آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۵۲۴۸
حیدر پور در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

دفن اجساد شناسایی نشده فاجعه‌ای بزرگ برای کشورهای اسلامی است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: عربستانی‌ها اگر نتوانند به دقت اجساد را شناسایی کنند همه اجساد را دفن خواهند کرد و دفن اجساد منجر به فاجعه‌ای بزرگ برای کشورهای اسلامی و بخصوص ایران خواهد شد.

عوض حیدر پور شهررضایی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص حادثه منا گفت: وقتی حجاج وارد عربستان سعودی می شوند مسئولیت امنیت، سلامت افراد و حفظ بهداشت منطقه بر عهده عربستان سعودی است.

 

وی در ادامه افزود: عربستانی ها همه ساله در جهت حفظ ایمنی زائران از نیروهای غیر موظفی همچون نیروهای پیش آهنگ، محصلین و دانشجویان و طلاب حوزه علمیه آدمهایی را به صورت روز مزد در خدمت می گیرند و برداشت ما این است که مقامات عربستانی از افرادی که امسال استفاده کرده بسیار بی تجربه بوده اند.

 

به گفته نماینده مردم شهررضا در خانه ملت مقامات عربستانی در مقابل خطرات کوچک مدیریت مناسبی از خود نشان نداده و قطعا نمی تواند در زمان های بحرانی بدرستی بحران را مدیریت کند و در حاثه منا از تجارب دیگر کشورها نیز مقامات عربستانی استفاده نکرده است.

 

حیدر پور بیان کرد: عربستان باید در حادثه منا از تجربه دیگر کشورها بهره می گرفت و مسئولان جمهوری اسلامی ایران بخوبی می توانستند در این زمینه به عربستانی ها کمک کنند اما متاسفانه عربستانی ها از ظریفت ایرانیان به هیچ وجه استفاده نکردند.

 

وی در ادامه با بیان این مطلب که در رمی جمرات به دلیل پایین آمدن سدیم، بدن خسته است در حالی که انسان ها زنده هستند اما در اغما به سر می برد و بسیاری از جنازه هایی که عربستانی ها در سردخانه برده اند؛ زنده بوده اند و تنها کافی بود افراد را در حوض آب یخ قرار می دادند و یا مقداری بر روی این افراد آب یخ می ریختند تا افراد نجات پیدا کنند و به نظر من بهتر بود عربستان از تجربه تخصصی کشورهای اسلامی  بخصوص  ایران بهره می گرفت.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه به کشیدن دیوارهای فلزی در منا اشاره کرد و بیان داشت: به هیچ عنوان مسائل امنیتی نباید منجر به کشیدن دیوار فلزی شود در حوادث منا کوتاهی عربستانی ها قطعی است و باید عربستان بپذیرد به دلیل کوتاهی در مدیریت چنین اتفاقی در منا بوجود آمد.

 

نماینده مردم شهر رضا در ادامه تصریح کرد: عربستان باید دیه مصدومان و افرادی که در منا جان خود را از دست داده اند را بر اساس شرع اسلام پرداخت کند.

 

حیدر پور خطاب به مسئولان کشورمان گفت: باید مسئولان کشورمان تمام هم و غمشان بر این بگذارند که مصدومان و مجروحان و جان باختگان منا را هرچه سریعتر به کشور باز گردانند و مفقودین هرچه سریعتر شناسایی شوند.

 

وی در ادامه به ظریفت تشخیص دی ان ای در ایران اشاره و تصریح کرد: به نظر من عربستانی ها اگر نتوانند به دقت اجساد را شناسایی کنند همه اجساد را دفن خواهندکرد و دفن اجساد منجر به فاجعه ای بزرگ برای کشورهای اسلامی و بخصوص ایران خواهد شد و امروز ایران ظریفت بسیار خوبی در شناسایی افراد از طریق دی ان ای دارد وجود که می تواند نمونه های دی ان ای جان باختگان گرفته شود و باید این موضوع از سوی مسئولان بهداشت کشورمان به مسئولان عربستانی پیشنهاد شود چرا که این کار خدمتی به جهان اسلام است.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر این مطلب که مکه و خانه خدا تنها متعلق به عربستان نیست بلکه متعلق به تمام کشورهای اسلامی است گفت: امروزه شاهد هستیم برخی از مناطق آزاد بصورت چند ملیتی و حتی واتیکان نیز با مدیریت همه کشورهایی که دین مسیحیت دارند اداره می شود و حتی پاپ اعظم از سوی همه کشورها انتخاب می شوند لذا کشورهای اسلامی باید در سازمان کنفرانس اسلامی و سازمان ملل این موضوع را مطرح کنند که حرمین شریف متعلق به همه کشورهای اسلامی است باید این حرمین شریف توسط مجمعی که همه کشورهای اسلامی در آن عضو هستند اداره شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار