کد خبر:۴۵۴۲۲۸

نوبخت: لایحه دولت برای دائمی شدن احکام برنامه‌های توسعه در راه مجلس است

سخنگوی دولت در صحن علنی مجلس گفت: دولت درصدد است تا لایحه‌ای را برای تنظیم برخی از احکام مربوط به برنامه‌های توسعه به مجلس ارائه کند تا برخی احکام دائمی شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت گفت: دولت درصدد است تا لایحه ای را برای تنظیم برخی از احکام مربوط به برنامه های توسعه به مجلس شورای اسلامی ارائه کند تا برخی احکام دائمی شود.

 

نوبخت با حضور در صحن علنی مجلس درخواست رسیدگی فوری به این لایحه را داد تا در زمان رسیدگی لایحه بودجه این لایحه نیز رسیدگی شود.

 

وی افزود: برنامه اول توسعه بعد از انقلاب 52 ماده، برنامه دوم 101 ماده، برنامه سوم 199 ماده، برنامه چهارم 234 ماده و برنامه پنجم 235 ماده داشته اند که در برنامه چهارم 161 ماده تکرار مواد برنامه‌های قبلی بوده است.

 

نوبخت گفت: پنج برنامه نیز پیش از انقلاب داشته ایم و اکنون برای برنامه ششم توسعه بعد از انقلاب باید برخی احکام و مواد را دائمی کنیم و می توانیم با تصویب حدود 50 ماده برنامه های توسعه را تهیه کنیم.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور افزود: دولت درصدد است نیمه آذر لایحه بودجه سال 1395 را به مجلس تقدیم کند و با رسیدگی فوری به لایحه تنظیم برخی از احکام مربوط به برنامه توسعه می توان برخی از احکام آن را دائمی کرد و در رسیدگی به لایحه بودجه لایحه دوم برنامه ششم توسعه که مشتمل بر منابع اهداف کمی و جداول است رسیدگی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار