آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۰۶۷۸
صالحی در جمع خبرنگاران:

به احتمال زیاد دوشنبه روز اعلام تصویب برجام است/ اوایل دی ماه شاهد اجرای برجام خواهیم بود

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به تصویب برجام در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اوایل دی ماه شاهد اجرای برجام خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در حاشیه یازدهمین مجمع عمومی حزب موتلفه اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از شورای نگهبان و نمایندگان مجلس برای تصویب برجام تشکر می کنم؛ هم اکنون دولت جمهوری اسلامی ایران از یک حمایت قوی برخوردار است.

 

وی ادامه داد: توصیه های موکدی که در طرح مجلس آمده توصیه های خوبی است و باعث می شود جمهوری اسلامی ایران به گونه ای وارد پیاده سازی برجام شود که به منافع و حاکمیت ملی خدشه ای وارد نشود.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان اظهار داشت: عراقچی و کمالوندی امروز به وین سفر می کنند و به احتمال زیاد روز دوشنبه روز تصویب برجام است.

 

وی تاکید کرد: دوشنبه روزی است که طرفین اعلام می کنند برجام مورد پذیرش واقع شده و مسیری که برای تصویب آن لازم بوده طی شده است.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: با اعلام تصویب برجام اتحادیه اروپا اعلام خواهد کرد که تحریم ها علیه ایران لغو شده و رئیس جمهور آمریکا به طور رسمی اعلام خواهد کرد که بخشی از تحریم ها لغو و بخشی دیگر تعلیق خواهد شد.

 

وی پیرامون تاریخ دقیق اجرای برجام خاطرنشان کرد: تاریخ اجرای برجام به تعهدات جمهوری اسلامی مربوط است و قدم هایی در ارتباط با نطنز و فردو باید برداشته شود.

 

صالحی افزود: این قدم ها طبق نقشه راه انجام می شود که حدود دو ماه طول خواهد کشید.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی اوایل دی ماه را زمان اجرای برجام دانست.

 

وی تصریح کرد: در بعد فنی در نطنز باید تعداد ماشین ها را به تعهدات خود برسانیم و در اراک باید مخزن اراک را دربیاوریم.

 

صالحی پیرامون نحوه همکاری ایران و ژاپن تاکید کرد: با ژاپن و تعدادی از کشورهای دیگر در خصوص ایمن سازی هسته ای در حال گفتگو هستیم؛ ژاپن اعلام آمادگی کرده که در این عرصه با ما همکاری کند.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی در پایان با بیان اینکه ایمنی هسته ای یکی از مهمترین ابعاد صنعت است غفلت در بعد ایمنی هسته ای را منتج به آثار مخربی برشمرد و خاطرنشان کرد: این آثار مرز نمی شناسد از این رو باید نهایت احتیاط را داشته باشیم تا جامعه خود را مطمئن کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۴
به حق علی هیچ وقت برجام اجرا نشه
16
13
ناشناس
۲۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۲
انشاالله
سبحان شاهمرادی غلام رهبر
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ مهر ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۱
آقای صالحی خوب گوش کن تاریخ کاری که تو و دوستانت بر سر اسلام آوردند فراموش نخواهد کرد یا حسین لبیک
2
0
زینب
۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۶
چرا فقط میگی صالحی!!!!! بگو کل مسئولین نظام مجلسی ها چه کردند!!!!!!این همون فتنه بزرگ معروفیه ما منتظر حرف اخر از اقا میمانیم اما این لکه ننگ از پیشانی تمام مسئولین تا ابد پاک نخواهد شد یه مشت کوفی ی زبان نفهم پول پرست
پربازدیدترین آخرین اخبار