به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، اولین مرکز تحقیقات سلامت غذای کشور با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در د انشگاه علوم پزشکی یزد افتتاح شد.
گیلدا اسلامی، معاون پژوهشی اولین مرکز تحقیقات سلامت غذا در کشور در این مراسم گفت: این مرکز از آغاز تاسیس تا کنون، پیرامون تشخیص انواع مخاطرات بیولوژیک مانند انگل ها، باکتری ها فعالیت خود را شروع کرده و نتایج حاصل از اقدامات آن در مقالات معتبر جهانی به چاپ رسیده است.
وی افزود: با استقبالی که از سوی وزارت علوم و وزارت بهداشت از فعالیت های این مرکز صورت گرفته، از هم اکنون اقدامات این مرکزگسترش یافته و شامل پنج بخش بررسی مواد ارگانیک، تعیین میزان سموم مواد غذایی، بررسی ایمنی مواد غذایی تراریخته و بررسی مقاومت و بقایای آنتی بیوتیک در مواد غذایی است.
معاون پژوهشی اولین مرکز تحقیقات سلامت غذا در کشور خاطرنشان کرد: بررسی میزان ایمنی مواد غذایی ارگانیک و تراریخته و حصول اطمینان از مفید یا مضر بودن هر یک از روشهای تولید مواد غذایی از مهمترین اهداف این مرکز است.
وی همچنین برگزاری سمینار و کارگاه های تخصصی، همکاری با مراکز تحقیقاتی کشور، انجام تمهیدات لازم جهت تاسیس آزمایشگاه مولکولی پیشرفته و چاپ مقالات معتبر را از جمله اقدامات این مرکز طی دوسال گذشته عنوان کرد.
بر اساس این گزارش این مرکز از حدود دوسال پیش با عنوان مرکز تحقیقات تشخیص مولکولی مخاطرات مواد غذایی فعالیت خود را پیرامون تعیین و تشخیص مخاطرات بیولوژیکمواد غذایی آغاز کرده است.
لازم به ذکر است، این مرکز با تایید معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و رئیس امور تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی، با عنوان مرکز تحقیقات سلامت غذا، به عنوان اولین مرکز تحقیقات سلامت غذا در کشور، فعالیت ها و پژوهش های گسترده ای را انجام می دهد.