده است اما با توجه به تدبیری که در طرح مذکور اعمال می‌شود، نوجوانان بااستعداد و علاقه‌مند می‌توانند ضمن فعالیت در کانون در قامت مربیار در کنار مربیان کانون مسئولیت انتقال ارزش‌ها و باورهای کانونی را عهده‌دار شوند.

 

وی افزود: طرح هم‌اندیشی نوجوانان از دیگر طرح‌هایی است که کانون استان تهران در قالب حلقه‌های هم اندیشی در مراکز مختلف آن را اجرا و برگزیده این حلقه‌ها در قالب هم اندیشی با مسوولان ارشد کشوری همچون فرماندار، شهردار، استاندار اجرا می‌شود. در این طرح هم خواسته مسوولان از نسل نوجوان و جوان و هم خواست نوجوانان و جوانان از مسوولان به صورت گفت‌وگویی صمیمی کلید خواهد خورد. این برنامه که در قالب «سهم من» در حال اجراست، دو بعُد نگاه مسوولان فرهنگی به نسل نو و نگاه دانش‌آموزان برای چگونگی خدمت‌رسانی به جامعه تأمین شود.

 

در ادامه این نشست که با پرسش و پاسخ خبرنگاران توأم بود، مشاور کانون درباره مراکز فراگیر استان‌ها با تأکید بر اینکه بناست در مرکز هر استانی یک مرکز فراگیر وجود داشته باشد، از گفت‌وگوی کارشناسان این بخش از کانون با مراکزی چون یونسکو و بهزیستی برای شناسایی ظرفیت‌ها و انتقال دانسته‌هایشان به منظور افزایش ظرفیت چنین مراکزی یاد کرد و گفت: در حوزه مراکز فراگیر علیرغم حضور مربیان علاقه‌مند، امکانات کانون در حال حاضر جوابگو نیست و ما تلاش داریم در همکاری با نهادها و ارگان‌های دیگر ظرفیت خود را در حد امکان در این زمینه افزایش دهیم.

 

وی درباره همکاری‌های موسسه متبوعش با معاونت پرورشی آموزش و پرورش تصریح کرد: اخیرا گفت‌وگویی با معاون پرورشی این وزارتخانه در مورد بحث توسعه کتابخانه‌ها از طریق کتابخانه‌های مدرسه‌ها را دنبال کرده‌ایم و بنا شده است با همکاری‌های انجام شده در ارسال مربی و کتاب به صورت جدی‌تر وارد بحث کتابخوانی در مدارس شویم. این بستر آماده شده است و با توجه به اینکه مربیان کانون از اساتید علاقه‌مند کردن کودکان به بحث کتاب و کتاب‌خوانی هستند در این زمینه امیدواریم موفقیت‌های چشمگیری حاصل شود.

 

مشاور مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در پاسخ به این سوال که آی بناست کانون متولی برنامه‌های روزهای پنج‌شنبه مدارس شود، تأکید کرد: بنا نیست که ما خلأ آموزش و پرورش را در این زمینه پُر کنیم ولی بسترهایی فراهم شده است تا بتوانیم در حد امکان همکاری‌های خوبی با آموزش و پرورش در بحث توسعه فرهنگ مطالعه داشته باشیم.

 

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران همچنین با اشاره به وجود سه مرکز کانونی علوم در استان تهران تصریح کرد: تاکنون این مراکز عمدتا فعالیت‌های خود را معطوف به نجوم کرده بودند اما با توجه به نیازسنجی که صورت گرفته است بنا داریم تا به بحث نانو و آموزش آن در چنین مراکزی اقدام کنیم و در حد امکان چنین مراکزی را توسعه دهیم. کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران در حال حاضر دارای 64 مرکز فرهنگی، هنری است که 42 مرکز آن در تهران و مابقی در استان تهران جای گرفته‌اند. این مرکز از این پس بنا دارد با توسعه عضویت مکاتبه‌ای و همچنین ایجاد مراکز سیار کانونی دامنه فعالیت‌های خود را توسعه دهد. فیروزکوه یکی از مراکزی است که به تازگی به کتابخانه‌های سیار کانونی مجهز شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۶
شایسته و بایسته است در این هفته ملی کودکان ، یادی از کودک 3 ساله سوری آیلان عزیز شود و مظلومیت این مسلمانان کوچک و خردسال به گوش عالمیان و جهانیان برسد ! نه اینکه با آمیختن این مناسبات با زیور و تزویر زمانه و رنگ و لعاب بی تفاوتی ، این مظلومان تاریخ را به فراموشی بسپاریم !!!!!
مراتب جهت استحضار همه مسئولین و دست اندرکاران این مناسبت در ایران اسلامی !
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار