کد خبر:۴۴۹۲۸۱
 در جشنواره بین‌المللی فیلم همپتونز نیویورک

تماشاگران مستند جنجالی «مایکل مور» را ایستاده تشویق کردند

مستند سینمایی «مقصد بعدی برای حمله کجاست» ساخته «مایکل مور» روز گذشته در جشنواره فیلم همپتونز در نیویورک اکران و مورد توجه تماشاگران قرار گرفت.

به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»،«مقصد بعدی برای حمله کجاست»، نام مستند جنجال‌برانگیز دیگری از «مایکل مور»، مستندساز منتقد بر سیاست‌های داخلی و خارجی دولتمردان آمریکایی است که اولین بار در جشنواره فیلم نیویورک رونمایی شد و شب گذشته نیز در جشنواره فیلم همپتونز در نیویورک به نمایش درآمد.

 

این مستند به قدری مورد توجه حضار در سالن نمایش قرار گرفت که آنان برای لحظاتی «مایکل مور» را به صورت ایستاده تشویق کردند.

 

«مایکل مور» در کنفرانس مطبوعاتی این فیلم در جمع روزنامه‌نگاران حضور یافت و گفت: شما دومین مخاطبان آمریکایی هستید که این فیلم را می‌بینید. پیش از این ما این فیلم را در جشنواره فیلم نیویورک به نمایش درآوردیم و اکنون این دومین جشنواره است.

 

مور گفت: من در این فیلم همچنین امراض اجتماعی را مورد بررسی و کند و کاو قرار داده‌ام، من می‌خواهم گل درو کنم نه علف‌های هرز.

 

مور برخلاف فیلم‌های قبلی‌اش، مستند «مقصد بعدی برای حمله کجاست؟» را در خفای کامل خبری ساخت.

 

«مایکل مور»،مستندساز ۶۱ ساله هالیوود، بیش از همه برای کارگردانی و تهیه‌کنندگی مستند «فارنهایت 11/9 » شهرت دارد که پرفروش‌ترین مستند تاریخ سینما است. وی در سال 2002  برای این مستند برنده جایزه نخل طلایی جشنواره کن شد. دو فیلم مستند دیگر وی به نام‌های «سیکو» و «بولینگ برای کلمباین» نیز جزو 10 مستند پرفروش جهان است.«مور» در سال 2002 با فیلم «بولینگ برای کلمباین» موفق به کسب جایزه اسکار شد.

 

مور در فیلم‌هایش به انتقاد از جهانی‌سازی، شرکت‌های بزرگ، حق مالکیت سلاح، بیل کلینتون و جرج دبلیو بوش، جنگ عراق، سیستم خدمات درمانی آمریکا و کاپیتالیسم پرداخته است.مجله تایمز در سال 2005 مور را به عنوان یکی از صد فرد تاثیرگذار در جهان معرفی کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار