به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، محمد حسین مصدق، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد روز گذشته در همایش روز جهانی غذا در دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: این همایش با هدف تبیین سیاست های سازمان غذا و دارو جهت تولید غذای سالم و ایمن، تعامل بین بخشهای مختلف درگیر در حوزه مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و نیز معرفی واحدهای تولیدی و مسولین فنی برتر استان توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار می شود.
وی افزود: اهمیت روز جهانی غذا بدین دلیل است که در این راستا بتوان مصرف غذا و تولید غذای سالم توسط صنعتگران و واحدهای تولیدی را نرمال کرد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: با توجه به مشکل جهانی صنعتگران و تولید کنندگان مواد غذایی باید مواد غذایی را در بسته بندی هایی ارائه دهند تا کمترین میزان اسراف از سوی مصرف کننده بوجود آید.
مصدق خاطرنشان کرد: صنعت بسته بندی مواد غذایی با توجه به برآورد نیاز مصرف کننده بایستی توجه داشته باشد که کمک به گرسنگان و محرومان در دستیابی به طبیعی ترین حق خود از مهمترین اهداف است و این نیازمند همراهی صنایع غذایی در ارائه غذاهای عاری از هرگونه مواد شیمیایی و افزودنی های غیر مجاز است.
در پایان این همایش از واحدهای صنعتی و مسولین فنی برتر و نمونه استان تجلیل شدند.