آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۴۸۸۶

قرص‌های «کپتاگون»؛ محرک نیروهای داعش در عراق و سوریه

بازداشت یک شاهزاده سعودی با محموله بسیار بزرگی از قرصهای "کپتاگون" درحالی است که این نوع قرصهای روان گردان بین گروه های تروریستی و به ویژه داعش بسیار متداول است.
به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، شاهزاده "عبدالمحسن بن ولید آل سعود" دوشنبه گذشته در فرودگاه بیروت بازداشت شد. این شاهزاده سعودی 2 تن قرص کپتاگون همراه داشت.
 

به گفته مقامات لبنانی، این بزرگترین محموله مواد مخدری است که تا کنون در فرودگاه بیروت کشف شده است.


سایت خبری "رأی الیوم" خاطرنشان کرد، در آوریل 2014 نیز محموله ای حاوی 15 میلیون قرص کپتاگون در بندر بیروت کشف شده بود.


این محموله جدید حاوی 12 میلیون قرص بود که ارزش آن حدود 280 میلیون دلار برآورد می شود، و قرار بود به وسیله یک هواپیمای اختصاصی به منطقه "حائل" انتقال یابد.


به نوشته روزنامه فرانسوی لیبراسیون، کپتاگون یا "فنتالین" برای ایجاد نوعی حالت آرامش و ثبات مصرف می شود، و معمولا افرادی که دچار صدمه روحی، افسردگی و یا مشکلات عقلی شده اند آنرا مصرف می کنند. این قرص اکنون با مقادیر بسیار بالا در اختیار گروه های تروریستی مانند داعش قرار می گیرد، به صورتیکه در چهره عاملان حملات انتحاری هیچگونه اضطراب و ترس دیده نمی شود.


شبکه بی بی سی هم پیشتر در گزارشی از کپتاگون تحت عنوان "قرصهای نبرد سوریه" نام برده بود. قرصی که در نهایت باعث صدمه زدن به مغز و تخریب سلولهای عصبی آن می شود .. اما این قرص در کنار سود مالی هنگفت برای دلالان جنگ، گروه های تروریستی مانند داعش را قادر می‌سازد تا از عناصر خود حداکثر استفاده را ببرند.


روزنامه "لیبراسیون" همچنین تأکید کرد که کپتاگون داروی سحرآمیز تروریستها است و علاوه بر داعش گروه های تروریستی دیگر مانند جبهه النصره و ارتش آزاد نیز از این "اکسیر شجاعت" استفاده می‌کنند.


موضوع قابل توجه در گزارش این روزنامه این است که، مقدار قرصهای کپتاگون کشف شده در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در سال 2013 به 11 تن رسید که این رقم در سال 2012 فقط 4 تن بود!!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار