کد خبر:۴۴۵۴۰۱
سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل

روسف: از توافق هسته‌ای ایران و ۱+۵ حمایت می‌کنیم

رئیس‌جمهور برزیل در مجمع عمومی سازمان ملل ضمن حمایت از توافق هسته‌ای ایران و ۱+۵ تصریح کرد که این توافق امکان استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای را به ایران داده است و برای منطقه امید ایجاد کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو ، «دیلما روسف» رئیس‌جمهور برزیل در مجمع عمومی سازمان ملل تصریح کرد:«تشکیل دولت فلسطین نباید به تعویق افتد و شهرک‌سازی اسرائیل در قلمرو فلسطینیان غیر قابل قبول است.»

 

رئیس‌جمهور برزیل ضمن تمجید از توافق هسته‌ای ایران و 1+5 تصریح کرد: «ما هم از توافق هسته‌ای ایران و 1+5 استقبال و تمجید می‌کنیم. این توافق امکان استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای را به ایران داده و برای منطقه امید ایجاد کرده است».

 

وی به بحران پناهجویان خاورمیانه اشاره کرد: «برزیل یک کشور چند قومیتی است و با آغوش باز از پناهجویان که از کشورهای خاورمیانه به اروپا حرکت کرده‌اند، حمایت می‌کند».

 

روسف همچنین ادامه داد:«بحران پناهجویان، ناشی اقدامات نظامی‌ است که بر خلاف قوانین بین‌المللی در کشورهای خاورمیانه صورت گرفت و به گسترش تروریسم منجر شد».

 

رئیس‌جمهور برزیل همچنین به شورای امنیت اشاره کرد و گفت: «شورای امنیت سازمان ملل باید اصلاح شده و شمار اعضای دائم و غیر دائم آن افزایش یابد».

 

به غیر از سخنرانی رئیس‌جمهور ایران، از جمله مهمترین سخنرانی‌ها در نشست امسال مجمع عمومی، مربوط به ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه خواهد بود. این اولین بار در یک دهه گذشته است که پوتین شخصا در مجمع عمومی حاضر می‌شود. گفته می‌شود که احتمال دارد وی در این سخنرانی طرح خود برای ایجاد ائتلافی جدید برای پایان دادن به بحران سوریه را مطرح کند.

 

وضعیت عراق و یمن و همچنین موضوعات زیست محیطی، تغییرات جوی کره زمین، امنیت سایبری و احتمالا بحران اوکراین از جمله دیگر موضوعاتی است که تصور می‌شود در دستور کار سخنرانان نشست امسال باشد.

 

حادثه اخیر در جریان برگزاری مراسم حج هم می‌تواند واکنش نمایندگان برخی از کشورهای اسلامی را در پی داشته باشد.

 

بر اساس آخرین نسخه از برنامه‌ای که سازمان ملل منتشر کرده، نشست اصلی مجمع عمومی امسال، پس از نطق بان کی مون دبیر کل سازمان ملل، مطابق معمول 70 سال گذشته، با سخنرانی رئیس‌جمهور برزیل و پس از آن رئیس‌جمهور آمریکا در صبح روز 6 مهر (28 سپتامبر) آغاز می‌شود. سخنرانی‌ها نهایتا با نطق نماینده پالائو در ظهر روز 11 مهر (3 اکتبر) خاتمه می‌یابد.

 

علاوه بر رئیس‌جمهور آمریکا، شین جی پینگ رئیس‌جمهور چین (که اولین حضورش را تجربه می‌کند)، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه، حسن روحانی رئیس‌جمهور ایران و فرانسوا اولاند رئیس‌جمهور فرانسه همگی قرار است در نشست صبح روز افتتاحیه سخنرانی کنند، که همین مسئله به روز اول این نشست اهمیت دوچندان بخشیده است.

 

نشست‌ها در نوبت صبح ساعت 9 تا 13 به وقت نیویورک (16:30 تا 20:30 به وقت تهران) و در نوبت عصر ساعت 15 تا 21 (22:30 تا 4:30 بامداد) برگزار می‌شوند و به طور متوسط در هر روز بیش از 30 نفر سخنرانی خواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار