پیش بینی یک نماینده مجلس از فضای موجود در استیضاح آخوندی
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۷۵۲۹

پیش بینی یک نماینده مجلس از فضای موجود در استیضاح آخوندی

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: امیدوارم که آخوندی گزارش مبسوطی را در صحن علنی ارائه دهد و نگاه نمایندگان به استیضاح آخوندی نگاه مثبت است.

بهروز نعمتی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با استیضاح وزیر راه و شهرسازی گفت: معتقدم که آخوندی جزو وزرای موفق دولت است و انصافا خوب کار کرده و مشکلات موجود را با توجه به امکاناتی که در اختیار دارد برطرف کرده است.

 

وی افزود: در وزارت آخوندی پروژه های فعالی در سراسر کشور در دست داریم و وزرات راه کاملا زحمت های خود را می کشد و بعید می دانم که استانی وجود داشته باشد که پروژه ای را نداشته باشد تمام این اقدامات در حالی انجام می پذیرد که تنها 30 درصد اعتبار به وزارت راه و شهرسازی اختصاص یافته است.

 

نعمتی تصریح کرد: از آنجایی که شاهد هستیم سرمایه گذاران بخش خصوصی برای انجام پروژه های راه و شهرسازی در وزارتخانه وارد می شوند می توانیم آخوندی را جزو وزرای موفق بدانیم و ایشان به جای اینکه استیضاح شوند باید تشویق شود.

 

وی گفت: امیدوارم فردا وزیر راه و شهرسازی گزارش مفصلی در رابطه با راه و شهرسازی ارائه دهد و معتقدم نگاه مجلس نسبت به عملکرد آخوندی مثبت است و امیدواریم این موضوع هر چه سریعتر انجام شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار