کد خبر:۴۵۵۰۵۰
رئیس امور تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی:

یک و نیم میلیون هکتار از اراضی زیر کشت کشور به محصولات تراریخته اختصاص دارد

رئیس امور تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در مراسم افتتاح مرکز تحقیقات سلامت غذا در یزد گفت: هدف از تاسیس این مرکز بررسی سلامت محصولات غذایی ارگانیک و تراریخته از طریق بررسی‌های مستند و علمی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، بهزاد قره یاضی، رئیس امور تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی روز گذشته در مراسم افتتاح مرکز تحقیقات سلامت غذا در یزد گفت: هدف از تاسیس این مرکز بررسی سلامت محصولات غذایی ارگانیک و تراریخته از طریق بررسی های مستند و علمی است تا اینگونه محصولات با تایید وزرات بهداشت و وزارت جهاد کشاورزی به دست مصرف کننده برسد.

 

وی افزود: محصولات تراریخته محصولاتی هستند که با هدف بهبود کیفیت و با استفاده از پیشرفت های زیست شناسی و مولکولی و بدون استفاده از بقایای سموم روانه بازار مصرف شده و امروز یک و نیم میلیون هکتار از اراضی زیر کشت کشور به این محصولات اختصاص دارد.

 

رئیس امور تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی تصریح کرد: در سال 94 کشور ایران موفق به تولید دو محصول برنج و ذرت به روش تراریخته شده و امیدواریم تا با رعایت قوانین زیست محیطی بتوان این محصولات را در سطح وسیع تولید کنیم.

 

قره یاضی تصریح کرد: کشور ما به هر دو فناوری ارگانیک و تراریخته نیازمند است و استفاده از این روش ها در موقعیت مناسب و با میزان صحیح نیز منعی ندارند.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار