گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «به اطّلاع مسلمانان غیور سراسر جهان میرسانم، مؤلّف کتاب «آیات شیطانی» که علیه اسلام و پیامبر و قرآن، تنظیم شدهاست، همچنین ناشرین مطّلع از محتوای آن، محکوم به اعدام میباشند. از مسلمانان غیور میخواهم تا در هر نقطه که آنان را یافتند، سریعاً آنها را اعدام نمایند تا دیگر کسی جرأت نکند به مقدّسات مسلمین توهین نماید و هر کس که در این راه کشته شود، شهید است ان شاءالله! ضمناً اگر کسی دسترسی به مؤلف کتاب دارد ولی خود قدرت اعدام او را ندارد، او را به مردم معرّفی نماید تا به جزای اعمالش برسد.»
این متن فتوای تاریخی رهبر انقلابی مسلمانان جهان بود که حالا سالها است مؤلف آن کتاب را در به در و خانهنشین کرده است. درپی صدور فتوای اعدام وی و اعلام آمادگی برخی مسلمان در نقاط مختلف جهان، وزارت کشور انگلستان مسئولیت حمایت از «سلمان رشدی» که شهروندی و اقامت انگلستان را داشت، برعهده گرفت و با گماردن محافظان دولتی از وی حمایت کرد. او حالا بیست و هفت سال است با زندگی مخفیانه خود تحت تدابیر شدید امنیتی، تقاص توهین به شرع مقدس و رسول مهربانی ها را پس میدهد، او سالهاست در «لانه موش» پشیمانی خود خزیده و در انزوا، سالهای نکبتبار عمر خود را در انتظار مرگ سپری میکند. امامِ ما به خوبی میدانست با هتاکان و توهینکنندگان به ساحت شرع چگونه باید برخورد کرد، و به این ترتیب بود که حکم ارتداد این نویسنده موهن را صادر کرد.
از همان سالها بود که بعد از انتشار حکم ارتداد امام، تلاشهای مسلمانان جهان برای اعدام وی آغاز شد. «مصطفی مازح» لبنانی شاید یکی از اولین کسانی بود که برای اجرای حکم اعدام آستین بالا زد. هرچند در هنگام بمبگذاری در یک هتل در پدینگتون مرکز لندن، به خاطر نابههنگام عمل کردن بمب، به شهادت رسید. همچنین بنیاد پانزدهم خرداد نیز از همان سالها، با تعیین جایزهای بین المللی، اعلام کرد به کسی که سلمان رشدی را اعدام کند پاداش خواهد داد. هم اینک مبلغ این جایزه سه میلیون و سیصد هزار دلار است.
«مصطفی مازح» دانشجوی لبنانی که در راه اجرای حکم اعدام نویسنده مرتد به شهادت رسید
نمایشگاه کتاب فرانکفورت
این شاید نخستین بار در تمام بیست و هفت سال گذشته بود که برخلاف روال معمول زندگانی فلاکتبار این نویسنده ی مرتد، اعلام شد مسؤلین نمایشگاه کتاب فرانکفورت؛ از وی برای شرکت و سخنرانی در مراسم افتتاحیه آن دعوت کردهاند. اقدامی غیرفرهنگی؛ و حساسیتزا که واکنشهای صنفی ناشرین مختلف جهان اسلام را برانگیخت. سخنرانی از پیش اعلام شده ی وی نیز آنقدر عجیب بود که به نظر میرسید اربابان و محافظین وی؛ یکسره از احتمال اعدام وی توسط مسلمانان جهان فارغ شده اند که اینگونه برایش با تشریفات و البته اعلام قبلی برنامه سخنرانی تنظیم میکنند.
بههرترتیب انتشار این خبر در هفته گذشته، رسانه ها و محافل فرهنگی کشور را درگیر خود کرد، مسیری که با هدایت افکار عمومی و اعتراضات ناشرین متعهد و انقلابی کشور؛ در نهایت موجب صدور اعلامیهی تحریم نمایشگاه توسط ارشاد شد. اقدامی که از از اعتراض ناشران ایرانی شروع و تا نامهنگاری تشکلهای نشر فعال در جمهوری اسلامی ایران به «یورگن بوس» رئیس نمایشگاه بینالمللی فرانکفورت و جوابیه توهینآمیز وی به ایران ادامه یافت، و دستآخر به اعلام انصراف مجمع ناشران انقلاب اسلامی و در پایان بیانیهی اعلام انصراف وزارت ارشاد از حضور در نمایشگاه بینالمللی فرانکفورت ختم شد. اقدامی که اگرچند که بسیار حداقلی و منفعلانه بود، اما در این وانفسای انفعال مفرط دستگاه دیپلماسی کشور میتوانست دست کم منعکسکنندهی مراتب جامعه غیور ایران در مجامع بینالمللی باشد.
تردیدی نیست در صورت فعالیت و هوشمندی دستگاه دیپلماسی کشور، میشد از ظرفیتهای حداکثری کشور برای تعقیب و مجازات این نویسنده هتاک؛ در همان فرصت نمایشگاه فرانکفورت استفاده کرد. ولی بههرحال سکوت و انفعال تأسفبرانگیز دولت و وزارت امور خارجه، این روزها از پیگیری فاجعه منا گرفته، تا اقدام اهانتآمیز تازهی مسؤلین نمایشگاه کتاب فرانکفورت، موجبات تأثر و دلخوردگی علاقمندان و امیدواران جمهوری اسلامی است. در همین ماجرای اخیر دستگاه دیپلماسی به راحتی میتوانست با رایزنی فرهنگی و لابی با دیگر کشورهای مسلمان شرکتکننده در این رویداد، عرصه را برای سخنرانی این نویسنده مرتد تنگ و تنگتر کرده و هزینه ی این اقدام را برای متولیان نمایشگاه فرانکفورت بالا ببرد. ناظرین سیاسی معتقدند تحرکات و پیگیریهای دیپلماتیک دستگاههای مختلف سیاست خارجه ما میتوانست فرصتهای ارزشمندی را برای مقلدین امام، و مسلمانان غیور جهان برای اجرای حکم اعدام این فرد بیارزش مهیا کند. هرچند که ما مدتها است به انفعال مفرط وزارتخارجه و «دیپلماسی زانوزده»ی آقایان در پیگیری مسائل مربوط به دنیای اسلام عادت کردهایم.
با این همه از هفته ی گذشته و با انتشار خبر سخنرانی علنی سلمان رشدی در این رویداد فرهنگی، زمزمه هایی از سوی کشورهای مختلف اسلامی برای اجرای حکم اعدام این نویسنده مرتد به گوش میرسد. بنابر برخی اخبار تأیید نشده؛ گروههای مقاومت و مسلمانان غیور کشورهای مختلف در حال تدارکات مختلف و برنامهریزی برای اجرای این حکم در همان شهر هستند. به طور قطع میتوان گفت فرصت نمایشگاه فرانکفورت و سخنرانی علنی رُشدی در آن؛ در همهی چند ده سال گذشته که وی به زندگانی نکبتبار مخفیانهی خود خو گرفته بود، یکی از بهترین فرصتها را برای مسلمین غیور جهان فراهم آورده تا به تکلیف شرعی و انقلابی خود عمل کنند.
انتشار برخی گمانه زنیها مبنی بر احتمال اعدام رشدی در نمایشگاه کتاب فرانکفورت، مسؤلین امنیتی نماشگاه و همچنین محافظین شخصی وی را بدجوری به دردسر انداخته است، تا آنجا که بنابر برخی اخبار ضد و نقیض حتی سفر و سخنرانی وی در نمایشگاه فرانکفورت به کلی لغو شده است. طبیعی به نظر می رسد، به هر حال این نویسنده ی مرتد هم چنان هم از خشم مسلمانان در امان نیست، و جان خود را حتی هنوز و بعد از چند دهه که از انتشار آن کتاب موهن میگذرد در هر کجای جهان احساس ناامنی می کند. واقعیت این است که حکم انقلابی امام همچنان پا برجاست و در جای جای گیتی مسلمانان غیور کشورهای مختلف مترصد فرصتی برای اجرای آن هستند.
اونا از عزت امام حسین درس تعامل ومذاکره با کافر متوجه می شن!!!!!!!
آزادمرد باشید و منصفانه قضاوت کنید.
مثلا وزارت ارشاد چه کاری باید میکرد که شما راضی میشدی
واقعا براتون متاسفم
1-از شرش خلاص بشن2-دوباره و با هجمه رسانه ای شون عرصه رو بر مسلمانان تنگ کنن،هرچند که حکم امام قطعا واجب تره