آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۹۳۸۶

۵۴۰۰۰ خودرو در مرز صادرات متوقف شد

معاون وزیر صنعت گفت: کمتر از ۱۶هزار دستگاه خودرو از مجموع ۷۰هزار خودروی برنامه ریزی شده در نیمه نخست سال جاری به بازارهای خارج کشور صادر شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دنشجو، معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه بازارهای صادراتی خودرو باید بیشتر شود، گفت: خودروسازان در حال مذاکره با شرکت‌ها و برندهای معتبر جهان برای قراردادهای جدید هستند تا برای سرمایه گذاری مشترک و صادرات ۳۰ درصد از تولیدات، همکاری کنند.

 

محسن صالحی‌نیا در نخستین همایش بین المللی سیاست‌های صنعتی و تجاری برای توسعه صادرات و اشتغال گفت: این مشارکت‌ها در قالب قراردادهای همکاری مشترک است و بخشی از آن سرمایه گذاری‌هایی است که تولیدکنندگان به اشتراک می‌گذارند.

 

وی افزود: دانش فنی، سرمایه گذاری، پلت‌فرم‌ها و دیگر موارد را با توجه به بسته تعریف شده (تا حدی که مشارکت ۵۰درصدی محقق شود) طرفهای خارجی فراهم می‌کنند.

 

صالحی‌نیا ابراز کرد: امیدواریم مطابق چشم انداز تعریف شده در صنعت خودرو تا سال ۱۴۰۴ به مرز ۳۰ درصد صادرات دست یابیم و باید قراردادها با اهداف و سیاست‌های کشور تطبیق یابد.

 

وی گفت: وقتی پلت‌فرمی برای تولید به اشتراک گذاشته شود، قطعه سازان در قالب تعریف شده مطابق قرارداد با تولید قطعات اصلی، به‌مرور و با توجه به توانمندی‌های موجود به تولید سایر قطعات خواهند پرداخت.

 

وی همچنین با اعلام اینکه کمتر از ۱۶هزار دستگاه خودرو از مجموع ۷۰هزار خودروی برنامه ریزی شده در نیمه نخست سال جاری به بازارهای خارج کشور صادر شده است، گفت: در مقوله صادرات خودرو، عمدتاً خودروسازان بزرگ کشور به بازارهای سنتی خود صادرات دارند که براساس پلت‌فرم‌های طراحی شده و مطابق قواعد و استانداردهای کشورهای مقصد صورت می‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۲
چرا نمایندگان منتخب برای خودروهای بی کیفیت گلوی خودشون رو پاره نمیکنن چرا بیخیال فساد و بیکاری و فقر شدن و همه به فرجام که معلوم نیست چیه چسبیدن مگه قسم قران نخوردن که فقط در مورد حق حرف بزنن کو اون همه وعده وعید چرا مردم باید برای گذشتن از جونشون جیب اقازاده ها رو پر کنند
28
0
هموطن
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۴
برادر عزیز کسی که ملیاردی خرج میکنه تا به مجلس برسه میره اونجا از حق تو دفاع کنه ؟ خیر عزیزم اقا فکری بزرگتری داره اونجا دین وقیامت وقسم از یاد میره وفقط فکر جیب خودشه
15
0
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۸
واقعاخجالت نمیکشد پرایدالان الان به عراق میدن 5میلیون وبه مردم بدبخت خودمون ۲۱اونوقت میگین صادرات
13
1
ناشناس
۲۰ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۷
مگه مردم عراق دیونه ان به جای هیوندای، پراید 21 میلیونی بخرن؟!
وطن
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۸
بحث برجام خودنمايي گروهي نماينده بيش نيست و از آينده مي گويد
متأسفانه اكثر نمايندگان بحث امــــــــــروز مشكلات ملت از جمله صنايع خودرويي و غذايي كه بار مالي و هزينه بر گردن ديگر بخش هاي دولتي و ملت گذاشته رسيدگي نمي كنند
8
0
بابک
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۸
انتظار دارن این لگن ها را به خارج هم صادر کنند سوریه و افغانستان هم که حال و روز خوشی ندارند تا این فرغونها را به قیمت بسیار پایین تر از بازار ایران به آنها قالب کنید . مسخره است برید جمع کنید این آشغالاتونو
10
0
پربازدیدترین آخرین اخبار