آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۳۲۵۱
در حسینیه امام خمینی(ره)

مراسم عزاداری شام غریبان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) با حضور رهبرانقلاب برگزار شد

مراسم عزاداری سیّد و سالار شهیدان در شام غریبان حضرت اباعبد‌الله الحسین (ع)، با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در شام غریبان حضرت اباعبد الله الحسین (ع)، مراسم سوگواری و عزاداری سیّد و سالار شهیدان و اصحاب با وفای ایشان با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی و جمعی از مسئولان و هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.

 

در این مراسم  حجت الاسلام و المسلمین رفیعی در سخنانی، دفاع از دین و سستی نکردن در حمایت از آن را پیام اساسی قیام تاریخ‌ساز حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام خواند و گفت: قرآن کریم بر دو اصل «اقامه دین» و «پرهیز از اختلاف و تفرقه» تأکید می‌کند و بر اساس روایات شریفه، رعایت این دو اصل در گروی تمسک به ولایت اهل بیت علیهم‌السلام است.

 

وی حمایت از دین و اقامه آن را وظیفه‌ای عمومی و همگانی برشمرد و افزود: در جامعه اسلامی هر یک از آحاد جامعه باید با عمل به دستورات شریعت و بروز دادن جلوه‌های دین در زندگی به وظیفه خود در حمایت و یاری دین خدا عمل کند.

 

در این مراسم، همچنین آقایان سیّد محمد موسوی و محمدرضا طاهری به مرثیه‌خوانی و نوحه‌سرایی در عزای حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام پرداختند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
-
۰۳ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۱
مردم شعار میدادن وقتی لاریجانی امد
خواص بی بصیرت مایه ننگ ملت ...
خیلی باحال بود!!!
6
0
برادر
۰۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۹
هموطن اینقدر زود قضاووت نکن الان بسیار مهمه که به فکر نفوذ امریکا وبقیه مسائل باشیم
پربازدیدترین آخرین اخبار