آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۷۵۲۹

پیش بینی یک نماینده مجلس از فضای موجود در استیضاح آخوندی

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: امیدوارم که آخوندی گزارش مبسوطی را در صحن علنی ارائه دهد و نگاه نمایندگان به استیضاح آخوندی نگاه مثبت است.

بهروز نعمتی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با استیضاح وزیر راه و شهرسازی گفت: معتقدم که آخوندی جزو وزرای موفق دولت است و انصافا خوب کار کرده و مشکلات موجود را با توجه به امکاناتی که در اختیار دارد برطرف کرده است.

 

وی افزود: در وزارت آخوندی پروژه های فعالی در سراسر کشور در دست داریم و وزرات راه کاملا زحمت های خود را می کشد و بعید می دانم که استانی وجود داشته باشد که پروژه ای را نداشته باشد تمام این اقدامات در حالی انجام می پذیرد که تنها 30 درصد اعتبار به وزارت راه و شهرسازی اختصاص یافته است.

 

نعمتی تصریح کرد: از آنجایی که شاهد هستیم سرمایه گذاران بخش خصوصی برای انجام پروژه های راه و شهرسازی در وزارتخانه وارد می شوند می توانیم آخوندی را جزو وزرای موفق بدانیم و ایشان به جای اینکه استیضاح شوند باید تشویق شود.

 

وی گفت: امیدوارم فردا وزیر راه و شهرسازی گزارش مفصلی در رابطه با راه و شهرسازی ارائه دهد و معتقدم نگاه مجلس نسبت به عملکرد آخوندی مثبت است و امیدواریم این موضوع هر چه سریعتر انجام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار