کد خبر:۴۵۳۸۷۲
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی:

شمارش معکوس برای رفع تحریم نظام بانکی آغاز شد

نوبخت از آغاز شمارش معکوس برای رفع تحریم نظام بانکی و بانک مرکزی خبر داد و گفت: نظام بانکی این رخداد را در آینده نزدیک پیش رو دارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر نوبخت روز دوشنبه در همایش بین‌المللی تراکنش که با حضور ولی‌الله سیف رییس کل بانک مرکزی در مرکز دائمی نمایشگاههای تخصصی شهرداری تهران در بوستان گفتگو برگزار شد، از آغاز شمارش معکوس برای رفع تحریم نظام بانکی و بانک مرکزی خبر داد و گفت: نظام بانکی این رخداد را در آینده نزدیک پیش رو دارد.

 

وی افزود: هرچند انتظارات از نظام بانکی و بانک مرکزی به درستی تحقق نیافته اما با توجه به فضای سخت و محدودکننده که به نظام بانکی کشور حاکم بوده تاکنون اقدامات ارزشمندی توسط نظام بانکی انجام شده است.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ادامه داد: براساس آماری که مرکز آمار در روز گذشته منتشر کرد شاخص تورم برای مهرماه به روند کاهنده خود ادامه داد و به رقم 13.3 درصد تقلیل یافته ضمن آنکه نرخ تورم نقطه به نقطه 10.9 درصد و ماهانه 0.8 درصد بوده که این رقم در مقایسه با نرخ تورم 40 درصدی که در ابتدای فعالیت دولت یازدهم بود، نشان از سنجیدگی فعالیت مردان بانکی دارد.

 

وی با بیان آنکه تا آغاز شرایطی که کشور بدون تحریم بتواند برنامه های خود را اجرایی کند، مقطع چند ماهه ای وجود دارد، گفت: بانک مرکزی در این فاصله با بهره گیری از ابزارهای پولی و مالی می تواند خروج از رکود و رشد اقتصادی را سرعت بخشد بنابراین مردان بانکی نقش مهم و موثری در این بخش دارند.

 

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی تصریح کرد: پساتحریم که قرار است در قالب برنامه ششم توسعه اجرایی شود، هم اکنون در دست تهیه است لذا گسترش ابزارهای مالی در آن مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
به گفته وی، برای دستیابی به رشد 8 درصدی اقتصاد نیاز به 800 هزار میلیارد تومان تا 1063 هزار میلیارد تومان در سال داریم که می توان بخشی از آن را از ابزارهای فناوری اطلاعات تامین مالی کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار